Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 16:09:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 18. 2. 2015

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 16.02.2015



Lyžař Ondřej Bank, diplomat Michael Žantovský a propagátorka polyamorie Fronéma Virglerová se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 18. února ve 21.35 na Primě.


Ondřej Bank – levé oko zalité krví, dvě řady stehů v obličeji, odřené tváře a chůze o francouzských holích. Tak se nyní vrátil Ondřej Bank domů z mistrovství světa alpských lyžařů. Mistrovství pro něj sice znamenalo radost ze 7. místa, ale i poranění z hrůzostrašného pádu v superkombinaci. „Na to, co se tam stalo, se cítím docela dobře,“ tvrdí závodník, který se netají tím, že bude zvažovat, zda pokračovat v kariéře.

Michael Žantovský – diplomat, spisovatel, bývalý politik, také bývalý psycholog, publicista, tlumočník a od října 2009 velvyslanec ve Spojeném království Velké Británie a Severního Irska. Michael Žantovský vydal loni koncem října léta očekávanou knihu – objemný životopis Václava Havla, který se jmenuje jednoduše "Havel".

Fronéma Virglerová – propagátorka polyamorie u nás, která říká: „Lásku a vztah pojímám tak, že je mi princip monogamie cizí. Jsem podstatou polyamory“. Sedmadvacetiletá programátorka je kromě toho jedna z nejznámějších aktivistek BDSM, ale na popularizaci polyamorie v Čechách má významný podíl. Založila webovou stránku věnující se tomuto tématu a snaží se na ní poskytovat užitečné rady ohledně fungování takových vztahů v praxi. „Koncept polyamorie jsem znala už dříve, ale v praxi jsem ho poznala jako dvacetiletá. Chodila jsem s Jakubem a po roce skvělého soužití jsem se zamilovala do kolegy. Řekla jsem to Jakubovi a pod jeho dohledem se vztah s kolegou utvrzoval. Kluci se spolu i setkali. Pak to skončilo a Jakub mě seznámil se svým kamarádem. Jezdili jsme spolu na festivaly, trávili spolu dost času a kluci měli kromě mne další partnerky, což jsem podporovala,“ vypráví Fronéma. Upřesňuje, že zažitá představa, že ženy žijící v polyamorii jsou nymfomanky, je nesmysl. „Já těm svým dvěma partnerům nestačila. A doufala jsem, že si najdou nějaké přítelkyně,“ prozrazuje. Z praktického hlediska popisuje, že itinerář na dny, které strávila s jedním či druhým partnerem, byl poměrně jasně daný. „Pár dní jsem byla u jednoho, pár dní u druhého. Měli jsme pro sebe pochopení,“ říká. Do budoucna si představuje, že by v jednom domě bydlely pohromadě třeba tři dvojice a děti by vnímaly, že všichni dospělí se mají rádi. „Je to ideální představa. Člověk má dva partnery, tedy ekonomickou jistotu, všichni si pomáhají, děti mají více kamarádů i dospělých, kteří se jim věnují.“


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 18. února ve 21.35 na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima, 16. 2. 2015


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/K51mkK Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.02.2015 • Tajné životy na Jednotke opäť s najvyššou sledovanosťou
17.02.2015 • Legendárny Hriešny tanec si divákov podmanil aj po rokoch!
16.02.2015 • Petr Rychlý moderátorem Rad ptáka Loskutáka!
15.02.2015 • Další případ české Agathy Christie vyřeší Viktor Preiss
14.02.2015 • Přišlo neutrino do baru, a nepřišlo - devadesát devět zpráv o stavu naší civilizace
13.02.2015 • O bigbítu, těžké době, depresích i velké lásce - ČT je hlavním koproducentem filmu Den štěstí, strhujícího příběhu zpěváka Petra Nováka

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist