SATRO uvádza na zimný trh svoj vlastný TV archív
Autor: SATRO , e-mail: info@satro.sk Přidané: 21.11.2014
SATRO TV archív umožňuje sledovanie všetkých relácií 20-tich najobľúbenejších slovenských a českých staníc sedem dní dozadu. "V súčasnosti pracujeme na verziách pre iOS aj Android," povedal Marek Michalík, marketingový manažér spoločnosti SATRO s.r.o a pokračoval: "Po aktivácii TV archívu zákazníkom, vzniká možnosť všetky programy v TV archíve si nahrávať s dostatečnou časovou rezervou na ich začiatku aj konci."


Sledovanie archívu vyžaduje najnovší hybridný typ prijímača SATRObox HD USB PVR. Tento hybridný prijímač má aj ďalšie užitočné funkcie ako nahrávanie vysielania cez USB alebo prehrávanie multimédií z USB, z počítača cez DLNA, či priamo z internetu. Má veľmi atraktívne, rýchle a intuitívne ovládacie rozhranie, vďaka ktorému si sledovanie relácií z archívu budú môcť bez čakania a pohodlne vychutnať používatelia každého veku.

Pri kúpe tohto prijímača zákazníci získavajú prístup k archívu na 1 mesiac bezplatne a při viazanosti 24 mesiacov aj kupón v hodnote 40 € na programové balíčky SATROdigital, na ktoré zákazník nie je viazaný. Tí zákazníci, ktorí hybridný prijímač už vlastnia resp. ho budú mať,získajú TV archív tak, že si v menu svojho digitálneho prijímača TV archív aktivujú.

Mesačný poplatok za službu SATRO TV archív je stanovený na 2,90€ mesačne za 20 staníc. Zákazníci navyše môžu využiť akciu a získať tak prístup k TV archívu celkovo na tri mesiace zadarmo. TV archív je možné objednať si už k najlacnejšej ponuke SATROdigital MINI/MINI HD.


Spoločnosť SATRO s.r.o., operátor káblovej televízie a dátových služieb, vznikla v roku 1992. Spoločnosť existuje na trhu už viac ako 20 rokov a stále patrí k najinovatívnejším spoločnostiam na Slovensku. Zameriava sa najmä na zabezpečovanie televízneho, rozhlasového signálu a vysokorýchlostného internetu pre domácnosti nielen na celom území západného Slovenska, ale už aj vo vybraných mestách stredného a východného Slovenska. Ako prvý operátor káblovej televízie SATRO s.r.o. začalo v roku 2004 vysielať televízne a rozhlasové programy v digitálnom prevedení. Okrem toho spoločnosť ponúka a inovuje dátové služby na báze širokopásmového vysokorýchlostného internetu pod názvom SATRO 12G „vzdušná optika“.


Marek Michalík, Marketingový manažér

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21080/satro-uvadza-na-zimny-trh-svoj-vlastny-tv-archiv/