HD Austria zahajuje vysílání stanice Vivid TV Europe pro Rakousko z družice Astra 1L
Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 06.11.2014
Mediální skupina M7-Group informovala, že ve středu 5. 11. 2014 zahájil vysílání v rakouské platformě placené televize HD Austria kanál pro dospělého diváka Vivid TV Europe. Společnosti M7 Group a Vivid Entertainment uzavřely příslušnou smlouvu o šíření stanice na satelitu Astra 1L na orbitální pozici 19,2° východně v platformě M7.


Od středy 5. 11. 2014 mohou přijímat novou stanici s nepřetržitým vysíláním Vivid TV Europe všechny rakouské domácnosti se satelitním přijímačem v paketu Kombi Austria platformy HD Austria. Nová stanice je pro stávající zákazníky bez poplatku.

Kanál Vivid TV Europe je přizpůsoben pro evropský trh a nepřetržitě prezentuje hodnotnou evropskou produkci a také produkci společnosti Vivid Entertainment.

Skupina M7 Group, významný poskytovatel satelitních a IP služeb v Evropě, nabídne stanici Vivid TV Europe v těchto evropských televizních platformách: HD Austria v Rakousku, CanalDigitaal, Online.nl, TV Vlaanderen, TéléSAT v zemích Beneluxu, v platformě Skylink v Česku a na Slovensku. I další evropští provozovatele budou získávat signál Vivid TV Europe z platformy M7 pro své klienty.


Parametry pro příjem:

satelit: Astra 1L
orbitální pozice: 19,2° východně
transponder: č. 105
kmitočet: 12,515 GHz
polarizace: horizontální
Symbol Rate: 22000 kSymb/s
FEC: 5/6
rozlišení obrazu: standardní (SD)
obrazový formát: MPEG-4
kódovací systém: Betacrypt, Cryptoworks, Irdeto 2, Mediaguard 2, Nagravision 3, Viaccess 5.0 a Videoguard

Internet: http://www.vividtveurope.com


S využitím zdroje: Infosat.de, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21024/hd-austria-zahajuje-vysilani-stanice-vivid-tv-europe-pro-rakousko-z-druzice-astra-1l/