Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 01:16:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Talkshow Geni a Míši: právo, bulvár a kolo – zajímavá kombinace

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 31.10.2014


Moderátoři Michal Suchánek a Richard Genzer si za aktivního režisérského dohledu Ondřeje Sokola povídají, ale také hrají s různými hosty v klubu La Fabrika. Do dalšího dílu talkshow TGM přijali pozvání bývalý ministr vnitra a současný velmi žádaný advokát Tomáš Sokol, modelka a v médiích snad nejsledovanější matka Ornella Štiková a profesionální cyklista Leopold Kӧnig. Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 2. listopadu ve 21.30 na Primě.


Prvním hostem byl právník Tomáš Sokol. Moderátory zajímalo, jestli občas slýchá výtky za to, že obhajuje i lumpy. „Ano, setkávám se s tím. Jednou mi někdo radil, že bych si měl vybírat a hájit jen lidi, kteří jsou nevinní. Já jsem ale nepochopil, jak to udělat, jestli toho člověka na začátku mučit a když se přizná, vyhodit ho, když se nepřizná, tak ho hájit,“ vysvětloval Tomáš Sokol. Michala zajímalo, s jakými pocity se Tomáš Sokol dívá na filmy ze soudního prostředí. Ten přiznal, že má rád třeba slavný americký film Kdo seje vítr, ale vadí mu nepřesnosti a nereálné situace v některých jiných filmech, i když respektuje částečně autorskou licenci. „Sledování takových filmů občas bolí,“ řekl advokát. Má Tomáš Sokol nějakou profesionální deformaci? „Mimo jiné si pamatuju čísla podle paragrafů trestního zákoníku, Takže bydlím v čísle, které bylo podle starého trestního zákona účinná lítost. Takto jsem deformován,“ přiznal se host. Michal Suchánek a Richard Genzer prověřili advokáta v praxi, když přímo ve studiu zinscenovali soudní proces, v němž šlo o nevrácení půjčené sekačky na trávu. Jak Tomáš Sokol vyřešil fingovaný spor mezi moderátory? A kdo je pro něj ideální klient?

Po právnickém esu přišla do studia modelka Ornella Štiková, která vešla do povědomí veřejnosti tím, že porodila dítě Josefu Koktovi. Moderátoři začali předčítat titulky článků, které našli v novinách, a nevěděli, u kterého se zastavit dříve. Zaujalo je i to, proč dostala modelka jméno Ornella. Michal prohlásil, že Ornella Štiková mu zní podobně, jako kdyby se jmenoval Jimmy Suchánek. „Když mi rodiče jméno dávali, tak ale počítali s tím, že asi nebudu Štiková nadosmrti. Takže je vlastně jedno, jaké křestní jméno dají dceři,“ namítla Ornella „To je pravda, Ornella Koktová je něco jinýho,“ podotkl Michal. „Ale iniciály O. K. přece zní dobře, ne?“ hájila se modelka. Moderátoři se pak vyptávali, proč dala synovi jméno Quentin. „Jméno Quentin není frekventované, to je jeden z důvodů. Quentin znamená pátý a on je Pepovo páté dítě,“ vysvětlovala. „Vy jste ale nemyslela na to, že ten kluk se bude muset někdy podepisovat,“ namítl Michal. „Tarantino se určitě taky musí podepisovat,“ přirovnala svého syna ke známému filmovému režisérovi modelka. Moderátory zaujala i tím, že prozradila, že už ve dvou letech jí rodiče nechali udělat horoskop, v němž bylo všechno předpovězeno. „Astrolog vypočítal celý můj život, bylo tam napsáno i to, že poznám staršího muže, který bude v podstatě kurevník a náš vztah vyjde najevo po velkém mediálním – společenském skandálu,“ řekla. Co dalšího ze vztahu mezi Ornellou a jejím partnerem vyjde v pořadu ještě najevo?

Třetím hostem byl profesionální silniční cyklista Leopold König. Moderátoři pro diváky vysvětlili, že jeho přestup do elitního britského týmu Sky je totéž, jako kdyby začal kopat za Real Madrid. „Sky je jeden z nejznámějších týmů, i když funguje asi pět let, ale za tu dobu vyhráli dvakrát Tour de France. Polovina lidí mi říká, že tam budu jen pomáhat, druhá polovina, která tento tým uctívá jako cyklistickou modlu, mi fandí. Jsem zvědavý, co mě tam čeká,“ vysvětloval Leopold. Michal s Geňou nabídli hostu tykání, přeci jen taky prý jezdí na kole, i když Geňa údajně jen na skládačce. Michala zajímalo: „Stíháš vnímat moment, že teď přichází pád?“ „Když to slyším a hlavně vidím před sebou lítat kola, tak už je většinou pozdě, ale někdy to odhadnu. Vidím například, že závodníci jsou blízko u sebe a řeknu si, že tohle nemůže dopadnout dobře, tak si nechám odstup,“ vysvětloval Leopold. Geňu zajímalo, jaký nejčastější úraz se přihodí cyklistům. „Nejčastěji to odnese klíční kost, pak žebro, třetí nejčastější asi zápěstí, pak předloktí, nohy...,“ vyjmenovával Leopold. „To kolo prodám,“ vyděsil tento výčet Geňu. Moderátoři si pak pro hosta připravili hold dopravnímu prostředku, poctu kolu. Co spolu s ním divákům předvedli?

Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 2. listopadu ve 21.30 na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/bISBGO Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.10.2014 • Nejen Raymonda, ale i Rudyho má každý rád - Česká televize zadaptuje populární americký sitkom
30.10.2014 • Seriál Feriha v stredu na obrazovkách Doma lámal rekordy!
30.10.2014 • Třetí řada dokusérie Čtyři v tom se inspirovala facebookem. A vzbudila dvojnásobný zájem o účast!
29.10.2014 • Film z prostředí českého tuningu je dokumentem roku
27.10.2014 • Festival otrlého diváka vstane v dušičkovém čase na jeden den z mrtvých
27.10.2014 • Show Jana Krause – 29. 10. 2014

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Talkschou gorily a mamlase 

31.10.2014 11:42 • ® pantik
Talkschou gorily a mamlase
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist