Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 08:38:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Talkshow Geni a Míši: Originální zpěvačka, výživový poradce a hudební skladatel

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 20.11.2014


Moderátoři Michal Suchánek a Richard Genzer si za aktivního režisérského dohledu Ondřeje Sokola povídají, ale také hrají s různými hosty v klubu La Fabrika. Do dalšího dílu talkshow TGM přijali pozvání zpěvačka originálního vzhledu i projevu Jana Kratochvílová, výživový poradce Vít Chaloupka a hudební skladatel Ondřej Soukup. Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 23. listopadu ve 21.30 na Primě.


Jako první přišla do studia zpěvačka Jana Kratochvílová. Jedna z nejzvláštnějších českých zpěvaček od první vteřiny vzala do rukou režii svého vstupu. „Já nejdu mezi vás? To je ale nespravedlivé, je přece svoboda, ne?“ namítla zpěvačka a sedla si na místo Richarda Genzera. Ale sedala si opatrně, protože na prsou měla připevněnou dýku. Prý proto, aby nezapomněla, že se lidem nemá klanět. Když moderátoři chtěli jako obvykle přečíst nějaké titulky článků, které o Janě vyšly, zpěvačka jim je vzala a roztrhala je. „Musíte improvizovat,“ vyzvala je. Michala fascinoval zpěvaččin outfit. „Teď jsem si všiml, co máte za tu roušku,“ zahleděl se šokovaně na její tvář, kterou Jana schovala pod černé krajkové kalhoty ozdobené několika svíracími špendlíky. Jana mu vysvětlila, že někdo tuto část oděvu nosí na kalhotách, ona někdy na obličeji. Zpěvačka kladla moderátorům víc otázek, než oni jí. Zaujaly ji například Geňovy vlasy. „Vy máte trvalou?“ zpovídala ho. Dozvědí se moderátoři od Jany odpověď alespoň na jednu svou otázku?

Jako druhý přišel do studia výživový poradce Vít Chaloupka. Michal začal zostra, tvrdil, že ho Vít nenávidí kvůli jeho postavě. Když mu to dietolog vyvrátil, Michal si ujasňoval: „Takže se ti líbí i moje bříško?“ „To jsem neřekl. Nejsem pokrytec jako většina lidí,“ odpověděl Chaloupka. Jedním z témat bylo i skloubení diety a alkoholu. „Kdyby se mělo pít tak, aby se energie vyhnala z těla, mělo by se začít pít ráno. Ale vždyť to mnozí dělají,“ podotkl Chaloupka. „Takže hospody by měly otvírat v sedm a tam by lidi měli do jedné pít a pak jít do práce?“ ujišťoval se Richard. Chaloupka to potvrdil a dodal, že ideální jsou k snídani sacharidy, například křupinky, a k nim se dá dát třeba vodka. Na odpolední svačinu doporučil dietolog například citrusové plody a z alkoholu likér. Na večeři bílkovinu a suché bílé víno. „Já bych víno potřeboval vyměnit za destilát,“ začal smlouvat Michal. Geňu zajímalo nejen to, jak skloubit dietu a alkohol, ale i to, jak by se mohl zbavit povislé kůže na těle i v obličeji. „On nemůže jezdit na kole, protože se mu to motá do drátů,“ utahoval si z Geni Michal. Jaký tajný recept jim Vít Chaloupka prozradí?

Třetím hostem byl hudební skladatel a producent Ondřej Soukup. Moderátoři s ním začali trochu netypicky povídáním o Janě Kratochvílové. „My jsme před Janou vyhořeli jako moderátoři, takže mám teď trochu komplex,“ přiznal Michal. „Vedle ní se i z normálně vtipných lidí stávají nudní bankovní úředníci,“ uklidňoval ho Ondřej a vyprávěl své zážitky s Janou. „Díky Ondrovi jsme se o ní konečně něco dozvěděli,“ pochvaloval si Geňa. Pak se dostali k samotnému Ondřejovi. Geňa se skladatele ptal například na jeho první písničku, kterou složil pro Marcelu Královou, nebo na nahrávání desky s Danem Landou, která se točila ve studiu u Petra Jandy. „Hrál jsi s Pražským výběrem, ale i s Karlem Gottem. Asi se to od sebe dost lišilo,“ zazněla další otázka. „Lišilo se tam všechno, chvílemi jsem měl pocit, že jsem vstoupil do pohádky,“ řekl Ondřej o vystupování s Karlem Gottem. Michal se zeptal: „Máš teď nové dítě, změnil jsi se i jako otec?“ „Změnil. Ale stejné je to, že pořád nejsem moc doma. I když holčička je výborná, s tou už si povídám a učím jí věci, které se mamince nelíbí,“ vyprávěl Ondřej o své tříleté dceři. Čeho se hudebník bojí? A jak si povede na lyžařském trenažéru zvaném Klausův šus?

Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 23. listopadu ve 21.30 na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/gVxUDW Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.11.2014 • Karolína Kamberská pokřtila svou kuchařku „Karolína, domácí kuchařka“
20.11.2014 • Miroslav Zikmund na Prima ZOOM zabodoval, vidělo ho bezmála 800 tisíc diváků
17.11.2014 • Show Jana Krause – 19. 11. 2014
15.11.2014 • Najúspešnejšie Búrlivé víno sezóny a Farma, ktorá prekonáva rekordy!
15.11.2014 • Slovenský rozhlas dosiahol ďalšie maximum, týždenne ho počúva 44,9% poslucháčov
14.11.2014 • Vysielanie RTVS počas Komunálnych volieb 2014

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist