Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 22:21:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

AMC startuje 5. listopadu v České republice a na Slovensku, s exkluzivními premiérami

  Autor: AMC Networks , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 01.11.2014


AMC, jedna z nejoblíbenějších a nejoceňovanějších značek v televizní historii startuje 5. listopadu 2014 v České republice a na Slovensku. AMC byla dosud dostupná pouze v Severní Americe, proto bude tento den evropskou premiérou této stanice. AMC odvysílá v České republice a na Slovensku v exkluzivní premiéře dva dramatické seriály: Halt and Catch Fire - PC Rebelové a The Divide - Zlom, oba seriály můžete sledovat jak v dabované verzi, tak i v originálním znění na digitálních sítích.


Start AMC v České republice a na Slovensku je součástí projektu uvedení na mezinárodní trh, protože tato stanice bude uvedena ve stejný den, 5. listopadu, i v jiných zemích střední Evropy. Majitel televizní stanice, AMC Networks v létě oznámil přejmenování značky MGM na AMC. AMC Networks International Central Europe nyní spouští vysílání ve 14 zemích, včetně České republiky a Slovenska. Stanice AMC bude dostupná ve více než 120 zemích po celém světě.

AMC je jednou z nejoblíbenějších stanic kabelové televize ve Spojených státech. Je jedinou kabelovou televizní společností v historii, která se svým hitem „Mad Man“ vyhrála cenu Emmy čtyřikrát za sebou v kategorii vynikající dramatický seriál a získala šest cen ze sedmi se současným seriálem „Breaking Bad.“ Navíc „The Walking Dead“ se stal v USA nejsledovanějším dramatickým seriálem v celé historii kabelové televize a jedničkou mezi seriály pro dospělé diváky ve věku 18 – 49 let za poslední dva roky.


Zažijte AMC v České republice a na Slovensku: ‘AMC: Something more’

„AMC je považována za jednoho z klíčových hráčů v druhé zlaté éře televize“, prohlásil výkonný ředitel AMC Networks International Central Europe, Málnay B. Levente, když oznamoval spuštění vysílání AMC. „Během posledních let už nejsou filmy hlavním tématem rozhovorů, ale nahradily je televizní seriály, a AMC byla hlavní hnací silou tohoto trendu. To poutavé, dramatické vyprávění příběhů a speciální filmový přístup k seriálům bude od 5. listopadu dostupný i českým a slovenským divákům”, dodal.

Nejvíce oceňované televizní produkce v nedávných letech byly spojené právě s AMC. Původní seriály v originální produkci AMC se staly neuvěřitelně populární, protože poskytly nový úhel pohledu, nový způsob vyprávění dramatických seriálů a nabídly prvotřídní kvalitu. AMC přináší něco nového a chytrého, něco trvalého a nezapomenutelného. Silné příběhy, které se mohou zvrtnout ve chvíli, kdy to diváci nejméně čekají. AMC dává divákům něco hlubšího, bohatší televizní zážitek nebo zkrátka „Something more“ – což je právě slogan této televizní stanice.

Původní seriály AMC jsou nadabovány do češtiny, ale pokud diváci přijímají digitální vysílání, mohou si vybrat i původní anglické znění.

„Od roku 2015 plánujeme odvysílat seriály pouze pár dní po jejich premiéře ve Spojených státech, abychom zaručili, že nejnovější pořady z produkce AMC budou velice rychle dostupné všem našim divákům“, řekl Málnay B. Levente.

Vysílací práva zahrnují práva na vícenásobné vysílání a distribuční partneři mohou nabízet služby video-on-demand a TV Everywhere. TV Everywhere je obchodní model, ve kterém televizní stanice (např. kabelové stanice) umožňují přístup svým zákazníkům k obsahu jejich vysílání pomocí služby připojené k internetu na jakémkoliv přístroji (včetně tabletů).


Zaměřujeme se na seriály ve všední dny a filmové speciály o víkendech

AMC odvysílá 5. listopadu v exkluzivní premiéře seriál Halt and Catch Fire - PC Rebelové v 22:00 a další nové díly budou vysílány každou středu. The Divide - Zlom začíná ve 22:00 hned další den, tedy 6. listopadu a další nové díly se budou vysílat každý čtvrtek. Středy a čtvrtky budou vyhrazeny premiérám seriálů i v budoucnu.

AMC také nabídne speciální filmy o víkendech, například Rodinná válka (War at Home) s Michaelem Rapaportem, Pověste je výš (Hang 'em High) s Clintem Eastwoodem nebo western Muž proti muži (Death Rides a Horse) a mnoho dalších můžete vidět v listopadu na AMC.


Představujeme premiérové seriály

Halt and Catch Fire - PC Rebelové je seriál, který produkují stejní výkonní producenti společnosti AMC, kteří se podíleli na oceňovaném seriálu Perníkový táta (Breaking Bad). Zachycuje vzestup počítačové éry na začátku 80. let, kdy nesourodá charakterová trojice – vizionář, inženýr a génius programátorka – riskují své osobní i pracovní životy, aby vyhráli v boji o vytvoření počítače, který změní svět, jak ho všichni doposud znají.

Desetidílný seriál vytvořil Christopher Cantwell a Christopher C. Rogers a produkovali jej showrunner Jonathan Lisco, Mark Johnson (Perníkový táta, Rectify) a Melissa Bernstein. Natáčelo se v Atlantě, hvězdami seriálu jsou Lee Pace (Strážci galaxie, Marmaduk, Velký den slečny Pettigrewové, Svítání část 1 a 2), Scoot McNairy (Argo) a Mackenzie Davis (Na mol).


The Divide - Zlom napsal a spoluvytvořil Richard LaGravenese (Liberace!, Král rybář, Madisonské mosty), který byl nominován na Oscara a cenu Emmy. Osmidílný seriál se začal vysílat roku 2014 a zkoumá morálku, ambice, etiku, politiku a rasovou otázku v dnešním soudním systému. Vše je zobrazeno očima zapálené právničky a stejně vášnivého okresního státního zástupce, jejichž názory se liší. Atraktivní právnička se ponoří do případu vězně odsouzeného k smrti, o němž si myslí, že byl neprávem odsouzen za vraždu, ale naráží na vášnivého státního zástupce. Seriál pojednává o jejich konfrontaci, osobním životě a vině a nevině vězně.


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a AMC, tak populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Ondřej Vácha, PR manager, AMC Networks


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/1CHdTb Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.11.2014 • QVC Beauty & Style HD z družice Astra 1L
29.10.2014 • Skylink přebírá zákazníky T-Mobile Televize
24.10.2014 • VoD portál Flimmit s vlastní satelitní HbbTV nabídkou Videothek z družice Astra 1KR
23.10.2014 • CNN International volně z družice Hot Bird 13D
21.10.2014 • iPol TV testuje na družici Hot Bird 13D
16.10.2014 • RTL Nitro Austria místo GoTV z družice Astra 1N

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist