Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 11:19:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Divoké zimní večery plné dojemných příběhů na televizi Relax

  Autor: TV Pohoda , e-mail: info@tvpohoda.cz Přidané: 24.10.2014


Vychutnejte si naplno divoké zimní večery na televizi RELAX-Pohoda s argentinskými telenovelami. Od 19:30 každý den můžete vidět premiérový díl legendární telenovely Divoký anděl s Natalií Oreiro v hlavní roli. Od 21:20 pak každý den můžete sledovat novou s napětím očekávanou telenovelu Divoký Měsíc se sympatickým Gabrielem Corrado. Nenechte si ujít ani jeden díl a postarejte se tak o zaručenou a divokou zábavu pro chladné zimní večery.


Ostře sledovaný podzim na televizi RELAX-Pohoda, plný dojemných příběhů, které pohladí vaši duši i celou vaši rodinu pokračuje od 28.10., kdy bude odvysílán první díl Divokého Měsíce.

Hlavními hrdiny argentinské telenovely Divoký Měsíc jsou Gonzalo, Leticia a něžná María. Nešťastný manželský pár Gonzala a Letície dlouho touží po dítěti a jelikož manželka chce, aby její manžel byl šťastný, vymyslí podivný plán. Seznámí se s chudou Maríou, která nemá snadný život a pozve ji do jejich domu. Nabídne jí práci služky a lstivý plán, aby otěhotněla s jejím manželem Gonzalem. Tento plán se jí později vymkne z rukou. Sledujte osudy milostného trojúhelníku každý den v premiérovém díle od 21:20, v repríze od 15:30 vždy následující den.

Příběh Milagros (Divokého Anděla), dívky která vyrůstala v klášteře, všichni dobře známe. Krásná herečka Natalia Oreiro se jednoho dne z kláštera ocitne v honosné vile boháčů diCarlových, kde je postavena před mnohé životní nástrahy, první lásky a zklamání. Ani o tento divoký příběh zcela určitě nepřijdete. Její osudy můžete sledovat každý den od 19:30 v premiérovém díle, v repríze vždy druhý den od 14:35.


Pokud nejste fanouškem argentinských seriálů najdete určitě zalíbení v talk show Petra Novotného - Novotný za humny (víkendy od 17:10) nebo talk show Jiřího Krampola - Krampovoloviny (ve všední dny od 18:35).

Nad vším úžasným a zábavným se můžete zastavit každou sobotu od 22:00 společně s moderátory Miroslavem Etzlerem a Marií Páskovou v show Úžasňákov.

Otázky a problémy, které ženy běžně řeší s vámi vyřeší Marie Tomsová v denním magazínu pro všechny ženy – Dámský klub ve všední dny od 17:15. Do zákulisí života celebrit se podíváte s Liborem Baselidesem v Celebritách s.r.o. v premiérovém čase v neděli od 22:00 (repríza so 18:35).

Od listopadu nepřijdete ani o oblíbené seriály Pobřežní hlídka (od 1.série) a JAG (2. série). Pobřežní hlídka půjde v premiéře každý den ve 20:20, v repríze od 15:20. JAG pak každé úterý, čtvrtek a pátek od 10:05, v repríze od 22:50. V neposlední řadě jsou pro vás přichystané populárně-naučné pořady Filmové novinky (sobota od 18:00) a Indian: herní magazín (ne od 18:00).

Jste-li soutěživí můžete se i vy zúčastnit vědomostní soutěže Ostře sledovaný vlak s ostřílenými moderátory Monikou Žídkovou a Antonínem Duchoslavem. Soutěžní vlak společnosti RegioJet odjíždí z Ostravy vždy v sobotu ráno do Prahy a pak se po obědě vrací zpátky do Ostravy. Ta si pospěšte ať vám neujede! Premiérový díl můžete každý všední den vidět od 18:00, reprízu pak od 22:10.

Jak jste se mohli přesvědčit, program je opradu nabitý a zimní večery dlouhé. Vše co potřebujete je už jen pohodlné sezení. Pro více informací jak naladit televizi Relax naladit navštivte webové stránky televize nebo facebookové stránky facebook/pohodarelax.


Upozornění: v současné chvíli probíhá přejmenování televize RELAX na původní název TV Pohoda. Dle rozhodnutí RRTV ze dne 21.10. 2014 do konce června roku 2015, užíváme přechodný název televize RELAX-Pohoda. Televize RELAX je součástí mediální Skupiny Pohoda společně s rockovou hudební televizí Rebel, Rádiem Čas, Rádiem Čas Rock a Rádiem Dálnice.


(mv), Tiskové oddělení televize RELAX-Pohoda


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/ibu9f9 Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.10.2014 • Talkshow Geni a Míši: Fotbalista, včelař a herečka
25.10.2014 • Premiéra k jubileu Divadla Semafor
25.10.2014 • Neznámá stránka byznysu lihového kmotra vyhrála v Jihlavě
24.10.2014 • Nebojte se klasiky: Antonín Dvořák – uceleně, atraktivně a s Ebenem
23.10.2014 • Máte slovo s Michaelou Jílkovou 23.10. 2014: na téma: Minimální mzda a navýšení platů
22.10.2014 • Show Jana Krause: nestárnoucí princ, nejkrásnější žena a střepy jako věda

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist