Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 00:26:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Eutelsat Broadband nabízí speciální balík satelitního internetu dostupného kdekoliv

  Autor: Eutelsat Broadband , e-mail: Mhrkel-ext@skylogic.it Přidané: 13.11.2014


Společnost Eutelsat Broadband dnes v České republice oznámila zpřístupnění speciální nabídky služby neomezeného* internetového připojení prostřednictvím satelitního broadbandu, který nabízí pod názvem tooway™ Infinite. Služba je určená pro náročné uživatele, ale i malé podnikatele či domácí kanceláře.


tooway™ Infinite je dostupný pro prvních 1000 českých zákazníků. Ti získají přístup k nejrychlejší širokopásmové satelitní službě v Evropě, s rychlostmi do 22 Mbps (download) a do 6 Mbps (upload).

Novinka, která je zákazníkům odteď k dispozici, potřebuje pro své fungování malou satelitní anténu a modem připojený k počítači. Anténu si zákazník může nainstalovat sám nebo instalaci svěřit některému z certifikovaných prodejců tooway™, kteří byli na tuto práci přímo vyškoleni společností Eutelsat Broadband. Autorizovaní prodejci nabízejí i doplňkové služby jako veřejnou nebo statickou IP adresu, multikanálovou televizi přes tu samou anténu, telefonování přes internet a VoIP či bezdrátovou domácí síť.

„tooway™ Infinite je ideálním řešením pro ty, kteří pracují z domova, nebo pro lidi ovlivněné digitální propastí, se slabým nebo žádným připojením na internet. Služba je určená i pro ty, kteří potřebují zůstat připojení už kvůli práci, komunikaci s blízkými, vzdělávání nebo zábavě,“ říká Sándor Jurásek, obchodní manažer pro region CEE, Eutelsat Broadband. „Tato limitovaná nabídka zaručí, že zákazníci dostanou ze širokopásmového satelitního internetu to nejlepší a za dobrou cenu.“

tooway™ využívá satelit KA-SAT spoločnosti Eutelsat, který je první z nové generace evropských vysokokapacitních „smart“ satelitů. Jeho inovativní design umožňuje zákazníkům napříč Evropou a Středomořím přijímat vysokorychlostní širokopásmové služby za zlomek ceny jiných satelitních služeb.

Pro další informace a ceny tooway™ Infinite a ostatních tooway™ nabídek, navštivte www.infinite.tooway.com, nebo kontaktujte našeho autorizovaného distributora pro ČR společnost INTV s. r. o. na www.intv.cz.


* Platí zásada Network Management Policy. Když se Network Management Policy uplatňuje kvůli přetížení sítě, zákazníkům tooway™ Infinite, kteří spotřebovali více než 100 GB dat v měsíčním fakturačním období (kromě provozu v době Noční zóny od 00:00 to 06:00), budou rychlosti omezené na úroveň do 3 Mbps v případě downloadu a do 1 Mbps v případě uploadu. Toto omezení platí na dobu trvání přetížení sítě.


O Eutelsat Broadband

Eutelsat Broadband je obchodní jednotka společnosti Eutelsat, která poskytuje širokopásmové satelitní služby pro rezidenční i profesionální oblast, stejně tak pro vysílatele napříč Evropou až po jih Středomoří. Její produkt tooway™, určený pro rezidenční segment, je nejlepší širokopásmové satelitní řešení ve své třídě. Je unikátní nízkonákladovou alternativou pozemních technologií v oblastech se slabým anebo žádným pokrytím. Rychlosti služby dosahují do 22 Mbps při downloadu a do 6 Mbps při uploadu. Potřeby korporátních zákazníků a oblast telekomunikací související s připojením jsou též pokryté prostřednictvím produktové řady KA-SAT Access a jejího VNO a VPN řešení. Eutelsat Broadband v rámci řešení NewsSpotter, které funguje na bázi IP, nabízí služby pro zpravodajské týmy a televize.

Pro více informací navštivte: www.eutelsat.com/en/services/data/eutelsat-broadband.html.


Eutelsat Broadband, 13. 11. 2014



Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/NHFj7e Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.11.2014 • SES poskytne M7 Group další kapacitu na 23,5° východně pro vysílání do České republiky a na Slovensko
13.11.2014 • Telekom pokračuje v migrácii zákazníkov služby Magio Sat na nové družice
13.11.2014 • Inter nouzově z nového transponderu družice Amos 2
12.11.2014 • Sophia TV z družice Astra 1KR
11.11.2014 • FilmBox Extra se od 1. 12. 2014 změní na FilmBox Premium
10.11.2014 • freeSAT rozšiřuje nabídku kanálů v České republice, na Slovensku a v Rumunsku o FilmBox Extra

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist