Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 11:38:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Talkshow Geni a Míši: Tenista, jezdec rallye a zpěvák

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 28.11.2014


Moderátoři Michal Suchánek a Richard Genzer si za aktivního režisérského dohledu Ondřeje Sokola povídají, ale také hrají s různými hosty v klubu La Fabrika. Do dalšího dílu talkshow TGM přijali pozvání český tenista Radek Štěpánek, závodník v kamionech Martin Kolomý a hudebník a zpěvák Michal David. Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 30. listopadu ve 21.30 na Primě.


Jako první host přišel tenista Radek Štěpánek. Když Geňa přečetl titulek, který hlásal: „Don Juan z Karviné“, hned se Radka začal ptát na jeho vztahy. „Zasnoubený s Martinou Hingisovou, ženatý s Nicole Vaidišovou a chodil s Petrou Kvitovou. Na mě to působí, že každá tenistka, které dáš pusu, nebo třeba i něco víc, tak s tenisem přestává. Můžeš mi říct, co s nima děláš?“ „No asi to, co s ženami děláte i vy,“ odpověděl Radek. „Dnes jsem byl v jednom rádiu, kde mi bylo doporučeno, abych už si nehledal tenistky, ale zkusil to třeba s květinářkami. Takže možná má cesta povede do květinářství,“ přiznal tenista. Geňu zajímalo, jak Radek ženy balí. „Nebylo to ze dne na den, vztah se vždycky nějak vyvíjel, ale vždycky se to nějak zašmodrchalo.“ „Dočetli jsme se, že umíš imitovat hlasy,“ nadhodil Geňa zajímavé téma. Radek hned odpověděl několika různými hlasy. „Je, a nemohl bys nám takhle chvíli odpovídat?“ zeptal se Michal. „Ne, pánové, ne ne ne,“odpověděl Radek hlasem Václava Klause. A Geňa mu vzápětí položil další otázku hlasem Miloše Zemana. Co dalšího na sebe tenista ještě prozradí? A jakými hlasy bude na otázky odpovídat?

Jak druhý přišel do studia jezdec Rallye Paříž-Dakar Martin Kolomý, jezdí v kamionu. Moderátory zajímalo, proč se rallye přesunula z Afriky do Jižní Ameriky. „V Africe to vypadalo tak, že fanoušci měli jednu ruku nataženou a čekali od nás nějaký dárek, a v druhé měli šutr. V Jižní Americe je to mnohem lepší, fanoušci jsou tam úžasní, je tam spousta nových destinací,“ porovnával Martin. „Já mám autoservis, celý rok se připravuju, abych všechny peníze, které vydělám, mohl utratit na Dakaru,“ zjednodušeně řekl host, proč se závodů účastní. Když začal vysvětlovat, jak probíhá běžná etapa, že s ním v kabině sedí bratři Kiliánové, z nichž jeden je kopilot a druhý navigátor, do hovoru vstoupil Ondřej Sokol: „Tak si to můžeme předvést,“ nadhodil. A tak si Martin přisedl ke stolu ke Geňovi s Michalem, nasadili si přilby a imitovali průběh závodu, v němž řídil kamion Geňa. Martina ale čeká ještě jeden závod, a to Klausův šus. Jak si v něm povede? A jaký bude Michal jako navigátor?

Třetím hostem byl zpěvák a hudebník Michal David. Moderátoři přečetli pár úvodních titulků z časopisů, které rozebíraly Michalův úraz, který se mu před časem stal. Takže prvním tématem jejich povídání bylo automaticky zdraví. „Nebolí tě něco, máš nějaké problémy?“ ptal se Michal. Zpěvák řekl, že ne, ale vyprávěl historku, jak při kontrole na letišti neustále pípal, protože má po úraze devět šroubů v noze. „Už jsem sundal boty a všechno, málem mě chtěli svlékat do prádla, až jsem jim řekl o šroubech. Jinak se cítím úplně v pohodě a jsem moc rád, že jsem tady,“ řekl Michal. „Chodíš na Matějskou pouť?“ ptal se hosta Michal. „Chodím s vnukem Sebastianem, protože Matějskou pouť má rád. Vím, na co narážíš, na můj původ. Pocházím napůl z cirkusového rodu Kludských, to byli umělci, neměli nic společného s kolotoči a houpačkami,“ začal vysvětlovat Michal a vyprávěl o historii své rodiny. „V sedmdesátých letech moje babička založila tzv. Kludský show, jezdili jsme s ní třeba dva roky po Itálii,“ vyprávěl zpěvák. Pak zavzpomínal i na své setkání s manželkou Marcelou. Proč ho nejprve vůbec nepoznala? A čím si ji Michal získal? A jak si zpěvák povede v soutěži „Udrž tekutinu“?

Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 30. listopadu ve 21.30 na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/RC2Z0I Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.11.2014 • Komplex Blanka se otevře už 1. prosince, ale jen pro veřejnou diskuzi
28.11.2014 • Divácka obľúbenosť tureckého seriálu Feriha na Doma stále rastie!
27.11.2014 • Poprvé po 25 letech se odvysílá Koncert pro všechny slušný lidi [ 1 ]
27.11.2014 • Zpívat bude opět celá rodina - tentokrát s Václavem Koptou
26.11.2014 • Česká televize připomene Petra Hapku sérií pořadů
26.11.2014 • Vánoce na Primě budou české a pohádkové, zazpívá Karel Gott, chybět nebude Popelka ani premiérové filmy [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist