Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 19:54:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Startuje populárně-naučný internetový Magazín Universe

  Autor: ČS Filmová společnost , e-mail: info@csfilm.cz Přidané: 16.12.2014



Elektronický Magazín Universe, který vydává MEDIAPOLI GROUP, vedoucí společnost mediální skupiny MEDIAPOLI (CS film, CS mini, Horor Film, KINOSVĚT a další) je od večera 12. prosince k dispozici čtenářům na www.magazinuniverse.cz.


Magazín nabízí populárně-naučné články a fotografie z oblasti vědy a poznání, vesmíru a planety Země, historie či životního stylu a nevyhýbá se ani kuriozitám a záhadám. Konkétně přináší nevšední pohledy pod pokličku výzkumných institucí, přibližuje odvrácenou tvář Země, její známou i neznámou faunu a flóru a lze s ním podnikat dobrodružné cesty nejen po Zemi, ale až do vesmíru. Věnuje se rovněž historii, pátrá po skrytých dějinách lidstva a odhaluje překvapivé pozadí mnohdy tajemných událostí, které měnily chod dějin. Nechybí ani záhady.

„Obsah magazínu aktuálně zahrnuje přes 800 článků s fotografiemi a každý měsíc se obohatí o další desítky nových,“ říká Leoš Pohl, jednatel a vlastník společnosti Mediapoli, která Magazín Universe provozuje. „V lednu obsah postupně získá multimediální podobu: rozšíří se například o video a interaktivní grafiku. Počítá se i s dalšími službami a s jeho rozšířením o zábavu,“ dodává Leoš Pohl.

Magazín Universe úzce spolupracuje s vydavatelstvím RF Hobby a s jeho nejúspěšnějšími časopisy, jako 21. století, Epocha, Enigma či History Revue. Současně je koncipován tak, aby mohl sloužit jako prémiová služba volně vysílající televize dokumentárních a celovečerních filmů TV KINOSVĚT. Je zpoplatněný formou premium SMS. Za jednu sms v ceně 33 Kč získá zájemce volný měsíční přístup nejen k nejnovějším článkům, ale i k archivu. Roční předplatné stojí 299 Kč.

Magazín Universe je dostupný na všech digitálních platformách, tedy na počítačích, laptopech či tabletech. Vzhledem k tomu, že je vyroben technologií „responsive design“, nemusí si zájemci pořizovat žádnou aplikaci, ale design se automaticky přeskládá podle velikosti zobrazovacího zařízení (PC monitory různých velikostí, notebooky, tablety, mobily). Na přípravě webu spolupracovalo ostravské televizní studio POLAR TV.


Vlastníkem a provozovatelem webu www.magazinuniverse.cz je společnost Mediapoli Group,s.r.o., se sídlem v Ostravě, která dále provozuje komunitní web www.horror.cz a je vedoucí společností mediální skupiny MEDIAPOLI GROUP. Součástí skupiny jsou dále společnosti: Československá filmová společnost s.r.o., provozovatel placených kabelových a satelitních televizních programů CS film, CS mini, Horor Film, dětského webového portálu www.csmini.cz a volné celoplošné televize TV KINOSVĚT. Společnost PRAHA TV s.r.o., která je provozovatelem regionální televize PRAHA TV šířené prostřednictví sítě DVB-T na 46. kanále na území Prahy a Středočeského kraje. Společnost Radio Praha s.r.o., provozovatel celoplošného radia Radio Dechovka. Telekomunikační společnosti Prague Digital TV, s.r.o. a RadioData s.r.o., zajišťujících digitální a analogové televizní a rozhlasové vysílání.


František Malina, Mediapoli Group, 15. 12. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/8IFHVs Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.12.2014 • VOYO ve spolupráci se společností Microsoft uvádí novou aplikaci pro telefony, tablety a počítače se systémem Windows
04.12.2014 • TN.cz spouští diskusní pořad Vaše téma
21.11.2014 • SATRO uvádza na zimný trh svoj vlastný TV archív
21.11.2014 • VOYO a Aerofilms otestují nový distribuční model: film Hledání Vivian Maier bude na VOYO dva týdny před kinopremiérou
29.10.2014 • Test stránky na porovnávanie služieb
06.10.2014 • Svetové filmové snímky od pondelka v Magio videopožičovni

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist