QVC Beauty & Style HD z družice Astra 1L
Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 01.11.2014

Dnes, v sobotu 1. 11. 2014 zahájil poskytovatel teleshoppingového programu QVC řádné vysílání své třetí stanice ve vysokém rozlišení QVC Beauty & Style HD na satelitní platformě Astra 1 na orbitální pozici 19,2° východně.


Po kanálech QVC a QVC Plus se tak šíří ze satelitu ve vysokém rozlišení i třetí kanál poskytovatele programu QVC Beauty & Style. Kódování a uplink na satelit Astra převzala společnost SES Platform Services s. s r. o.

Podle viceprezidenta pro prodej společnosti SES Platform Services, pana Christopha Mühleiba, nový kanál je už desátým německým nákupním kanálem, který svůj program vysílá ve vysokém rozlišení z platformy Astra 1 na orbitální pozici 19,2° východně.

QVC Beauty & Style HD bude prezentovat denně v osmi různých show všechno, co potřebuje dnešní moderní žena, aby se vybavila od hlavy až patě podle svého osobního vkusu a citu: móda, obuv, módní doplňky, toaletní potřeby, dekorativní kosmetika nebo výživové doplňky.


Parametry pro příjem QVC Beauty & Style HD:

sateli: Astra 1L
orbitální pozice: 19,2° východně
transponder: č. 33
provider: HD+
kmitočet: 10,964 GHz
polarizace: horizontální
norma: DVB-S2/8PSK
Symbol Rate: 22000 kSymb/s
FEC: 2/3

Na stejném transponderu vysílá kódovaně v platformě HD-Plus m. j. TLC HD a MTV HD. QVC Beauty & Style HD však vysílá volně (FTA). Internet: http://www.qvcbeauty.de.


S využitím zdrojů: ps, digitalfernsehen.de a Infosat.de, volně upraveno a doplněno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20950/qvc-beauty-style-hd-z-druzice-astra-1l/