Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 14:16:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - TV tipy | Články
 

Tipy na víkend 25. 10. - 26. 10. 2014

  Autor: Axocom Přidané: 24.10.2014


Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Tentokráte kanálů Film+, Nickelodeon, Comedy Central, Crime & Investigation a HISTORY! Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.


FILM+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk

Poznáš muže svých snů - Sobota 25. 10. 2014 / 17:25 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=KBPqv31S97M

Film Woody Allena se jako obvykle zabývá iracionálností lidského chování. Sex, city, touhy násobené stresem zničí manžejství nejen Alfiemu a Heleně, ale i jejich dceři Sally a jejímu manželovi Royovi.Když Alfie opustí Helenu, v honbě za ztraceným mládím, a věnuje se energické dívce Charmanie,Helena se odvrací od rozumného přístupu k životu a řídí se nesmysnými radami kartářky.Sally, která je nespokojená ve svém mnaželství, se zamiluje do majitele galerie, krasavce Grega.Její manžel Roy, který čeká na reakci nakladatelství na svůj první rukopis, se zblázní do tajemné ženy Die.Tato známost se však zakládá na pozorování z okna jeho byto....

Komedie (USA- Španělsko - 2010 - 94 min.)
Režisér: Woody Allen
Hlavní role: Gemma Jones, Josh Brolin, Anthony Hopkins, Naomi Watts, Freida Pinto, Antonio Banderas, Lucy Punch, Anupam Kher, Roger Ashton-Griffiths, Pauline Collins, Fenella Woolgar,Eleanor Gecks, Ewen Bremner, Anna Friel, Kelly Harrison, Christian McKay, Philip Glenister a další


Noční incident - Sobota 25. 10. 2014 / 23:30 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=E3yhYdcIhGE

Cesta k úspěchu je trnitá, zdlouhavá a někdy i velice nebezpečná. To se stane osudným členům rockového bandu, kteří( než se dostaví úspěch a sláva ) platí své účty výpomocnou prací v kuchyni uzavřeného psychiatrického ústavu, plného nebezpečných pacientů. Celé zařízení je chráněno bezpečnostním zařízením. Ale i to nejbezpečnější není 100% bezpeční ! Při děsivé bouřce se důmyslné bezpečnostní zařízení vypne, dvře pokojů se otevřou a šílenci se pohybují volně po nemocnici. Přivolaná pomoc se má dostavit rychle, ale členové rock bandu musí do té doby přežít…

Horor-Thriler (USA- Francie-Belgie - 2011 - 85 min.)
Režisér: Alexandre Courtés
Hlavní role: Rupert Evans, Anna Skellem, Kenny Doughty, Eric Godon, Darren Kent a další


Půlnoc v Paříži - Neděle 26. 10. 2014 / 17:00 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=MoDeoLbzl1g

Je představa, že život ostatních lidí je lepší než náš, pravdivá? Tento problém řeší Woody Allen ve filmu „Půlnoc v Paříži“ rafinovaným způsobem na vztahu mezi Gilem a jeho snoubenkou Inez. Gil je okouzlen představou Paříže dvacátých let, kdy město bylo centrem všeho moderního, kulturního a úžasného a chce zde po svatbě žít. Inez má zcela jinou představu o životě. Gilovy zážitky z noční Paříže vrhnout na jeho představu jiné světlo a ovlivní jeho život navždy...

Romantická komedie (USA-Španělsko - 2011 - 90 min.)
Režisér: Woody Allen
Hlavní role: Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Michael Sheen, Adrien Brody a další


Veronika se rozhodla zemřít - Neděle 26. 10. 2014 / 20:50 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=YtcZhIrhAaY

Krásná a úspěšná Veronika se rozhodne spáchat sebevraždu, protože nesnese pocit předvídatelnosti svého života. Pokus se nezdaří a lékaři jí v nemocnici sdělí, že má těžce poškozené srdce a naději na velmi krátký život. Veronika se rozhodne chovat bez zábran, tak, jak dříve, pod tlakem společnosti, nemohla. Navíc se zamiluje do mladíka, který v ní probudí touhu po kráse, kterou - někdy - život přináší. Bude mít druhou šanci?

Drama (USA- 2009 - 99 min.)
Režisér: Emily Young
Hlavní role: Sarah Michelle Gellar, Jonathan Tucker, David Thewlis, Erika Christensen, Florencia Lozano a další



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

The Fairly – Kouzelní kmotříčci – v Sobotu a Neděli vždy od 15:30 hod.

Kouzelní kmotříčci je výjmečný kreslený seriál o desetiletém chlapci jménem Timmy,jehož kmotři s nadpřirozenými schopnostmi,Cosmo a Wanda mu plní jeho přání která jsou nikdy pořádně střeštěné a nebezpečné.Sem tam se bojuje o rovnováhu ve vesmíru,o ovlivnění historie či budoucnosti,jindy jde jen o sportovní utkání.


Avatar: Legenda o Aangovi – Každý den nový díl od 20:55 hod.

Americký dobrodružný seriál Avatar: Legenda o Aangovi zavede diváky do světa, který obývají lidé, fantaskní zvířata a duchové. Lidská civilizace je rozdělena do čtyř národů: Vodními kmeny, Království země, Národ ohně a Vzdušné nomády. V každém z nich mají výsadní postavení „vládcové“, což jsou lidé nadaní schopností ovládat příslušný živel svého národa. Současně existuje na světě jeden vládce zvaný avatar, který jako jediný dokáže ovládat všechny živly. Avatar slouží jako autorita absolutní rovnováhy a jeho duše se po smrti vždy přenese do nového nositele, vždy z jiného ze čtyř národů.



Comedy Central Extra

Pravidla zasnoubení (Rules of Engagement) – Sobota 25. 10. 2014 od 18:00 hod.

Adam právě požádal Jennifer po sedmiměsíční známosti o ruku. Jsou zamilovaní a těší se na neutuchající lásku posvěcenou manželským slibem. O něco skeptičtěji k tomuto konceptu přistupují jejich sousedé přes chodbu - Audrey a Jeff jsou totiž svoji již 12 let, a tak mají ke svátosti manželství vypěstovaný svůj vlastní přístup. A kdo má nejvíc co říct k Adamově zasnoubení je samozřejmě jeho nejlepší přítel a spolupracovník Russel, který je i přes svých 150 cm výšky a nafoukaný účes lvem salonů a lovcem dívčích srdcí. Nechejte se lehkým humorem tohoto seriálu vtáhnout do spletité sítě manželských vztahů, kratochvil i povinností a a vypozorujte z nich nezbytná "pravidla zasnoubení".

Komedie (USA- 2007 - 21 min.)


Jeff Dunham: Controlled Chaos – Neděle 26. 10. 2014, 22:00 hod.

Hodinové vystoupení známého amerického břichomluvce (ventriloquisty) Jeffa Dunhama, ve kterém vystupují oblíbené loutky Bubba J (vystupuje pouze v titulkové scéně na začátku), Walter, Achmed the Dead Terrorist, Peanut, José Jalapeño on a Stick a představí se dvě zcela nové loutky Achmed Junior a Little "Ugly Ass" Jeff. Jeff začíná výstup vyprávěním o svých břichomluveckých začátcích, rozvodu s manželkou a jeho špatném vkusu na oblékání v dětských letech. Dunhamovo mistrovství v oboru je vidět ve scéně, ve které společně účinkuje více charakterů najednou.

Komedie (USA- 2011 – 62 min.)



Crime & Investigation

Více informací na www.crimeandinvestigation.co.uk

Prvních 48.hodin – 16. série / od 23. 10. 2014 každý čtvrtek ve 23:00 hod.

V medicíně se tomu říká “kritická hodina”, v kriminalistice Prvních 48 hodin. Zeptejte se libovolného detektiva a ten vám řekne, že pokud nemají stopu, podezřelého, nebo zatykač do 48 hodin po spáchání zločinu, jejich šance na vyřešení případu se o polovinu sníží. Každá epizoda, stylem připomínající spíše drama než reality show, sleduje detektivy z oddělení vražd během těchto kritických hodin, jak závodí s časem, aby vyřešili své případy - přitom jim ubíhá čas a 48 hodin se neúprosně krátí.


Exkurze za mřížemi – 5. série / od 23. 10. 2014 každý čtvrtek ve 22:00 hod.

Exkurze za mřížemi se vrací na Crime + Investigation v páté sérii, aby opět dokumentovala program práce s mladými delikventy v Americe. Každý díl se zaměří na jednu věznici a její program a bude sledovat skupinu mladistvých během programu, a pak o dva měsíce později. Mladí lidé se setkají s vězni, jejichž životní volby je přivedly za mříže, jako varování, kde by mohli sami skončit, pokud se nezmění. Exkurze za mřížemi je kombinace konfrontace, informace a soucitu, která má pomoci ohroženým dospívajícím změnit svůj život.



History

Více informací na www.history.com

Dannyho Auťáky – 3. série / od 30. 10. 2014 každý čtvrtek ve 21:00 hod.

Danny “Hrabě” Koker, blázen do amerických bouráků a motorek, se vrací ve třetím pokračování Dannyho auťáků. V Las Vegas, kde si většina lidí hraje s žetony, si Danny hraje s auty a s motorkami. Když vidí auto, které chce, udělá cokoli, aby ho dostal - včetně nečekaných nabídek hotovosti překvapeným majitelům. Spolu se svým pomocníkem a nejlepším kamarádem Kevinem, airbrushovým umělcem Horny Mikem a obchodníkem Rolim opravuje, předělává a prodává auta ve spěchu, aby udržel svou lasvegaskou dílnu v zisku.



Pro satCentrum připravil Axocom, 24. 10. 2014, fotografie dodal Axocom, po kliknutí se zvětší




Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/02kkjT Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.10.2014 • Tipy na víkend 18. 10. - 19. 10. 2014
03.10.2014 • Tipy na víkend 4. 10. - 5. 10. 2014
19.09.2014 • Tipy na víkend 20. 9. - 21. 9. 2014
12.09.2014 • Tipy na víkend 13. 9. - 14. 9. 2014
05.09.2014 • Tipy na víkend 6. 9. - 7. 9. 2014
29.08.2014 • Tipy na víkend 30. 8. - 31. 8. 2014

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist