Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:47:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - TV tipy | Články
 

Tipy na víkend 29. 11. - 30. 11. 2014

  Autor: Axocom , e-mail: info@axacom.net Přidané: 28.11.2014


Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Tentokráte kanálů Film+, Nickelodeon, Comedy Central, Crime & Investigation a HISTORY! Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.



Film+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk

Vášeň a cit - Sobota 29. 11. 2014 / 17:40 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=zp3BuA1YkiA

Anglie 1795. Jediným úkolem mladé dámy je sňatek s bohatým a sociálně dobře postaveným mužem. Jane Austin je ale přesvědčena, že si může vzít pouze muže, kterého miluje. A takového muže pozná v Tomu Lefroyovi, který je inteligentní, nebojácný a okouzlující Ir. Na druhé straně má Jane nabídku k sňatku s vnukem Lady Gresham. Může se Jane vzepřít konvencím své doby, neposlechnout rodiče a urazit Lady Gresham? Budete sledovat skutečným příběh slavné spisovatelky Jane Austinové…

Romantické drama (Velká Británie - USA - 2007 - 120 min.)
Režisér: Julian Jarrold
Hlavní role: Anne Hathaway, James McAvoy, James Cromwell, Maggie Smith, Julie Walters, Ian Richardson, Joe Anderson


Návrat pana Ripleyho - Sobota 29. 11. 2014 / 19:35 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=I7y0g6qPadg

Tom Ripley maluje umělecká díla, která prodává pod jménem mrtvého malíře. “Oživením” mrtvoly si slušně vydělává, ale jednoho dne se hra blíží konci. Milovník umění koupí padělek a Ripley se na tiskovou konferenci, kde chce všechny přesvědčit o pravosti díla, dostaví v převleku za mrtvého muže. To ale kupci díla nestačí. Ripley ho tedy pozve domů a tam ho zavraždí. Když policie začne po mrtvém muži pátrat, děj nabírá rychlé tempo...

Krimi (USA – Velká Británie - 2005 - 101 min.)
Režisér: Roger Spottiswoode
Hlavní role: Barry Pepper, Jecinda Barrett, Tom Wilkinson, Willem Dafoe, Alan Cumming


Zbláznit se z peněz - Neděle 30. 11. 2014 / 15:45 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=XRJ37Lc1vmM

Jak se stát milionářem a pokud možno ani nehrábnout? Jak být úspěšným a nic pro to neudělat? Je to očividně velice obtížné a právě o tom je náš film! Ryan po milionech a úspěchu velice touží, ale nic pro to nedělá. Jeho kamarádi bohatnou ne zrovna v souladu se zákonem. Bratr tak nějak mezi legálním a nelegálním. Otec mimo společnost a ženu, kterou miluje, vydržuje zloděj aut. Nový kamarád Bryce ví, jak na loterii vydělat miliony bez práce a Ryan zadoufá, že se mu splní sen. Je tu ovšem krasavice Ming, kterou Ryan zná z hodin čínštiny. A ta má jiný pohled na věci. Co zvítězí, láska, morálka nebo touha po penězích??

Komedie (Kanada - 2006 - 95 min.)
Režisér: Paul Fox
Hlavní role: Paulo Constanzo, Steph Song, JR Bourne, Aidan Devine, Susan Hogan


Tajemství prstenu - Neděle 30. 11. 2014 / 20:55 hod. FILM+ PREMIÉRA!

V roce 1991 zemřel Chuck a smutně se s ním loučí dcera a přátelé, méně pak jeho žena, Ehel, která ho nikdy nemilovala. Její srdce patřilo Teddymu, který byl přítelem Chucka a Jeffa. Tři mladící odešli dobrovolně do II.světové války a Teddy se nevrátil. Na druhé straně Atlantiku, v Irsku, pátrá mladý Jimmy se starým hasičem Michaelem po troskách letadla, jehož havárii Michael za války viděl. Pátrání je zavede na místo přípravy teroristických útoků IRA a tak ani IRA ani Britové nemají zájem o vyhrabání lidského těla, které Jimmy a Michael našli. Nicméně najdou i prsten s vyrytým jménem Ethel a Jimmy začne hledat dívku tohoto jména. Najde její telefonní číslo a vydá se do Ameriky...

Romantické drama (USA – Kanada - Velká Británie - 2007 - 119 min.)
Režisér: Richard Attenborough
Hlavní role: Shirley MacLaine, Christopher Plummer, Mischa Barton, Gregory Smith, Brenda Fricker


Přepadení 13. okrsku - Neděle 30. 11. 2014 / 23:10 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=d9T1kG1C_h0

Silvestr není pro každého veselá zábava. Pro policisty 13. okrsku je to večer na který budou dlouho vzpomínat. Na stanici jim přivezli nebezpečného muže, který má svědčit proti bývalým společníkům z mafie. Bývalý kamarádi se rozhodnou svědka a zbytek stanice zlikvidovat. V této situace nemá policie na vybranou, musí se spojit s vězni a společně bojovat proti přesile a doufat ve vítězství...

Akční (USA – Francie - 2005 - 109 min.)
Režisér: Jean-François Richet
Hlavní role: Ethan Hawke, Laurence Fishburne, Maria Bello



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

Tučňáci z Madagaskaru - O víkendu několik dílů během dne / 14:55, 15:20, 18:25, 22:25, 22:50 hod.

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření.


Puppy and the Ring! - Od 30. 11. 2014 v Neděli od 7:00 hod.

V mytické zemi Bubbledom, zlo vzalo kouzelný prsten! Někdo musí ale zachránit denní slunce! Podaři se Molly a Gilovi vraťit kroužek králi Slunce, nebo bude navždy v Bubbledomu noc?



Comedy Central Extra

Key & Peele - Sobota 29. 11 .2014 / 18:45 hod. - Dva díly po sobě…

Keegan-Michael Key a Jordan Peele neboli Key & Peele, je původní sekce komediální představení, ve kterém se tito relevantní komediální herci a spisovatelé, pohledem zvenčí pokoušejí zkoumat život dost provokativním a neuctivým způsobem, a to prostřednictvím kombinace natočených skečů a živých vystoupení na jevišti. Ať už se jedná o satirizování prezidenta, nebo dobírání nacisty, budou Key & Peele předvádět svou chemii, kamarádství a jedinečný pohled, zrozený z jejich společného zázemí a zkušeností.


Police Squad! - Sobota 29. 11. 2014 / 21:00 hod.

Komediální krimiseriál nabitý gagy, absurdním humorem a parodickými odkazy. Neohrožený detektiv Frank Drebin řeší případy s takovou samozřejmostí, že i James Bond vedle něj vypadá jako Martin Tomsa v podvlíkačkách. Rozbije mafiánský gang i auto. Zneškodní únosce, bombu i sexbombu. Vražedkyni strhne skoro všechny paruky a drogovému dealerovi masku. Zpívá, tančí. Popere se s nepřízní osudu i s vyděrači. Nic pro něj není překážkou, ani výhrůžky a popelnice. Pachatele odzbrojuje ručně, diváky humorem. Dostane ho až programový šéf ABC Tony Thomopoulos, který seriál po šestém díle předčasně ukončí s odůvodněním, že je jen pro pozorného diváka. Frank Drebin se však nevzdá a záhy se vrací v sérii Bláznivých střel.


Pravidla zasnoubení (Rules of Engagement) – Neděle 30. 11. 2014 od 16:15 hod.

Adam právě požádal Jennifer po sedmiměsíční známosti o ruku. Jsou zamilovaní a těší se na neutuchající lásku posvěcenou manželským slibem. O něco skeptičtěji k tomuto konceptu přistupují jejich sousedé přes chodbu - Audrey a Jeff jsou totiž svoji již 12 let, a tak mají ke svátosti manželství vypěstovaný svůj vlastní přístup. A kdo má nejvíc co říct k Adamově zasnoubení je samozřejmě jeho nejlepší přítel a spolupracovník Russel, který je i přes svých 150 cm výšky a nafoukaný účes lvem salonů a lovcem dívčích srdcí. Nechejte se lehkým humorem tohoto seriálu vtáhnout do spletité sítě manželských vztahů, kratochvil i povinností a vypozorujte z nich nezbytná "pravidla zasnoubení".



Crime & Investigation™

Více informací na www.crimeandinvestigation.co.uk

Gangsteři: Nejhorší zlo v Americe PREMIÉRA !!!

Gangsteři: Nejhorší zlo v Americe odhaluje vzestup a pád jedněch z nejproslulejších zločinců,jací kdy stanuli před americkou justicí. Seriál sleduje kriminálníky jako je Juan Raul Garza Alberto Martinez přes jejich výstup na vrchol zločineckého podsvětí skrze vraždy a distribuci drog, a následně ukazuje, jak byli tito zločinci nakonec předáni spravedlnosti. Pomocí rekonstrukcí a přímých svědectví zasahujících policistů vám ukážeme, že zločin se rozhodně nevyplácí.

Královna podsvětí Jemeker Thompsonová – Sobota 29. 11. 2014 / od 23:00 hod.

Tento díl se zabývá případem Královny podsvětí Jemeker Thompsonové, která se v 80.letech během epidemie cracku v Los Angeles dostala na vrchol obchodu s kokainem.


Setkání se zlem - Neděle 30. 11. 2014 / 19:00 hod.- 20:00 hod.

Zabiják z vnitrozemí: Bradley Murdoch

Bradley Murdoch zabil už v mládí - jako řidič při tragické autonehodě. Od té doby, kam se tento obr ze západní Austrálie vrtnul, tam byly problémy.

Zabiják fetišista: Danilo Restivo

Jeho rodina věděla, že je to podivín. Kamkoli šel, děly se divné věci. Bez varování ustřihával ženám sedícím opodál prameny vlasů, načež zmizel v davu.



History

Více informací na www.history.com

Bible - Neděle 30. 11. 2014 od 22:00 hod. Premiéra!

Bible ožívá v tomto novém epickém seriálu na kanálu HISTORY. Od Genesis po Apokalypsu, nezapomenutelné příběhy se před vámi odvíjejí živě zahrané i animované nejmodernější počítačovou technikou, nabízejíc nový pohled na slavné scény a ikonické postavy. Toto desetihodinové dokumentární drama z dílny producenta Marka Burnetta s mezinárodním obsazením popisuje vybrané kapitoly z posvátného textu, počínajíc stvořením Světa, přes starozákonní příběhy o Noemovi a Abrahamovi, až po ukřižování Ježíše Krista.



Pro satCentrum připravil Axocom, 28. 11. 2014, fotografie dodal Axocom, po kliknutí se zvětší




Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/7DefPE Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.11.2014 • Extra tip na Film+: Život Davida Galea
23.11.2014 • Neobyčejná, překvapivá a kuriózní Prima ZOOM ve 48. týdnu
21.11.2014 • Tipy na víkend 22. 11. - 23. 11. 2014
20.11.2014 • Extra tip na Film+: Irská odplata
14.11.2014 • Tipy na víkend 15. 11. - 16. 11. 2014
12.11.2014 • Extra tip na Film+: Transsibiřský expres

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist