Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 01:49:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Co nás čeká v úterním a středečním zápase LM UEFA?

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 24.11.2014


V úterý a ve středu ovládne Primu COOL LM UEFA. Na co se můžeme těšit? V úterý 25. 11. na utkání MANCHESTER CITY FC – FC BAYERN MNICHOV, ve studiu bude mít Marek Jankulovski po svém boku Dominika Haška. Ve středu 26. 11. na utkání ARSENAL FC – BORUSSIA DORTMUND ve studiu s Markem Jankulovskim a trenérem Františkem Strakou...


MANCHESTER CITY FC – FC BAYERN MNICHOV

Manchester City se na startu Ligy mistrů řadil mezi největší favority. Los určil anglickému klubu, kde peníze nejsou žádný problém, stejně jako loni CSKA Moskva a Bayern Mnichov. Čtvrtým do party je AS Řím. Asi nikdo nečekal, že před závěrečnými dvěma zápasy ve skupině budou Citizens až na posledním místě tabulky se dvěma body a bez jediného vítězství. Manchesteru se podařilo uhrát jen dvě remízy s Římem a v Moskvě.

Teď je před hvězdami našlapaným týmem velká výzva a mimořádně těžký úkol. Potřebuje porazit gigantický Bayern. Když se to nepodaří a zápas Římanů na CSKA skončí výhrou jednoho či druhého, City v Lize mistrů skončí. Po špatných výsledcích i výkonech, zejména v defenzívě, se bude Bayern zdolávat jen složitě. Je ale zajímavé, že před rokem anglický tým v Mnichově vyhrál 3:2 a na úvod skupiny podlehl jen 0:1, když gól dal Bayern až v úplném závěru.

Každopádně se v Manchesteru odehraje jedna z nejsledovanějších bitev podzimní části Ligy mistrů. Bayern může hrát v klidu, ale Citizens hrají o všechno, takže to bude pořádná jízda. Prima COOL vysílá utkání živě v úterý 25. listopadu ve 2015. Moderátor Libor Bouček přivítá ve studiu exkluzivní sestavu. Ambasador vysílání Ligy mistrů na Prima COOL Marek Jankulovski bude mít po svém boku nejslavnějšího hokejového brankáře a hrdinu z Nagana Dominika Haška.


ARSENAL FC – BORUSSIA DORTMUND

Fanoušci Arsenalu, aby se v posledním měsíci po každém zápase Ligy mistrů objednávali k psychiatrovi. Jejich nervová soustava totiž dostávala pořádně na frak. Nejprve prohrávali na Anderlechtu ještě na začátku poslední minuty 0:1. Ale stačilo pár desítek sekund nastaveného času, aby dali hráči trenéra Wengera dva góly a vyhráli 2:1. Jenže za dva týdny předvedli kolaps v opačném gardu. Pohodové vedení 3:0 nasměrovalo Kanonýry k vítězství. Ale tentokrát se vytáhl Anderlecht. Nasypal v závěru tři góly a srovnal na konečných 3:3. Jak tohle mají fanoušci Arsenalu vydržet? A jak asi musí trpět mezi náhradníky Tomáš Rosický. Ten si naštěstí mohlo spravit chuť a vylepšit náladu v českém národku při vítězství nad Islandem.

Arsenal v Lize mistrů ještě nemá jistý postup ze skupiny. V tabulce je druhý a v případě, že porazí Borussii Dortmund, má jarní boje v kapse. V prvním utkání celé základní skupiny v Dortmundu si Arsenal ani neškrtl, což není úplně pozitivní vklad do důležitého zápasu. Případný plný bodový zisk Borussie by přinesl Arsenalu značné komplikace a o postup by se musel rvát až do posledního kola. Naopak německý vicemistr už je v klidu a může se těšit na únorové osmifinále.

Velký tahák 5. kola Ligy mistrů UEFA Arsenal – Borussia Dortmund vysílá ve středu 26. listopadu ve 20:15 živě Prima COOL. Ve studiu se moderátor Radek Šilhan potká s vítězem Ligy mistrů z roku 2007 Markem Jankulovskim a trenérem Františkem Strakou.

Všechny zápasy mají výkop ve 20:45. Vysílání na Prima COOL začíná ve 20:15.


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/JnYtfl Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.11.2014 • Smysly a princ Harry v Antarktidě - neděle na Prima ZOOM
21.11.2014 • CS film TV: tradiční filmové Vánoce a komediální silvestrovská jízda
20.11.2014 • V sobotu 22. listopadu uvidíme v satelitním přenosu z Met Rossiniho operu Lazebník sevillský
20.11.2014 • Eurosport – komplexní pokrytí zimních sportů až do sezóny 2020-21
19.11.2014 • NHL na NOVA Sport, FANDA a VOYO v prosinci 2014
17.11.2014 • Prima ZOOM – vaše zážitková televize: unikátní dokumenty 47. týdne

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist