Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 00:40:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Talkshow Geni a Míši: Mistr šermíř, mistr šéfkuchař a mistr hudebník

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 05.12.2014


Moderátoři Michal Suchánek a Richard Genzer si za aktivního režisérského dohledu Ondřeje Sokola povídají, ale také hrají s různými hosty v klubu La Fabrika. Do dalšího dílu talkshow TGM přijali pozvání český fleretista Alexander Choupenitz, kuchařský velmistr Zdeněk Pohlreich a hudebník a herec Ondřej Brzobohatý. Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 7. prosince ve 21.30 na Primě.


Jako první host přišel český fleretista Alexander Choupenitz. Juniorský mistr Evropy a vicemistr světa. Jeho jméno se čte „šupenič“, takže pánové začali vstup lingvistickou vsuvkou. Alexander popsal rozdíly mezi šavlí, kordem a fleretem. Michal pak začal pokládat odborné dotazy typu: „Jaký je rozdíl mezi bodnutím a píchnutím?“ Nebo: „Ty máš na sobě taky to lano s tou elektrikou?“ Alexander například vysvětlil, že za rok spotřebuje asi patnáct až dvacet fleretů. „Křičíte při tom?“ ptal se opět Michal. „Ano, hodně, ale ne při tom, spíš až po tom zásahu.“ Protože Ondřejovi Alexanderovo líčení připadalo trochu nepřehledné, poprosil ho, aby názorně předvedl s moderátory ukázku zápasu. A jelikož měl s sebou Alexander jen dva flerety, sám si vzal do ruky koště. „To je trochu francouzský styl,“ ocenil Alexander Michalův a Geňův postoj, když je učil správné držení zbraně. V šermování fleretem je Alexander mistr, přizná ale, že v životě nelyžoval. Jak si povede v Klausově šusu?

Druhým hostem pořadu byl vyhlášený šéfkuchař a gastronom Zdeněk Pohlreich. Michala zajímalo, jestli se lidi hlásí sami, když chtějí v televizním pořadu Ano, šéfe! poradit, jak mají vést restauraci. „Hlásí. Ve většině případů jsou to zoufalci, kterým celý byznys padá na hlavu, a chtějí někoho, kdo by jim jejich trápení zkrátil. Tak napíšou mně,“ vysvětlil Zdeněk. Michal se také zeptal, jestli se Zdeněk odváží si jen tak zajít do nějaké restaurace na jídlo. „Proč ne? Jednou se mi ale stalo, že jsem někam vlezl a paní mi řekla: ´Já vás tu nechcu´. Já ale nedělám žádné vlny a chovám se slušně. To, co dělám v televizi, nemá nic společného s tím, jak se chovám v soukromí, já jsem relativně normální,“ vysvětloval. Moderátoři pak začali spekulovat, že by Zdeněk mohl těžit z hrůzy, kterou vzbuzuje, a v restauracích jíst zadarmo. „Já jsem dokonce slyšel, že existují lidi, kteří tvrdí, že se známe, vydávají se za můj předvoj a štáb, který si přišel omrknout situaci a fakt jedí zadarmo,“ řekl šéfkuchař. Michal přečetl slogan ze Zdeňkových stránek, že kuchyně je ideální místo pro legraci. „Pokud toho o vaření víš tak zoufale málo, jako já, je to v kuchyni neskutečná prdel,“ potvrdil Michal slogan. Co dělá Michalovi při vaření největší problém? A jaký recept Michal Zdeňka naučí?

Třetím hostem byl hudebník a herec Ondřej Brzobohatý. Geňa přečetl novinový titulek, který Ondřeje označuje za hypochondra. Ondřej Geňu utvrdil v tom, že není nepravdivý, a začala diskuse na téma nemoce a léky. Geňu zaujalo, že Ondřej jako nevystudovaný herec získal TýTý v kategorii Nejoblíbenější herec. Aby Ondřej dokázal, že si cenu zaslouží, rozhodl se předvést různé kategorie hostů. Ale trval na tom, aby ho pokaždé moderátoři vyhlásili. „Přijdu například jako host, který ví, že tuto show bude moderovat po vás, ale vy to ještě nevíte,“ strefil se Ondřej do moderátorů, které tím na moment zaskočil. „Já teda nevím, jestli chci tohle vidět,“ zareagoval Geňa. Po dalších ukázkách hostů Ondřej Sokol vznesl požadavek, že by chtěl vidět hosta, který je platonicky zamilovaný do Geni. Což Ondřej Brzobohatý rád předvedl. Pak se začali moderátoři s Ondřejem bavit na téma deníky. Michal přiznal, že si deník kdysi psával. „Já v tom deníku lhal. Psal jsem ho kvůli tátovi.“ Ondra potvrdil, že si taky psal deník, a to ve chvíli, kdy třeba něco řekl v afektu, tak to pak v deníku rozebíral. „Dělal jsem si takovou autoterapii.“ A hned v tom duchu pokračoval k moderátorům: „Co jste si třeba včera řekli ošklivýho? Urazil tě někdy? A ty jeho?“ Pokládal otázky. Když Michal přiznal, že se občas ke Geňovi nechová hezky, Geňa prohlásil, že se mu rozhovor začíná líbit. K čemu Ondřej Brzobohatý v pořadu Michala přiměje?


Za televizi Prima, Filip Budák, PR a marketing


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/9WJojW Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.12.2014 • Menšiny budou bavit většinu - na ČT art se v sobotu rozjede „Rasistický večírek“ živě přenášený z ústecké lokality Předlice
04.12.2014 • Je Prima být spolu: Zprávy na Mikuláše odvysílá TV Prima z mobilního studia
04.12.2014 • PŘEKVÁPKO! - nový sobotní pořad na TV Prima
03.12.2014 • Jaro České televize ve znamení koně, zvěrokruhu i dokumentu
03.12.2014 • Skupina Prima v listopadu dosáhla nejlepších výsledků od jara 2013, Prima na maximu od ledna 2013
03.12.2014 • Milostný příběh z osvětimského lágru boduje i po 70 letech

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist