Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 18:32:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Prosincové premiéry na HBO Comedy a HBO Go

  Autor: Redakce satCentrum/HBO , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 02.12.2014


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v prosinci australský komediální seriál v produkci HBO JONAH Z TONGY, na HBO Go uvidíme britsko-německé drama z prostředí závodů Formule 1 RIVALOVÉ, český dokument Alice Nellis ADOPCE: KONKURZ NA RODIČE, americko-korejský dokument RODIČOVSKÁ LÁSKA a osmidílný seriál v produkci HBO k 20. výročí zrodu americké rockové skupiny FOO FIGHTERS: SONIC HIGHWAYS - OSM LEGEND....


HBO Comedy


JONAH Z TONGY (Jonah from Tonga)

Titulní postavou australského komediálního seriálu – realizovaného v produkci HBO – je svéhlavý student, který působí problémy svému okolí. Čtrnáctiletý Jonah byl vykázán ke svému strýci do Tongy. Pak se však vrátí na střední školu do Sydney, kde se postaví do čela gangu, který brání své teritorium před konkurenční partou. Jeho rodina, přátelé, učitelé i výchovní poradci se nezvládnutelného teenagera snaží přesvědčit, aby svůj temperament využil prospěšněji.

2014 | 28 minut | 12 | komediální seriál
Režie: Chris Lilley, Stuart McDonald
Hrají: Chris Lilley, Tama Tauali‘i, Jason Moleli, Lafaele Tauali‘i, Doug Bowles

Úterý 2. prosince 2014, 20:00 hod., dále každé úterý, středa a čtvrtek vždy ve 20:00 hod.


HBO Go


RIVALOVÉ (Rush)

Britsko-německé drama rekapituluje soupeření dvou špičkových jezdců Formule 1, jež se odehrálo v roce 1976. Prolog zachycuje start Velké ceny Německa na Nürnburgringu, v jejímž průběhu prodělal Niki Lauda těžkou havárii. Pak se děj vrací o několik let zpět a sleduje setkání obou pilotů ve Formuli 3. Psychologická rovina filmu konfrontuje osobnosti extroverta Jamese Hunta a uzavřeného Nikiho Laudy, kteří zastávali protichůdné postoje k životu i k závodění. Film sleduje průběh ročníku, v němž soupeřili o titul mistra světa. Rekapituluje Laudův návrat po léčbě z následků srpnového neštěstí. Vrcholí posledním závodem v Japonsku, před nímž Lauda vedl v klasifikaci o tři body…

2013 | 117 minut | 12 | akční drama
Režie: Ron Howard
Hrají: Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Olivia Wilde, Alexandra Maria Lara


WALTER MITTY A JEHO TAJNÝ ŽIVOT (The Secret Life of Walter Mitty)

Americké dobrodružství natočené podle povídky Jamese Thurbera vypráví o uťápnutém chlapíkovi s enormní představivostí. Walter Mitty, zaměstnaný jako správce negativů v časopisu Life, má bizarní vize. V nich sám sebe vidí jako aktéra divokých bitek a honiček. Nenápadný muž dostane zásilku od slavného fotografa O‘Connella. Nemůže však nalézt negativ, který autor považuje za své klíčové dílo. Právě tento snímek má vyjít na poslední obálce tištěné formy časopisu, který přechází do internetové podoby. Walter se octne v úzkých a za autorem ztracené fotky se vypraví osobně. Jeho putování vede do Grónska a na Island. Hledaného fotografa nakonec objeví v Himálajích

2013 | 110 minut | 12 | dobrodružná komedie
Režie: Ben Stiller
Hrají: Ben Stiller, Kristen Wiig, Shirley MacLaine, Adam Scott, Sean Penn


ADOPCE: KONKURZ NA RODIČE

Český dokument režisérky Alice Nellis – natočený v produkci HBO Europe a KB Production − sleduje několik párů, které se rozhodly své děti adoptovat. Vypráví o spletitých procedurách, jež adopci předcházejí. Líčí dlouhé čekání na okamžik, kdy se dvojice dozví o existenci vhodného dítěte. Ukazuje zlomové momenty, kdy rodiče vybrané děti poprvé spatří v kojeneckém ústavu. Zkušenosti mladých dvojic film konfrontuje s názory členů jiných dvou rodin, v nichž adoptovaní jedinci žijí už dlouhá léta. Přerůstá v drama o lásce, štěstí a spokojenosti, jež netkví pouze v hmotném blahobytu. Fandí přirozené rodinné soudržnosti, kde biologický původ potomků není podstatný.

2014 | 75 minut | 12 | dokumentární
Režie: Alice Nellis


RODIČOVSKÁ LÁSKA (Love Child)

Americko-korejský dokument ukazuje obludné důsledky závislosti na on-line hrách. V roce 2010 zemřelo kvůli totální podvýživě dvouměsíční mimino. Při pátrání po okolnostech tragédie vyšlo najevo, že rodiče je nechávali celé noci o samotě kvůli návštěvám herny. Svědectví, jež se prolíná s pasážemi z dotyčné hry, zkoumá širší souvislosti otřesné kauzy. Ilustruje boom jihokorejského herního průmyslu i sociální status chudého páru, který se octl v izolaci od svých bližních. Nahlíží do prostředí heren, kam lidé utíkají před všednodenními problémy. V rozhovorech s policisty, psychology a dalšími odborníky upozorňuje na úskalí virtuální reality.

2014 | 71 minut | 12 | kriminální dokumentární
Režie: Valerie Veatch


FOO FIGHTERS: SONIC HIGHWAYS - OSM LEGEND

Osmidílný dokumentární seriál z produkce HBO vznikl u příležitosti 20. výročí zrodu americké rockové skupiny Foo Fighters. Film, který sleduje vznik jejího nového alba během turné po USA, režíroval zakladatel kapely Dave Grohl. Unikátní svědectví čerpá z hudebního dědictví osmi amerických velkoměst – Chicaga, Austinu, Nashvillu, Los Angeles, Seattlu, New Orleans, Washingtonu a New Yorku. V každém ze zmíněných měst byla nahrána jedna píseň, každá nahrávka je zároveň spjata s místními hudebními legendami. Také samotné texty vznikaly v experimentálním stylu: Dave Grohl se při jejich psaní inspiroval autentickými zkušenostmi, rozhovory i konkrétními osobnostmi. Autor svůj dokument charakterizoval jako „milostný dopis dějinám americké hudby“.

2014 | 59 minut | seriál, hudební dokument
Režie: David Grohl


Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, T-Mobile Televize, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 2. 12. 2014, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/e7MgkK Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.12.2014 • Nalaďte si v prosinci na National Geographic Channel
30.11.2014 • Prosincové programové tipy HBO a HBO HD
28.11.2014 • Objevujte v prosinci přírodu na Nat Geo Wild
28.11.2014 • Prosincové filmové lahůdky na Cinemaxu
27.11.2014 • Discovery v zimě zavede diváky na drsný sever
24.11.2014 • Co nás čeká v úterním a středečním zápase LM UEFA?

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist