Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 06:12:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause: nestárnoucí princ, nejkrásnější žena a střepy jako věda

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 22.10.2014



Do dalšího dílu Show Jana Krause přijali pozvání zpěvák Josef Zíma, Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková a lektor chození po střepech David Mrhač. Premiéru dalšího dílu uvidíte dnes, ve středu 22. října ve 21.35 na Primě.


Nestárnoucí princ Josef Zíma zavzpomíná na své nejslavnější role a prozradí, jak prošel od swingu přes pop, operetu až k dechovce. Nejkrásnější žena Slovenska za rok 2013 a čerstvá ředitelka soutěže Miss Slovensko řekne Janu Krausovi, jak se vybírá porota soutěže krásy a zahraje na housle. Instruktor chůze po střepech pohovoří o klubu bosých turistů a předvede s dívkou z publika chůzi po rozbitých lahvích od vína. Chůze po střepech je opravdu věda!

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte dnes, ve středu 22. října ve 21.35 na Primě.


Již tradičně se Jan Kraus věnoval nejdříve aktuálnímu dění české politiky a společnosti a přišel s vysvětlením toho, jak je to s výroky a chováním jeho hereckého kolegy Martina Stropnického, který je aktivním vrcholným politikem. „My totiž, když něco říkáme, tak to není pravda!“ vysvětlil pohnutky ministra obrany Stropnického – a na prvním místě herce.

Jako první host usedl vedle Jana Krause herec a zpěvák Josef Zíma. Divákům nejdříve moderátor připomněl jeho tvorbu a pustil pár hudebních ukázek. Nebylo vyhnutí než připomenout „princovskou éru“ pana Zímy a ten připustil, že je skutečně s princem z jedné slavné pohádky opravdu stále spojován. Prý když jednou zpíval v Karlových Varech, zaslechl rozhovor dvou dívek, který probíhal přibližně takto: „Mařeno, koukej, ten dědek zpívá do mikrofonu to, co zpívá princ v pohádce!“ Přes pohádky se téma hovoru stočilo na manželku pana Zímy, Evu Klepáčovou. „Ta to s Vámi taky musela mít těžké, s takovým hezounem!“ zajímal se Jan Kraus. „Ona měla stejnou profesi, s civilem, který by jenom seděl doma, by to opravdu nešlo!“ Diváky pak host překvapil tím, jak velký je jeho profesní záběr: „Já jsem hrál i operetu!“ a také se smíchem přidal překvapivé: „Já jsem hrál i záporáky!“ Ve své profesi má prý pan Zíma nejvíce rád spojení muziky a divadla. „Kdysi to bylo spojení i s pohybem, ale to už je dávno, kdy jsem udělal pár tanečních krůčků. „Já mám paměť na slova, na hudbu, ale naučit se nějakou choreografii…“ s povzdechem a úsměvem vysvětlil pan Zíma. Moderátor se pak zajímal o chystané turné a host vysvětlil, že je odloženo na jaro příštího roku. Sám sebe pak označil za mladíka, ale vůči ostatním pěveckým kolegům vyjádřil obavu, aby „tady“ ještě byli. Jan Kraus chtěl vědět, zda pan Zíma něco pro své zdraví dělá. „Dokud to šlo, tak jsem sportoval! A tak mám obě kolena plechový!“ uvedl s nadsázkou a milým úsměvem pan Zíma, tak jako ostatně po celou dobu své návštěvy u Jana Krause.

Druhým hostem Jana Krause byla Miss Slovenska 2016 Karolína Chomisteková, která má na svém kontě také velké zahraniční úspěchy – v soutěži Miss World skončila na 14. místě! „Karolína Chomisteková je čerstvá Miss Slovenska!“ uvedl krásnou děvu moderátor. „Už ne tak čerstvá, už mám rok za sebou. Ono se to rychle obměňuje a čerstvost se rychle vytrácí,“ skromně jej opravila Karolína. Potvrdila pak také, že je novou ředitelkou soutěže. V kontextu toho chtěla Jana Krause pozvat jako porotce na soutěž krásy. „Jako že bych zase šel do díry?“ netvářil se nijak nadšeně moderátor. Po rozhovoru, který se dotkl nejrůznějších detailů zákulisí soutěže Miss ale jeho úsměv roztál – Karolína mu dovezla z Oravy, odkud pochází, to nejlepší z jejich kraje – korbáčiky, oravský zpěvník s písničkami a „Sebe!“, jak prohlásila. Publiku pak zahrála na housle a Josef Zíma ji lehkým popěvkem doprovodil. „Pane Krausi, ještě jsem si připravila něco z Vašeho mládí!“ udivila moderátora Karolína a zahrála mu na housle Saxánu!

Třetím hostem večera byl David Mrhač, lektor chůze po střepech. „Donedávna jsem působil na vysoké pozici v jedné manažerské firmě,“ prozradil host. „No nepovídejte, takových nadávek na sebe najednou,“ rýpnul si Jan Kraus a chtěl vědět, jak se David k chození po skle dostal. „Já jsem to jednou viděl a rozbil jsem láhve od vína, abych to vyzkoušel a věděl, co je v tom za flignu…“ Pak prý to sem tam někomu ukazoval, začal být žádán na akce, až se z toho stalo víc. Ze sto třiceti lidí se mu prý zranili dva lidé, sám se dokonce jednou pořezal také. Moderátor si všimnul, s jakou oblibou host zvýrazňuje slovo „krev“ – Davida ovšem svou narážkou nijak nerozhodil a ten dál vyprávěl o svých zážitcích s chůzí po skle, chození naboso a dalších zajímavostech, jako například o tom, že založil neziskovou organizaci Bosá turistika. A došlo i na chození po střepech! Jak Kraus vyzval dobrovolníka, a skutečně se přihlásila jedna dívka. Lektor David se vyzbrojil ochrannými brýlemi a jal se rozbíjet sklo… „Když byste šlápla na nějaký větší střep, tak instinkt Vám napoví, že máte zvednout nohu a přesunout ji jinam,“ poradil a slečna opravdu vstoupila na střepy!

Jak to celé dopadlo a netekla opět krev? Dívejte se v Show Jana Krause dnes večer!


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/2tLKXK Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.10.2014 • Máte slovo s Michaelou Jílkovou 23.10. 2014: na téma: Minimální mzda a navýšení platů
22.10.2014 • Televízne noviny a Búrlivé víno si pozrelo takmer 800-tisíc divákov!
22.10.2014 • Televize Nova odvysílá 8. listopadu zábavný pořad Chartshow!
21.10.2014 • RRTV: Monitoring programů ČT1, ČT24, NOVA a Prima se zaměřením na ztvárňování menšin a specifických skupin
21.10.2014 • Sledovanosť: Milujem Slovensko v silnej konkurencii so sezónnym maximom
21.10.2014 • Ve čtvrtek startuje Třída 8. A - sonda do života romských teenagerů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist