Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 22:48:01   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Lednové premiéry na HBO Comedy, HBO Go a HBO OnDemand

  Autor: Redakce satCentrum/HBO , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 28.12.2014


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v lednu filmové pokračování seriálu ZDRAVÍM, DÁMY! a seriál TERAPIE ONLINE IV., na HBO Go uvidíme dobrodružné retro PAMÁTKÁŘI, katastrofický film NOE a drsný thriller KONZULTANT, HBO OnDemand nabídne existenciální muzikál ALL THAT JAZZ a trikový velkofilm PACIFIC RIM − ÚTOK NA ZEMI....



HBO Comedy

ZDRAVÍM, DÁMY! (Hello Ladies: The Movie)

Filmové pokračování stejnojmenného seriálu z dílny HBO rozehrává další groteskní příhody jeho svérázného osazenstva. Britská ex-přítelkyně webového designera Stuarta a její současný manžel Mike se chystají do Los Angeles. Problém je v tom, že Mike svou ženu Stuartovi kdysi přebral a zhrzený muž se kvůli tomu odstěhoval do USA. Před svou bývalkou se proto hodlá náležitě předvést a najme si atraktivní ruskou modelku, která má sehrát roli jeho současné přítelkyně. Objednaná kráska však na poslední chvíli odmítne a místo ní musí zaskočit Jessica...

2014 | 77 minut | 12 | komedie
Režie: Stephen Merchant
Hrají: Stephen Merchant,
Christine Woods, Nate Torrence,
Kevin Weisman, Kyle Mooney

Čtvrtek 1. ledna 2015, 20:00 hod.


TERAPIE ONLINE IV. (Web Therapy IV.)

Čtvrtá řada amerického komediálního seriálu karikujícího zaumná psychologická dramata znovu těží z improvizačních schopností jeho protagonistky. Ambiciózní terapeutka Fiona Wallice (Lisa Kudrow) vymyslí novou metodu léčby klientů. Místo zdlouhavých a vyčerpávajících rozhovorů začne s pacienty komunikovat prostřednictvím chatu omezeného na pouhé tři minuty... Pokračování bizarních příhod zpestřuje účast renomovaných herců, včetně Billyho Crystala, Mathewa Perryho, či Gwyneth Paltrow.

2014 | 26 minut | 12 | komediální seriál
Režie: Don Roos
Hrají: Lisa Kudrow, Billy Crystal, Gwyneth Paltrow, Lauren Grahamová

Úterý 6. ledna 2015, 20:00 hod., každé úterý, středa a čtvrtek, vždy ve 20:00 hod.



HBO Go

PAMÁTKÁŘI (The Monuments Men)

Dobrodružné retro bylo inspirováno faktografickou knihou, jež přibližuje činnost speciální jednotky během druhé světové války a po jejím skončení. “Památkáři” sloužili v letech 1942–1951 jako dobrovolníci ve spojeneckých armádách. Měli za úkol vyhledávat umělecké památky ukradené Němci a vracet je jejich původním majitelům. Vzácná kořist byla na sklonku války ukryta v nejrůznějších skrýších, včetně starých dolů… Rekonstrukce málo známé kapitoly novodobé historie popisuje osudy osmi mužů, z nichž dva během riskantní mise zahynuli. Další klíčovou postavou je kurážná Claire, jež v Paříži působila ve štábu německého hlavouna, potají však spolupracovala s odbojem.

2014 | 113 minut | 12 | historické dobrodružství
Režie: George Clooney
Hrají: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman, Jean Dujardin


NOE (Noah)

Americké zpracování starozákonního příběhu vzniklo podle čtyřdílného komiksu. Přerůstá v psychologické drama o rodinném sváru pod tlakem neodvratné katastrofy. Prolog líčí stvoření světa, vyhnání Evy a Adama z ráje a další osudné události z dávnověku. Pak se děj stočí k titulnímu hrdinovi, který začne stavět archu. Do ní se nalodí ohrožená zvířata, zatímco propukne všeobecná zkáza. Noemova rodina ubrání plavidlo před lidmi, kteří se do něj snaží proniknout. To se podaří proradnému Tubal-Kainovi, který lstivě získá podporu Noeova syna. Když během plavby vyjde najevo, že Noeova dcera je těhotná, její otec se pod tíhou zodpovědnosti promění v tyrana…

2014 | 132 minut | 12 | katastrofický
Režie: Darren Aronofsky
Hrají: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Anthony Hopkins


KONZULTANT (The Counselor)

Drsný thriller – realizovaný podle původního scénáře Cormacka McCarthyho – líčí nelítostné praktiky drogové mafie. Advokát zvaný Doktor se zaplete do zdánlivě rutinní transakce, při níž jsou drogy transportovány z Mexika do Chicaga ve fekálním voze. Náklad je po sérii podrazů několikrát ukraden a mění svého majitele. Někteří z gangsterů jsou zlikvidováni a děsivá pomsta se nakonec nevyhne ani Doktorovi, který se stýkal s jedním ze zabitých kurýrů. Gangsteři připraví hrůzný konec jeho milence... Ústřední rekvizitou ponurého dramatu je důmyslná škrtící zbraň zvaná bolito. Podtext vyprávění dokreslují dialogy o mechanismech polosvěta zla.

2013 | 108 minut | 15 | thriller
Režie: Ridley Scott
Hrají: Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem, Brad Pitt



HBO OnDemand

ALL THAT JAZZ

Existenciální muzikál s autobiografickými prvky líčí každodennost broadwayského režiséra, uvízlého v kolotoči enormního pracovního nasazení a rozháraného soukromí. Joe Gideon se v džungli pop-kultury potýká s nechápavými producenty a dotěrnými milenkami, ale i s mučivými pochybnostmi o vlastní práci. Vyčerpaný umělec náhle zkolabuje a octne se v nemocnici, kde však ve svém nezřízeném životě furiantsky pokračuje. Jako fantaskní podívanou pak zaranžuje i vlastní umírání... Oslňující show o zákulisí showbyznysu – zpestřená nápaditými tanečními kreacemi – byla oceněná čtyřmi Oscary. Anděla smrti v bílé říze, s nímž hrdina smlouvá o svém osudu, ztvárnila Jessica Lange.

1979 | 118 minut | 12 | muzikál
Režie: Bob Fosse
Hrají: Roy Scheider, Jessica Lange, Leland Palmer, Ann Reinking, Cliff Gorman


PACIFIC RIM − ÚTOK NA ZEMI (Pacific Rim)

Americký trikový velkofilm rozehrává dobrodružství o útoku mimozemských příšer na svět ohrožených lidí. V roce 2013 se na Zemi objevily nestvůry, jež na naši planetu pronikly Trhlinou mezi dvěma tichomořskými tektonickými deskami. Inteligentní obludy Kaiju, kterým dokáží čelit pouze obrovití roboti, se průběžně zdokonalují a pronikají do člověčích obranných strategií. V roce 2020 zůstanou pouze čtyři použitelné stroje, jež mohou odvrátit nepřátelské útoky. Osud napadené Země se ocitá v rukou jejich odvážných pilotů… Katastrofická podívaná s groteskními prvky a nápaditým designem vypráví o věčném boji dobra se zlem.

2013 | 126 minut | 12 | akční sci-fi
Režie: Guillermo Del Toro
Hrají: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Robert Kazinsky



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, T-Mobile Televize, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Placená nabídka HBO OnDemand je dostupná v digitálních kabelových sítích v ČR a SR.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 28. 12. 2014, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/cA0wlZ Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.01.2015 • Premiéra seriálu FARGO dnes, 28. 1. 2015 na AMC [ 1 ]
30.12.2014 • Nalaďte si v lednu na National Geographic Channel
29.12.2014 • Lednové pecky na AXN
27.12.2014 • SIMPSONOVI MARATON 1. 1. 2015. Těšte se! [ 1 ]
27.12.2014 • Lednové seriálové novinky na AXN White a AXN Black
26.12.2014 • Lednové programové tipy HBO a HBO HD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  HBO. 

29.12.2014 13:03 • ® pantik
Zaplatil jsen si balíček HBO,ale popravdě nic moc,dosti filmů nudných.Za ty peníze drahé koukání.
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist