freeSAT nabízí svým zákazníkům druhý přijímač do domácnosti zdarma
Autor: UPC DTH S.à r.l/CHILLICOM , e-mail: info@chillicom.cz Přidané: 12.12.2014

Společnost UPC DTH S.à r.l., která pod značkou freeSAT poskytuje služby satelitní televize v České republice a na Slovensku, spustila kampaň, během níž nabízí zákazníkům služby freeSAT v České republice druhý satelitní přijímač do domácnosti zdarma.


Druhý satelitní přijímač se smart kartou mohou všichni zákazníci služby freeSAT nově získat a užívat po celou dobu trvání smlouvy zdarma. Až doposud bylo poskytnutí druhé karty a přijímače zpoplatněno v závislosti na zvolené variantě a dalších předplacených službách.

Kromě prvního měsíce služeb zcela zdarma získávají noví zákazníci navíc příspěvek na montáž ve výši 1200 Kč a mohou se zdarma těšit i na dva měsíce programového balíčku HBO Pak v hodnotě 498 Kč a tři měsíce programového balíčku HD v hodnotě 447 Kč.


O společnosti UPC DTH S.à r.l.

Společnost UPC DTH S.à r.l. se sídlem v Lucembursku, evropském centru satelitních služeb, poskytuje služby satelitní televize v Maďarsku, České republice i na Slovensku a navíc řídí služby satelitní televize poskytovatele v Rumunsku. Její služba direct to home (DTH), známá pod názvem UPC Direct na maďarském trhu, freeSAT v České republice a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, se může pochlubit počtem více než 745 500 zákazníků (k 30. červnu 2014). UPC DTH S.à r.l. nabízí svým zákazníkům širokou nabídku televizních kanálů s kvalitním obsahem, špičkový zákaznický servis a vysokou kvalitu signálu vyznačující se čistým HD obrazem. UPC DTH S.à r.l. je dceřinou společností Liberty Global plc.


David Rippl, CHILLICOM, 12. 12. 2014

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21170/freesat-nabizi-svym-zakaznikum-druhy-prijimac-do-domacnosti-zdarma/