Show Jana Krause – 26. 11. 2014
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 24.11.2014

Zpěvačka Ewa Farna, režisér a spisovatel Patrik Hartl a herec Alexander Bárta se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 26. listopadu ve 21.35 na Primě.


Ewa Farna – zpěvačka, která se hudbě věnuje od dětství a dospěla vlastně před zraky všech. Ewino poslední album Leporelo netradičně a s úspěchem nejdřív vyšlo v Polsku. Pak přišla na řadu i česká verze.

Patrik Hartl – divadelní a filmový režisér, autor her a spisovatel, také zakladatel klubu (Ne)sráčů. Právě vyšla jeho druhá kniha Malý pražský erotikon. Certifikát klubu (Ne)sráčů dostane každý, kdo nahý, po vzoru Patrika, přeběhne rušné náměstí/náves – dal to zatím jen jeden člověk. Aktuálně Patrik píše pro Boba Klepla one man show Vysavač, chybí mu už jen deset stránek. Jeho hry mohou diváci vidět hlavně v divadle Studio DVA.

Alexander Bárta – patří k nejobsazovanějším slovenským televizním hercům. Proslavil se díky seriálu Panelák. Devátou sezonu hraje ve Slovenském národním divadle. Provází ho pověst sex symbolu, alfa samce, suveréna. Má přezdívku Ňusi (zajíček).

Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 26. listopadu ve 21.35 na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21087/show-jana-krause-26-11-2014/