Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 15:31:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Viasat Nature přináší nový pořad zaměřený na hmyzí říši Mikromonstra

  Autor: CHILLICOM , e-mail: info@viasatnature.cz Přidané: 24.10.2014


Ve větvích stromů, v křovinách i v listí na zemi se ukrývá pozoruhodný svět miniaturních živočichů, o nichž většina z nás nemá ani tušení. Kanál Viasat Nature přináší nový revoluční seriál s názvem Mikromonstra, v němž věhlasný autor přírodopisných pořadů David Attenborough odhaluje tajemství hmyzu, nejúspěšnější skupiny živočichů na naší planetě.


A nebyl by to David Attenborough, aby nepoužil průkopnickou techniku natáčení, díky níž může do nejmenšího detailu zkoumat a pomáhat nám pochopit jedinečné chování těchto úchvatných tvorů i spletitost prostředí, v němž žijí.

Hmyz na Zemi žije již 500 milionů let a přežil všechny katastrofy, kterými zeměkoule prošla – zažil vzestup a pád dinosaurů i příchod člověka. Stovky miliard hmyzích jedinců, které na naší planetě žijí, jsou nedílnou součástí přírodního prostředí a člověk by bez nich mohl jen obtížně existovat. V seriálu Mikromonstra se spolu s Davidem Attenboroughem mohou diváci ponořit hluboko do světa hmyzu a dalších členovců a zjistit, že s tím lidským má mnoho společného – sociální život a osobní vztahy, přetvářku a lest, spolupráci a soudržnost, násilí a loupeže, námluvy a rodičovské starosti.

David Attenborough využívá nejmodernější technologie, aby divákům přiblížil život hmyzu v celé jeho pestrosti, včetně lovu a obrany proti predátorům, komunikace, rozmnožování a života ve společenstvech. Ukáže boj, pasti i vražedné zbraně. Zprostředkuje námluvy a páření, od kanibalistického rituálu kudlanek po milostný tanec tanzanijského veleštíra i partenogenezi některých sekáčů. Zavede nás do nitra kolonií pavouků, včel a mravenců, které mohou být tak obrovské, že přetínají celý kontinent.

Seriál Mikromonstra je možné sledovat na kanálu Viasat Nature od úterý 28. října do pátku 31. října, vždy ve 21:05 hod.


Sir David Attenborough (*1926) je pravděpodobně nejvěhlasnějším autorem přírodovědných televizních pořadů. Již více než 50 let seznamuje generaci za generací s fascinujícím světem zvířat v dalekých zemích i v naší těsné blízkosti a probouzí v divácích touhu po poznávání divoké přírody. Pro britskou televizní a rozhlasovou společnost BBC vytvořil slavné seriály jako Život na Zemi nebo Zmrzlá planeta, které získaly oblibu na celém světě.

Pro více informací o televizním kanálu Viasat Nature navštivte profil na Facebooku s názvem Viasat Nature nebo webovou stránku www.viasatnature.cz.


O společnosti Viasat Broadcasting:

Viasat Broadcasting UK Ltd. je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat , sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte www.mtg.se.


David Rippl, CHILLICOM


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/b4mAOR Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.10.2014 • Rozhodně stojí za vidění - vyvalte oči na Prima ZOOM
23.10.2014 • NHL na NOVA Sport, FANDA a VOYO v listopadu 2014
23.10.2014 • VRAŽEDNÁ PRÁVA - vražedně dobrý seriál na AXN!
22.10.2014 • Extra tip na Film+: Dokažte mi vinu
22.10.2014 • Fenomény na Prima ZOOM dnes, ve středu 22. 10.
20.10.2014 • Co nás čeká v úterním a středečním zápase LM UEFA?

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist