Welt der Wunder TV s novými formáty z družice Astra 1N
Autor: Petr Miklík , e-mail: petr.miklik@seznam.cz Přidané: 18.01.2015
V nadcházejícím týdnu zahájí německá volně přijímatelná (FTA) stanice Welt der Wunder TV (Svět zázraků) vysílání dvou formátů s vlastní produkcí: Web-Clip-Show a Automagazin. Spuštění formátů je součástí strategie stanice, která se novými formáty s vlastní německou produkcí chce vymezit jako faktický zábavní (Factual Entertainment) kanál pro celou rodinu.


Od pondělí 19. 1. 2015 v pracovní dny od 19:30 hodin bude v pořadu Web-Clip-Show prezentovat nekonvenčním způsobem a ne vždy zcela politicky korektně příspěvky z internetu. Moderátorkou bude Anna Vogt, která bude klipy prezentovat, komentovat a částečně sama prožívat.

Od úterý 20. 1. 2015 se bude vysílat Just Drive – Das Automagazin. Informativní klasický motoristický magazín bude testovat nové vozidla přicházející na trh s využitím vlastních zkušeností, praktičnosti a nikoliv show efektů. Nabídne pomoc při rozhodování o koupě nového vozu – auta pro každého a nikoliv vysněného vozu, které si může dovolit jen málokdo. Divák získá komplexní náhled na současný, budoucí trh s automobily a v dostatečném předstihu budou prezentovány technologické novinky.

Kromě satelitu lze program přijímat v digitální nabídce operátora Kabel Deutschland, v platformě IPTV Entertain společnosti Telekom, v internetové televizní nabídce Zattoo, v nabídce Vodafone Mobile TV a jako tzv. livestream v aplikaci Welt der Wunder GO a na internetové stránce www.weltderwunder.tv.


Parametry satelitní pro příjem Welt der Wunder TV:

družice: Astra 1N
orbitální pozice: 19,2° východně
transponder: č. 115
provider: ORF Digital
kmitočet: 12,663 GHz
polarizace: horizontální
Symbol Rate: 22000 kSymb/s
FEC: 5/6


S využitím zdroje: Infosat.de, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21269/welt-der-wunder-tv-s-novymi-formaty-z-druzice-astra-1n/