Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 11:09:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Začala se točit druhá řada Svateb v Benátkách

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.12.2014


Herci, štáb a zástupci vedení televize Prima se sešli na slavnostní první klapce druhé řady oblíbeného úsměvného seriálu Svatby v Benátkách. Na co se v ní diváci mohou těšit? Zástupci vedení televize popřáli štábu i hercům, aby se jim dobře pracovalo, seriál se líbil stávajícím i novým divákům a aby se všichni za čas zase sešli při zahájení další řady.


Slavnostního přípitku se zúčastnili také herci, kteří ztvární úplně nové postavy. Například Adéla Gondíková nebo Bob Klepl, jenž bude hrát dalšího zubaře. „Doktor Jonáš se mi moc líbí, režisér hodně vychází ze mě, protože mě zná. Jonáš je dost na ženské, poměrně komická postava, navíc zubař, což mě fascinuje. Jsem zvědavý, co na to řeknou mí zubaři, kteří na mém chrupu řádili několik let, až mě uvidí právě v této roli,“ líčil herec.

Další novou postavu, osobitou ženu podnikající ve farmaceutickém průmyslu, bude hrát Kateřina Brožová. „Vím, že budu mít dospívající dítě a poněkud komplikovaný život. Ze seriálu jsem něco málo viděla, mám základní povědomí, oč v něm jde. Bohužel kvůli pracovní vytíženosti ho nestíhám sledovat. Těším se, že si konečně trochu odpočinu přes Vánoce, na které se moc těším,“ říká Kateřina.

Diváci nepřijdou ani o rodinu Drozdových. Hana Gregorová, představitelka Libuše, seriálu popřála, aby měl hlavně co největší sledovanost. „Seriál je krásně živý, držím palce, ať se na něj dívá co nejvíc lidí. Já mám na Libuši krásné ohlasy, i muži mi říkají, že se jim moje role moc líbí. Jednou jsem na Moravě tankovala na benzinové pumpě a dostala jsem tam lahev archivního vína. Na Vánoce se těším, ale nemám čas se na ně moc připravovat, 17. prosince máme v Divadle Radka Brzobohatého premiéru muzikálu Cyrano a ještě 20. mám představení. Takže uvidím, co stihnu. Cukroví nepeču, připraví mi je kamarádka, já strašně ráda vařím, ale na tvarování drobného českého cukroví nemám trpělivost,“ směje se herečka.

Pavel Řezníček v seriálu představuje malíře Josého Pivodu. „Vím, že José by měl začít v nové řadě podnikat, to zní zajímavě, uvidíme, jak mu to půjde, těším se na to,“ říká herec. Filip Blažek zase prozradil, že jeho postavu Romea tak trochu dožene minulost a projeví se jeho záporná stránka. „Překvapilo mě to, vždycky to byl srdečný, oblíbený chlap, jsem zvědavý, jaký osud ho čeká,“ říká Filip.

Na další osud své postavy Loly je zvědavá i herečka Alice Bendová. „Zatím to vypadá, že Lola bude s Milánkem (Václav Noid Bárta). Zajímalo mě, jestli se třeba Lola nevdá a nebude mít rodinu, což by bylo zajímavé, protože ona tvrdí, že děti nechce. Prý se mám nechat překvapit. Byla bych ale ráda, kdyby Lola zůstala taková, jaká je. Spíš potvora, která se dokáže v krajních situacích projevit jako dobrá kamarádka. Co já a Vánoce? Moc se na ně s dětmi těšíme. Musím jít dneska koupit louče, máme totiž takovou tradici, že na zahradě Ježíškovi připravujeme přistávací plochu, aby k nám trefil,“ vysvětlovala Alice.

První klapku nové řady si nenechala ujít ani Alena Vránová, představitelka Evy Krejzové. „Nevím, co mou postavu v seriálu čeká, ale těším se, co jí autoři vymyslí. I když má pár špatných vlastností, mám Evu Krejzovou ráda, klidně bych s ní šla na kafe a dortík do cukrárny, myslím, že bychom si dobře rozuměly,“ smála se herečka.

Na start nové řady Svateb v Benátkách si připili také Petra Hřebíčková, Gabriela Heclová, Gregor Bauer, Martin Karus, Lenka Zahradnická, Jiří Dvořák Veronika Gajerová, Hedvika Čermáková a Adam Drábek.


Za televizi Prima Josef Ducký, externí dodavatel PR


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/91b9Jv Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.12.2014 • Oblíbené seriály televize Nova startují už v týdnu od 12. ledna 2015
11.12.2014 • Ivan Trojan podepsal. Osmy v premiéře míří na obrazovky
10.12.2014 • Jolana Voldánová se vrací na obrazovku České televize
10.12.2014 • Televízne noviny a Búrlivé víno si pozrelo viac než 800-tisíc divákov!
09.12.2014 • Máte slovo s Michaelou Jílkovou 11.12. 2014: na téma: Výroba a prodej potravin - co se změní a zdraží?
09.12.2014 • TV Prima představila zimní znělky Je Prima být spolu: Pohlreich hořel, Hřebíčková si hrála

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist