Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 11:54:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

SATRO uvádza službu HBO GO

  Autor: SATRO , e-mail: info@satro.sk Přidané: 02.12.2014



Spoločnosť SATRO s.r.o. začína s poskytovaním služby HBO GO pre zákazníkov lineárnej TV aj vysokorýchlostného internetu . Od decembra tohto roku si môžu zákazníci služieb SATROdigital a SATROnet objednať službu HBO GO.


Stovky hodín filmov, seriálov z produkcie HBO budú tak dostupné kdekoľvek a kedykoľvek. Jedna registrácia a pohodlné sledovanie na ľubovoľných štyroch zariadeniach - na vybraných TV prijímačoch podporujúcich túto službu, na PC, notebooku, tablete alebo smartfóne - to je služba HBO GO.

Celkovo zákazníci môžu sledovať programy služby HBO GO na dvoch zariadeniach súčasne, pričom tieto si môžu počas mesiaca ľubovoľne meniť a manažovať v nastaveniach BO GO. Počas spomínaného jedného mesiaca môžu vykonať iba 5 zmien.

HBO GO si môžu zákazníci, ktorí využívajú službu SATROdigital, konkrétne balík HBO, objednať už za mesačný doplatok 2,90€ k spomínanému balíku. Pri objednaní si služby HBO GO majú zákazníci s balíkom HBO túto službu na prvé tri mesiace zadarmo aj bez viazanosti. Ak využijú aktuálnu akciu a zaviažu sa na 24 mesiacov, tak získajú službu HBO GO na ďalšie dva mesiace zadarmo.

Tí zákazníci, ktorí majú objednaný programový balík HBO MAX/HBO MAX HD majú službu HBO GO v rámci balíčka. Stačí sa iba zaregistrovať.

„Je radosť sledovať, ako rastie počet spokojných užívateľov, ktorí objavili nadštandardnú kvalitu a výber knižnice HBO GO. Sme veľmi radi, že aj zákazníci nielen platenej TV, ale aj internetu od spoločnosti SATRO s.r.o. patria do tejto skupiny. Tešíme se na nich," konštatoval Daniel Klička, Country manager HBO Europe s. r. o.

"Unikátne je, že naši zákazníci, ktorí odoberajú iba službu SATROnet, môžu získať službu HBO GO za mesačný doplatok 7,90€, bez toho, aby si museli objednať digitálnu televíziu SATROdigital," hovorí Marek Michalík, marketingový manažér spoločnosti SATRO a dodáva: "Aj tu je možné využiť akciu platnú do konca januára 2015 - pri viazanosti na 24 mesiacov môžu mať prvé dva mesiace službu HBO GO ZADARMO."


Spoločnosť SATRO s.r.o., operátor káblovej televízie a dátových služieb, vznikla v roku 1992. Spoločnosť existuje na trhu už viac ako 20 rokov a stále patrí k najinovatívnejším spoločnostiam na Slovensku. Zameriava sa najmä na zabezpečovanie televízneho, rozhlasového signálu a vysokorýchlostného internetu pre domácnosti nielen na celom území západného Slovenska, ale už aj vo vybraných mestách stredného a východného Slovenska. Ako prvý operátor káblovej televízie SATRO s.r.o. začalo v roku 2004 vysielať televízne a rozhlasové programy v digitálnom prevedení. Okrem toho spoločnosť ponúka a inovuje dátové služby na báze širokopásmového vysokorýchlostného internetu pod názvom SATRO 12G „vzdušná optika“.


Marek Michalík, Marketingový manažér, 2. 12. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/AsaR60 Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.10.2014 • CET 21 a UPC podepsaly dohodu o spolupráci. NOVA Sport se vrací do nabídky UPC
28.10.2014 • Oznam UPC: HBO od 31.10 do 2.11. bezplatne pre všetkých užívateľov UPC DIGITAL
03.10.2014 • UPC zaraďuje detský Nickelodeon a ďalšie štyri stanice
10.07.2014 • UPC uvádza online videotéku HBO GO
30.06.2014 • UPC rozširuje ponuku o sedem nových TV staníc
23.06.2014 • UPC představuje novinky ve své programové skladbě

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist