Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 18:46:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Listopadové filmové lahůdky na Cinemaxu

  Autor: Redakce satCentrum/HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 29.10.2014


Placený filmový kanál Cinemax uvede v listopadu několik titulů, které by neměly ujít Vaší pozornosti: krimi seriál GOMORA, belgicko-nizozemskou romance PŘERUŠENÝ KRUH, německo − rakouské historické drama LUDVÍK II. BAVORSKÝ, švédská komedie KOKPIT, kanadsko-francouzský film TOM NA FARMĚ, drama 100 DNÍ V PALERMU, dobové drama realizované v koprodukci HBO a BBC EINSTEIN A EDDINGTON, oscarové sci-fi ONA, americké drama SUGAR či filmy ZLATÁ KLÍCKA anebo ČÍNSKÝ SYNDROM...


GOMORA (Gomorrah: The Series)

Seriál podle úspěšného románu Roberta Saviana se odehrává v nebezpečných uličkách Neapole, kde leží centrum zločinecké organizace Camorra. Jeden z nejobávanějších kmotrů tamější mafie Pietro Savastano je zajat a poslán za mříže. Jeho pravá ruka, třicetiletý Ciro Di Marzio, se chce stát novým vůdcem, jeho čas však ještě nedozrál. Zatímco je Pietro ve vězení, velení zločinecké organizace přebírá jeho manželka Imma. Jejich syn Genny, který je Pietrovým právoplatným dědicem, se mezitím zaučuje v pochybném řemesle v Hondurasu. Konkurenční gang vedený Salvatorem Contem spřádá plány, jak zneškodnit Savastanovy jednou provždy…

2014 | 52 minut | 18 | seriál, kriminální drama
Režie: Stefano Sollima
Hrají: Marco D‘Amore, Fortunato Cerlino, Maria Pia Calzoneová, Salvatore Esposito

Sobota 1. listopadu 2014, 22:00 hod. a každou sobotu vždy ve 22:00 hod.


PŘERUŠENÝ KRUH (The Broken Circle Breakdown)

Belgicko-nizozemská romance líčí idylické soužití harmonické dvojice, které zasáhne nečekaná tragédie. Elise je majitelkou tetovacího salónu, Didier je muzikant, jenž působí v bluegrassové kapele. Pár, se na první pohled sblíží a jejich štěstí dovrší narození dcerky Maybelle. Ta však v šesti letech onemocní leukémií, což pro rodiče znamená přehodnocení dosavadních životních postojů… Baladický příběh se částečně odehrává v retrospektivách, jež osvětlují minulost ústředního páru. Podtext vyprávění podmalovaného jímavými songy tvoří konflikt rozumu a víry.

2013 | 106 minut | 12 | romantické drama
Režie: Felix Van Groeningen
Hrají: Johan Heldenbergh, Veerle Baetensová, Nell Cattrysseová, Geert Van Rampelberg

Sobota 1. listopadu 2014, 20:10 hod.


LUDVÍK II. BAVORSKÝ (Ludwig II)

Německo − rakouské historické drama přibližuje život panovníka, jenž nastoupil na bavorský trůn v pouhých osmnácti letech. Korunní princ Ludvík II. Bavorský zaujal vrcholný post po smrti krále Maxmiliána II. a svou říši se snažil proměnit v enklávu umění. U svých poradců však nenašel pochopení a hledal si spojence z okruhu prostých lidí. Ludvíkových sklonů mezitím obratně využíval skladatel Richard Wagner. Po válečném debaklu se vladař stáhl do soukromého ústranní, přesto však utrácel enormní částky za výstavbu extravagantních paláců…

2012 | 137 minut | 12 | historické drama
Režie: Peter Sehr, Marie Noëlleová
Hrají: Sabin Tambrea, Sebastian Schipper, Hannah Herzsprungová, Edgar Selge

Neděle 2. listopadu 2014, 20:00 hod.


ČÍNSKÝ SYNDROM (The China Syndrome)

Ambiciózní televizní reportérka se stane svědkyní nehody v jaderné elektrárně, kterou její cynické vedení bagatelizuje jako drobnou závadu. Pohotový kameraman však zlověstnou událost tajně natočí a vyjde najevo, že málem způsobila roztavení reaktoru. Zodpovědný kontrolor dotyčného zařízení zjistí příčiny havárie a snaží se na ně upozornit své šéfy. Brzy poté se však málem stane obětí vražedného útoku. Zoufalý muž se zmocní kontroly nad elektrárnou a přivolá média, aby zveřejnil utajovanou pravdu.

Středa 6. listopadu 2014, 20:00 hod.


KOKPIT (Cockpit)

Švédská komedie rozehrává vděčný motiv mužského sebeuplatnění v ženském přestrojení. Její smolařský hrdina je pilot, kterého vyhodili z práce. Navíc se rozvádí, bydlí v domě u svých rodičů a nikdo z jeho blízkých ho nemá rád. Bývalé manželce, která připravuje vdavky s bohatým staříkem, je rovněž lhostejný. Jednoho dne však Valle objeví inzerát firmy, která shání pilota. Nabídka je ale určena pouze ženám a Valle tak ze sebe musí učinit žádoucí adeptku. Vytoužené zaměstnání v převleku za ženu pak skutečně získá…

Neděle 9. listopadu 2014, 20:00 hod.


TOM NA FARMĚ (Tom à la ferme)

Titulním hrdinou kanadsko-francouzského filmu je mladý reklamní textař, který přijede na pohřeb svého partnera na farmu v Québecu. Tom je šokován zjištěním, že ostatní hosté nevědí o jeho milostném vztahu se zemřelým mladíkem. Bratr zesnulého s Tomem rozehraje zvrácenou hru s cílem jejich homosexuální poměr utajit a ochránit dobrou pověst rodiny. Vyjde najevo, že v rodině zemřelého existuje mnoho dalších temných míst… Adaptaci divadelní hry od Michela Marca Boucharda natočil Xavier Dolan, který zároveň zosobnil hlavní roli.

Sobota 15. listopadu 2014, 20:15 hod.


100 DNÍ V PALERMU (Cento giorni a Palermo)

Na jaře roku 1982 se generál karabiniérů Carlo Alberto Dalla Chiesa razantně vypořádá s bujícím terorismem. Stane se nejpopulárnějším mužem Itálie a mohl by odejít do zaslouženého důchodu. V Palermu však dál vládne zločinnost a znesvářené mafiánské rodiny se vzájemně vyvražďují. Navíc likvidují vládní představitele, soudce i policisty. Dalla Chiesa se stane palermským prefektem a pustí se mafií do nelítostného boje. Slavný příběh o riskantním zápasu s bezprávím zpracovává skutečné události

Pátek 21. listopadu 2014, 20:00 hod.


EINSTEIN A EDDINGTON (Einstein and Eddington)

Dobové drama realizované v koprodukci HBO a BBC vypráví o přátelství dvou mužů, kteří zásadně ovlivnili podobu moderní vědy. První byl německý fyzik Albert Einstein, druhým britský astronom a ředitel observatoře v Cambridge Sir Arthur Stanley Eddington, považovaný za nástupce Isaaca Newtona. Navzdory nebezpečí, že budou ve svých zemích označeni za zrádce, začali osvícení vědci vzájemně spolupracovat. Eddington se vydal na cestu do Afriky, kde si chtěl ověřit výsledky Einsteinova bádání.

Sobota 22. listopadu 2014, 20:30 hod.


ZLATÁ KLÍCKA (La cage dorée)

Manželé Ribeirovi žijí v útulném domovnickém bytě v luxusní čtvrti Paříže. Dvojice portugalských imigrantů je oblíbená u všech sousedů, kterým nezištně pomáhá. Pilná hospodyně Maria a šikovný kutil José se však jednoho dne rozhodnou k návratu do rodné země. Mezitím však vyjde najevo, že pro své bližní jsou nepostradatelní. Jak daleko jsou jejich příbuzní i sousedé schopni zajít, aby své oblíbence udrželi v Paříži? A jsou Maria s Josém skutečně odhodláni z Francie odejít?

Neděle 23. listopadu 2014, 20:00 hod.


ONA (Her)

Osamělý Theodore, jenž se živí ve futurologické firmě psaním důvěrných dopisů, je po rozchodu s manželkou v psychické krizi. Jeho nanicovatý život se však změní v momentě, kdy si do mobilu nainstaluje nový operační systém s umělou inteligencí, který mluví ženským hlasem. Muž zjistí, že hovoří s inteligentní a intuitivní Samanthou, jejíž uměle vytvořená osobnost i naprogramované pocity se neustále vyvíjejí. Podivný virtuální vztah přeroste v přátelství a posléze i v oboustrannou lásku… Unikátně natočené drama bylo oceněno Oscarem za scénář.

2013 | 121 minut | 12 | romantické sci-fi
Režie: Spike Jonze
Hrají: Joaquin Phoenix, Amy Adamsová, Rooney Maraová, Olivia Wildeová

Sobota 29. listopadu 2014, 20:00 hod.


SUGAR

Titulní postavou amerického dramatu − natočeného podle skutečných událostí − je dvacetiletá dívka, jež trpí posttraumatickou stresovou poruchou. Její problémy způsobila automobilová havárie, při níž přišla o celou rodinu. Bezradná Sugar se s partou pochybných přátel potlouká ulicemi Venice Beach. Díky vstřícnému poradci z útulku pro mládež nakonec najde cestu ke svému strýci, který ji celou dobu hledal. Její nadějná existence se však začne hroutit v okamžiku, kdy znovu narazí na své skryté démony… Autobiografická psychologická sonda vypráví o bolestném dozrávání.

2011 | 90 minut | 12 | drama
Režie: Rotimi Rainwater
Hrají: Shenae Grimesová, Marshall Allman, Corbin Bleu, Austin Williams

Neděle 30. listopadu 2014, 20:00 hod.



Oficiální stránka Cinemaxu: www.cinemaxtv.cz.
Facebook: Cinemax CZSK
Twitter: HBO_CZSK
Youtube: HBO CZSK.

Placený filmový kanál Cinemax vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, T-Mobile Televize, freeSAT a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor 2/Thor 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry kanálu Cinemax (a také program Cinemaxu 2, který vysílá jen v některých kabelových sítích a v platformě Magio TV na Amosu a freeSAT na Thoru) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


Připraveno s využitím podkladů Pavly Brožkové, PR & Marketing HBO Europe, 28. 9. 2014, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/t5D2gX Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.11.2014 • Nečas i plískanice rozptýlí Prima ZOOM v 45. týdnu
30.10.2014 • National Geographic Channel poodkryje v listopadu nejedno tajemství
28.10.2014 • Listopadové programové tipy HBO a HBO HD
27.10.2014 • Poznejte v listopadu nádheru přírody s Nat Geo Wild
26.10.2014 • Ten pravý podzim u Prima ZOOM- unikátní dokumenty 44. týdne
24.10.2014 • Rozhodně stojí za vidění - vyvalte oči na Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist