Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 10:18:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Eurosport uveřejní 10 sportovních hvězd budoucnosti 2015

  Autor: Eurosport CZ , e-mail: info@eurosport.cz Přidané: 15.12.2014


Eurosport, lídr na trhu evropských poskytovatelů sportovního zpravodajství, představí v pondělí 29. prosince seznam „10 sportovních hvězd budoucnosti pro rok 2015“. Předcházejícímu seznamu za rok 2014 vévodí úspěchy tenistky Simony Halepové a golfisty Jordana Spietha, pro které se letošní rok – jak předpověděli experti Eurosportu – stal přelomovým v jejich sportovní kariéře.


Pro většinu z deseti sportovců vybraných do seznamu byl letošní rok skutečně památným a průlomovým v kariéře, prosadili se např. cyklista Michal Kwiatkowski, lyžař Henrik Kristoffersen, plavkyně Daria Ustinovová a fotbalista Neymar. Po úspěšné předpovědi za rok 2014 – a vzhledem k bezkonkurenčnímu pokrytí hlavních sportovních událostí v roce 2015 – připraví experti Eurosportu předpověď hvězd budoucnosti i pro rok 2015.
Rumunská tenistka Simona Halepová potvrdila slova komentátora Eurosportu Simona Reeda svým prvním postupem do finále grandslamu na Roland Garros.

Golfový producent Damien Guerinel nominoval do seznamu Jordana Spietha, jenž se stal nejmladším golfistou v historii, který skončil na druhém místě v Masters a rok zakončil ohromujícími triumfy na Australian Open a Hero World Challenge.

Cyklista Michal Kwiatkowski se stal prvním Polákem v historii, který vyhrál mistrovství světa na silnici. Do seznamu ho nominoval zástupce ředitele redakce Stefano Bernabino jako „budoucího vítěze Grand Tour“.

Francouzský komentátor Alexandre Pasteur tipoval Henrika Kristoffersena jako budoucího šampióna a norský lyžař se stal na OH v Soči nejmladším medailistou v historii mužského alpského lyžování.

Fotbalista Neymar táhl Brazílii až do semifinále MS, v další pomoci národnímu týmu mu zabránilo zranění zad.

Plavecký komentátor Marcos Robledo uspěl s výběrem plavkyně Darie Ustinovové pro její „nesmírně vytříbenou plaveckou techniku“ a také bronzovou medaili na ME v závodě na 200 znak krátce před jejími 16. narozeninami.

„10 sportovních hvězd budoucnosti pro rok 2015“ představí Eurosport v pondělí 29. prosince.


O SKUPINĚ EUROSPORT

V roce 2014 slaví Eurosport 25 let vysílání a vedoucího postavení v živém sportovním vysílání a digitálních inovací. Eurosport je lídr na trhu evropských poskytovatelů sportovního zpravodajství. V roce 2014 společnost Discovery Communications, číslo 1 na trhu světových poskytovatelů placených TV programů, převzala kontrolu nad Eurosportem a rozšířila své portfolio na 2,7 miliardy předplatitelů ve více než 220 zemích a teritoriích. Eurosport, panevropská jednička mezi televizními kanály, je vysílán ve 20 jazycích a pokrývá 136 milionů domácností v 54 zemích. Eurosport HD je kanál vysílající program Eurosportu ve vysokém rozlišení. Eurosport 2 vysílá do 69 milionů domácností v 18 jazycích v 51 zemích. Eurosport 2 HD byl spuštěn v srpnu 2009. Eurosport Asia-Pacific vysílá v 16 zemích regionu a svůj HD kanál spustil v září 2011. Eurosportnews je sportovní pravodajský kanál přenášený celosvětově. Eurosport.com, jednička na poli on-line sportovních portálů. 11 jazykových verzí včetně německé, španělské, italské a britské, které fungují ve spolupráci s Yahoo!, navštíví 23 milionů unikátních uživatelů měsíčně (comScore). Mobilní verze Eurosport.com funguje v 10 jazycích. Eurosport Player je internetový přehrávač Eurosportu, který nabízí na počítačích sportovních fanoušků živě i na vyžádání sportovní přenosy v 53 zemích. Mobilní verze je přístupná ve 34 zemích. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí.


Petr Nejedlý, česká redakce Eurosportu, 15. 12. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/QFI1zH Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.01.2015 • Premiéra seriálu FARGO dnes, 28. 1. 2015 na AMC [ 1 ]
14.12.2014 • Prosincová dobrodružství u Prima ZOOM v 51. týdnu
10.12.2014 • Mistři pěvci norimberští 13. prosince v satelitním přímém přenosu z Metropolitní opery v New Yorku
09.12.2014 • Kanál Viasat History uvádí pokračování seriálu Zakázaná historie
08.12.2014 • MS ve fotbale žen 2015 na Eurosportu
07.12.2014 • Dramatická a překvapující Prima ZOOM v 50. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist