Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 06:25:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - TV tipy | Články
 

Tipy na víkend 18. 10. - 19. 10. 2014

  Autor: Axocom , e-mail: info@axocom.net Přidané: 17.10.2014


Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Tentokráte kanálů Film+, Nickelodeon, Comedy Central, Crime & Investigation a HISTORY! Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.


FILM+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk

Django - Sobota 18. 10. 2014 / 15:40 hod.

Perfektní ovládnutí pistole, hodný cowboy, krásná žena a zloduch. Základní prvky každého westernu. Django zachrání krasavici Marii z rukou sadistického majora, který vraždí pro zábavu. Django se rozhodne majora zabít, i když se majorovi doposud nikdo neodvážil postavit. Až Django....

Western, Itálie - Španělsko - 1966 - 91 min.
Režisér: Sergio Corbucci
Hlavní role: Franco Nero, José Bódalo, Loredana Nusciak, Ángel Álvarez, Gino Pernice


Doktor od jezera Hrochů - Sobota 18. 10. 2014 / 19:35 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=EWO8D9ctS9k

Jaký je asi život lékaře a jeho půvabné manželky žijících společně s tchýní v panelákovém 2+1? I když je Čeněk Dobeška dobrý lékař, podle své tchýně nevydělává dost, není slavný, zbytečně pomáhá lidem bez placení, atd., atd., atd. Čeněk je ale se svým životem a s hezkou manželkou Zuzanou naprosto spokojen. Navíc je to svědomitý lékař, který svou práci miluje. Jak dopadne souboj mezi Čeňkem a tchýni…?

Komedie, Česko - 2010 - 102 min.
Režisér: Zdeněk Troška
Hlavní role: Jaroslav Šmíd, Eva Holubová, Jiří Langmajer, Tereza Bebarová, Jitka Smutná, Alžbeta Stanková


Jak vykrást banku - Neděle 19. 10. 2014 / 17:45 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=p47O_QHMsRM

Jason zůstane při přepadení banky v bezpečnostním trezoru s Jessicou, členkou bandy zločinců, kteří jsou před trezorem a chtěji dovnitř. Celá banka je obklíčená policií, která vyjednává s bandou a ti zase s Jasonem. Pouze Jason a Jessica mají přístup k centrálnímu počítači banky a toho patřičně využijí...

Komedie, USA - 2007 - 81 min.
Režisér: Andrews Jenkins
Hlavní role: Nick Stahl, David Carradine, Erika Christensen, Gavin Rossdale, Terry Crews


Jana Eyrová - Neděle 19. 10. 2014 / 21:05 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=B_htye9trO0

Kniha Charlotte Bronteové je klasický romantický, částečně autobiografický román, který uvidíte v posledním filmovém zpracování s řadou známých herců. Jane Eyrová je vychovatelkou schovanky Adéle Varensové, jejímž opatrovníkem je Edward Rochester, přemýšlivý, vzdělaný a smutný majitel velkého panství Thornfield Hall s impozantním zámkem. Jane je Rochesterem naprosto okouzlená a, aniž si to přiznává, je do něj zamilovaná. Po turbulentních událostech, které vám neprozradíme, Jane uprchne a schovává se u vlídného pastora. Tolik vám prozradíme, že drama končí dobře. Nenechte si ujít krásný film a s klasickou předlohou....

Romantické drama, Velká Británie - USA - 2011 - 120 min.
Režisér: Cary Fukunaga
Hlavní role: Mia Wasikowska, Michael Fassbender, Judi Dench, Jamie Bell, Holliday Grainger



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

Želvy Ninja – Sobota a Neděle, díl 18 a 19, každý den v 10:25 hod.

Kdo by je neznal? Ovládají bojová umění a zachraňují celý svět! Leonardo, Donatello, Michelangelo a Rafael jsou nejsenzačnější želvy na světě, které statečně bojují se svým úhlavním nepřítelem Krangem a jeho pravou rukou Trhačem. Mají jen jednu slabost – pizzu. Příběh se začíná odehrávat v New Yorku, přesněji v kanálech tohoto rozsáhlého města. Přesuneme-li se hlouběji do minulosti, začíná příběh v domě mistra Yoshiho a jeho krysího miláčka Třísky. Mistr Yoshi je mistrem starodávného a velice ceněného umění v Japonsku, umění ninjitsu. Malá krysa v kleci napodobuje jeho umění při tréninku. Yoshi má plno nepřátel, protože je mistrem umění, který každý žák obdivuje a rád by se mu vyrovnal. Yoshi však ukrývá jisté tajemství, které zároveň i chrání a s ním i jisté bytosti, které se však Oroku Saki alias Trhač snaží zničit. Jenže Hamato Yoshi je věrný svým závazkům a tajemství brání do posledního dechu, proto se ho Trhač jednoduše zbavuje. Tříska poté utíká z domova do kanálu, kde objeví čtyři želví mláďata namočené ve zvláštní tekutině. Pokouší se je očistit a sám se tak potřísní radioaktivní látkou. Od té doby už nic není jako dřív. S přibývajícími roky se z malých želviček stávají ohromní mutanti a z malé krysy se nyní vyvinul velice inteligentní učitel a milující otec čtyř želvích hrdinů.


Tučňáci z Madagaskaru – v sobotu a neděli další super nové díly…

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření.



Crime & Investigation

Více informací na www.crimeandinvestigation.co.uk

Děti zabijáci – 2. série / od 13. 10. 2014 každé pondělí ve 22:00 hod.

Děti zabijáci přinášejí podrobný pohled na životy dětí, které zabíjely. Co může děti motivovat k tomu, aby spáchaly trestný čin, nebo i vraždu?Od zločinů z nenávisti po zasvěcování do gangu; od vražd rodinných příslušníků po okultní rituály,každý případ odhaluje jiný motiv a provedení vraždy, kterou spáchalo dítě. Pomocí svědectví vyšetřovatelů a příbuzných dětských násilníků přináší seriál detailní průzkum specifik těchto zločinů spolu s profily oněch dětí.


Prvních 48 hodin – 16. série / od 23. 10. 2014 každý čtvrtek ve 23:00 hod.

V medicíně se tomu říká “kritická hodina”, v kriminalistice Prvních 48 hodin. Zeptejte se libovolného detektiva a ten vám řekne, že pokud nemají stopu, podezřelého, nebo zatykač do 48 hodin po spáchání zločinu, jejich šance na vyřešení případu se o polovinu sníží. Každá epizoda, stylem připomínající spíše drama než reality show, sleduje detektivy z oddělení vražd během těchto kritických hodin, jak závodí s časem, aby vyřešili své případy - přitom jim ubíhá čas a 48 hodin se neúprosně krátí.



Comedy Central

Impractical Jokers – Nové díly !!! Sobota 18. 10. 2014 v 20:00 a 20:30 hod.

Čtyři přátelé - Joe Gatto, James Murray, Sal Vulcano a Brian Quinn zkouší v ulicích New Yorku svoje interní šprýmy na nevědoucí spoluobčany. Každý díl se skládá z několika "výzev", za jejichž uspěšné splnění čtveřice získává body. Ten, kdo má na konci bodů nejméně, musí čelit ještě výživné pomstě zbylých tří. Nepříliš složitý humor jednoznačně zaujme a neurazí.


Russell Howard's Good News – Neděle 19. 10. 2014 od 22:00 hod.

Agresivní glosy prokládaný videy z youtube, ztřeštěná talk show s mystery guest a závěrem zcela vážná třešnička. Originální formát s moderátorem, co vám nedá vydechnout.



History

Více informací na www.history.com

Ledová jízda – 8. série / od 16. 10. 2014 každý čtvrtek ve 22:00 hod.

Bojovníci na ledě jsou zpět, převážejí životně důležité zásilky po jedněch z nejnebezpečnějších silnic na světě. Letos se ale nejdrsnější práce na světě ještě zhoršila. Na kanadskou divočinu se snesla polární bouře a přinesla nejkrutější zimu za posledních sto let. Mrazivé vichřice,hromady sněhu a oslepující vánice ženou řidiče na pokraj nervového i fyzického zhroucení. Navzdory krutým podmínkám se ani Polar Industries, ani VP Express nehodlají stáhnout z boje, který započal loni. Šéf VP Expressu, Hugh Rowland, přetáhl Polaru legendárního řidiče Alexe Debogorskiho. Ačkoli byli dříve protivníci, mít tyhle dva velikány v jednom týmu by mohlo VP Expressu pomoci vytlačit Polar z města. Pro drsné řidiče zenzamrzlých krajin bude tahle sezóna nepřetržitou jízdou po tenkém ledě.



Pro satCentrum připravil Axocom, 17. 10. 2014, fotografie dodal Axocom, po kliknutí se zvětší




Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/FxgcOI Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.10.2014 • Tipy na víkend 4. 10. - 5. 10. 2014
19.09.2014 • Tipy na víkend 20. 9. - 21. 9. 2014
12.09.2014 • Tipy na víkend 13. 9. - 14. 9. 2014
05.09.2014 • Tipy na víkend 6. 9. - 7. 9. 2014
29.08.2014 • Tipy na víkend 30. 8. - 31. 8. 2014
22.08.2014 • Tipy na víkend 23. 8. - 24. 8. 2014

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist