Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 19:41:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Kanál Discovery získal distribuční práva k dokumentu oscarového Louie Psihoyose

  Autor: Ewing PR Přidané: 12.02.2015



Kanál Discovery získal domácí i mezinárodní distribuční práva k dokumentárnímu filmu Oscarem oceněnéného režiséra Louie Psihoyose RACING EXTINCTION a divákům jej nabídne po premiéře na letošním filmovém festivalu Sundance.


Discovery, největší televizní společnost na světě, která se zaměřuje na placený obsah, odvysílá dokument RACING EXTINCTION ve všech 220 zemích, kde působí. Součástí smlouvy je i 10 představení v amerických kinech a speciální představení, veškeré podrobnosti budou zveřejněny v dohledné době. Po premiéře ve vysílání bude RACING EXTINCTION k dispozici ke zhlédnutí i dalšími způsoby včetně videoték.

„Tato historická událost, která přinese RACING EXTINCTION divákům ve více než 220 zemích a teritoriích na celém světě, bude nejen skvělou podívanou, ale snad pomůže i něco změnit, aby životní prostředí na naší planetě zůstalo stabilní pro všechny,“ říká producent filmu Fisher Stevens.

„RACING EXTINCTION je nesmírně poutavý a důležitý film od těch nejlepších tvůrců,“ doplňuje Rich Ross, prezident společnosti Discovery Channel v USA. „Doufáme, že s využitím síly kanálu Discovery může světová televizní premiéra obrátit celosvětovou pozornost k ekologickým problémům a podnítit akce na záchranu mnoha ohrožených druhů.“

Pro natáčení převratného dokumentárního filmu RACING EXTINCTION sestavil režisér Louie Psihoyos a skupina, která natočila oscarový dokument Zátoka (The Cove), tým umělců a aktivistů, kteří se vydávají na tajnou misi s cílem odhalit skrytý svět ohrožených druhů a ukázat snahy o jejich záchranu před vymřením. Na celém světě tajně pronikají na nejnebezpečnější černé trhy a pomocí špičkové techniky dokumentují spojení mezi emisemi oxidu uhličitého a vymíráním druhů. Dokument odhaluje šokující, dosud nevídané scény, které mohou skutečně změnit náš pohled na svět. RACING EXTINCTION bude katalyzátorem širší a dlouhodobější kampaně. Ta by měla sjednotit lidi ve společném úsilí o omezení emisí oxidu uhličitého a zabránění mizení živočišných a rostlinných druhů. Na přípravě a realizaci kampaně, osvětových činností a měření dopadu se podílí společnost Vulcan Productions Paula G. Allena.

„Cílem našeho projektu je nabídnout tento film co největšímu počtu diváků a inspirovat je k akci – což je velmi ambiciózní, ale věřím, že to náš tým díky celosvětovému vlivu a dosahu kanálu Discovery dokáže,“ doufá režisér Louie Psihoyos. „Jsem nadšený ze spolupráce se všemi, kdo se na projektu podílí – je to sen tvůrce dokumentárních filmů.“

„Poselství filmu Louie Psihoyose RACING EXTINCTION je zásadní pro naše přežití,“ říká John Hoffman, výkonný viceprezident pro dokumentární a speciální tvorbu kanálu Discovery. „Každý člověk na Zemi by měl tento film vidět.“

„Vysílání filmu RACING EXTINCTION v jednom okamžiku na celém světě je splněný sen. Celý svět se dozví o této problematice najednou a bude moci spolupracovat na ozdravění oceánů a celé planety,“ věří Dieter Paulmann, výkonný producent a zakladatel nadace Okeanos – Nadace pro moře.


O Discovery Channel

Discovery Channel se věnuje vysoce kvalitní dokumentární tvorbě, která informuje a baví diváky rozmanitostí a bohatstvím našeho světa. Program, který se distribuuje 100,8 milionu amerických diváků, je k vidění v 210 zemích světa a nabízí atraktivní kombinaci špičkové produkce a živé kinematografie napříč žánry, včetně vědy a techniky, dobrodružství, historie či pohledů za oponu na lidi, místa a instituce, které formují náš svět. Pro více informací prosím navštivte www.discovery.com.


Veronika Pešková, Ewing Public Relations, 12. 2. 2015


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/fZkytC Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.02.2015 • Show Prásk! s novou moderátorkou už dnes večer!
12.02.2015 • Prima ZOOM SVĚT vysílá už 20 let
12.02.2015 • Film roku Cesta ven odvysílá Česká televize už v sobotu
10.02.2015 • ABBA a Queen - legendy z Wembley na ČT art
10.02.2015 • Kdo je kdo? se vrací na TV Prima
09.02.2015 • Show Jana Krause – 11. 2. 2015

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist