Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:47:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Talkshow Geni a Míši: Fotbalista, včelař a herečka

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 25.10.2014


Moderátoři Michal Suchánek a Richard Genzer si za aktivního režisérského dohledu Ondřeje Sokola v talkshow TGM povídají, ale také hrají s různými hosty v klubu La Fabrika. Do dalšího dílu přijali pozvání fotbalista Petr Švancara, včelař Augustýn Uváčik a herečka Alice Bendová. Premiéru TGM uvidíte v neděli 26. října ve 21.30 na Primě.


Jako prvního hosta přivítali moderátoři fotbalistu Petra Švancaru. Přečetli o něm pár novinových titulků, mezi nimi i jeden, který zněl: Hledám angažmá a ženskou. Petrovi nabídli, že si z pořadu může udělat svou vlastní seznamku a nabádali ho, ať na kameru řekne své požadavky. „Fotbalista jsem spíš technický, občas zahlavičkuju a mám pár pravidel, která chci v angažmá mít. Například vždycky mám devítku, většinou se nevracím, nestřídám, nenahrávám a mám největší plat,“ vyjmenoval Petr. Pak začal vyjmenovávat požadavky na svou budoucí přítelkyni a začal přiznávat některé své špatné vlastnosti, mimo jiné i to, že nevaří „Jestli chceš sehnat holku, měl bys být pozitivní,“ vysvětlovali mu moderátoři. „Nevařím, ale dělám dobrou snídani. Müsli s mlékem a dvě lžičky medu,“ snažil se svůj mediální obraz pro případné slečny vylepšit Petr. Pak jej ovšem opět trochu pokazil prohlášením, že slečna by neměla pátrat po tom, jestli je jí Petr věrný. „To je, jako kdybys hledal bílého černocha!“ neudržel se Geňa. Petr šel v odhalování sebe sama ještě dál. Jakou zásadní informaci na sebe prozradil? A jak se mu bude dařit v Klausově šusu?

Fotbalistu vystřídal včelař Augustin Uváčik, kterého prý spousta lidí považuje za prvního člověka na světě, jenž použil kamerový systém pro sledování včel. Moderátory zaujalo, že se stará o včelíny umístěné na střeše jednoho pražského hotelu v centru a nechápali, jak na takový nápad mohl někdo vůbec přistoupit. Augustin vysvětlil, že to ale nebyl jeho nápad. „Oslovili mě z hotelu, hledali včelaře, který se jim o včely bude starat. Já kývnu na všechno, co se týče včel.“ To zaujalo Michala. „Takže na nabídku na nějaký pornofilm byste taky kývl?“ položil otázku. Ale Augustin měl hned pohotovou odpověď. „Teď se natáčí vědecký film o tom, jak se včelí matka páří se šestnáct trubci. Bohužel ti trubci zemřou,“ vysvětloval pan Augustin, co se stane po včelím aktu. „Takže přežijí jen trubci homosexuálové, kteří na ni nejdou,“ ujišťoval se Geňa. Pana Uváčika zaujalo povídání předchozího hosta o tom, že si dává do müsli dvě lžičky medu. „Za každé třetí sousto může včela,“ objasnil moderátorům. „I za řízek s bramborem?“ Nechápal Michal. Pan Uváčik popisoval nejen kamerový systém, který sleduje včely, ale i nápad umístit GPS přímo na včely, aby bylo možné přesně sledovat jejich pohyb. Geňa s Michalem si pak zahráli nejen na včelaře, ale i na včely. Jakou největší starost měl Geňa coby včela?

Třetím hostem pořadu byla herečka Alice Bendová, kterou teď mohou vidět fanoušci seriálu Svatby v Benátkách jako Lolu. Moderátory zaujal titulek, v němž se píše, že Alice hraje pořád mrchy, přitom je ve skutečnosti úplně jiná. Michala zajímalo, jak jiná, a požádal Alici, ať to vysvětlí. „Teď hraju ve Svatbách v Benátkách Lolu, která je pragmatická, nemá děti a ani je nechce. Já jsem úplně jiná, děti mám a miluju je. Proto říkám, že jsem jiná. Ale taky dokážu být hadice, občas pěkně zasyčím,“ přiznala. Alice mluvila o tom, že ačkoliv je velmi obsazovanou seriálovou herečkou, vystudovala umělecko-průmyslovou školu místo herecké. Na to téma si notovala s Geňou, který je původem tanečník. Spolu také předváděli, kdo má hezčí úsměv. Michala zajímal postup, který občas údajně uplatňují herečky. „Herečky občas řeší, s kým se vyspat, aby se dostaly k roli. Je to lepší s režisérem nebo s kameramanem?“ Ptal se Alice. Alice mu odpověděla otázkou: „A jak to děláte vy, chlapi?“ Michal na to: „Nejdřív koupíš nějaký dárek, pak jdete k němu nebo k tobě.“ Geňa dodal: „A pak to nesmíš nikomu říct“. Došlo i na téma odvážných scén, v nichž se Alice ve filmech občas objevovala. „Ano, točila jsem je a nebránila jsem se tomu. Říkala jsem si: holka, mladá jsi jen jednou, a když už tě obsadili a k roli to patří, tak co. Teď už se ale nahatým scénám bráním.“ Geňa zareagoval: „Já bych hrál nahej, až bych brečel, ale nikdo mě nechce.“ Moderátoři taky Alici promítli pár Geňových fotek v různých pózách a Geňa ji požádal o radu, jak by se takové fotky měly správně fotit. Co mu Alice poradila? A jak se jí dařilo v drsné soutěži „Udrž tekutinu“?

Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 26. října ve 21.30 na Primě.


gr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/YJxM1b Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.10.2014 • Muži vyhledávají válečné dokumenty, láká zejména Druhá světová válka v barvě
25.10.2014 • Film Osmy z produkce České televize získal nejprestižnější evropskou televizní cenu!
25.10.2014 • Premiéra k jubileu Divadla Semafor
25.10.2014 • Neznámá stránka byznysu lihového kmotra vyhrála v Jihlavě
24.10.2014 • Divoké zimní večery plné dojemných příběhů na televizi Relax
24.10.2014 • Nebojte se klasiky: Antonín Dvořák – uceleně, atraktivně a s Ebenem

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist