Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 21:04:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Mňam TV získala licenci na pozemní vysílání, dostupná bude i přes UPC, O2 TV a Skylink

  Autor: AXOCOM , e-mail: info@axocom.net Přidané: 16.02.2015


Nový televizní kanál Mňam TV získal licenci na pozemní vysílání od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Ostrý start nové televize je připravený na 21. února. Kromě volně dostupného terestrického vysílání v multiplexu MUX8, bude zároveň od stejného dne k naladění na pozici C-20 na set top boxu pro české předplatitele společnosti UPC Česká republika a rovněž pro předplatitele O2 TV či Skylinku.


„Díky volnému pozemnímu vysílání bez poplatků společně se spoluprací se silnými partnery jakými jsou právě UPC Česká republika, Skylink a O2 TV bude Mňam TV hned od prvního dne dostupná co nejširšímu publiku. Nejen proto očekáváme, že brzy získá širokou diváckou základnu,“ komentovala Erika Luzsicza, ředitelka mediální společnosti Axocom, která Mňam TV zastupuje distribučně a obchodně.

Mňam TV přinese do Česka 24hodinové vysílání zejména vlastních pořadů o vaření a zdravém životním stylu. Připraveny jsou jak kulinářské show s postupy jak krok za krokem uvařit kvalitní, tradiční jídla, tak diskuzní pořady a vlastní reality show. Na obrazovce se představí přední profesionálové z oboru, jako například vyhlášení šéfkuchaři Emanuele Ridi, Jaroslav Žídek či vyhlášený slovenský kuchař Marcel Ihnačák.

„Podobný televizní kanál v české nabídce stanic doposud chyběl, proto jsme rádi, že jej můžeme zařadit do našeho portfolia. Ze zkušeností víme, že čeští diváci mají rádi lokalizovaný obsah vlastními pořady a místními moderátory, proto věříme, že i Mňam TV si rychle získá na popularitě,“ řekl Frans-Willem de Kloet, ředitel společnosti UPC Česká republika.

Zařazení do portfolia komentoval i marketingový ředitel pro segment domácností v O2 David Duroň: „Mňam TV přidáme do nabídky O2 TV k 1. březnu. Výhodou je, že naši diváci mohou sledovat pořady o vaření živě, nebo se mohou vracet až 30 hodin zpět a pustit si recept ve chvíli, kdy budou mít nakoupené všechny potřebné ingredience.“


O AXOCOMu:

Společnost Axocom nabízí kompletní servis v oblasti televizního a video obsahu a mobilních aplikací v regionu střední a východní Evropy. Jejím cílem je pomoci klientům uvést na trh své produkty a služby, ať už jde o produkci a výrobu konkrétního video obsahu či stanovení kompletní programové skladby, její lokalizaci v regionu či vývoje chytrých aplikací. Mezi naše dlouhodobé klienty patří například společnost Viacom, která patří mezi globální lídry v oblasti televizního obsahu a vysílání. Axocom pro Viacom uvedla v České republice a na Slovensku kompletní programovou nabídku kanálů MTV, VH1 a Nickelodeon. V současnosti tyto značky nadále marketingově podporuje a supervizuje. Součástí portfolia Axocomu jsou i specializované kanály Film+, Fishing and Hunting a kanály z nabídky English Club TV. Součástí našeho portfolia je i britská mediální společnost A + E Networks, za kterou Axocom pro Českou republiku a Slovensko distribuuje kanály HISTORY a Crime + Investigation.


Tomáš Holý, AXACOM, 16. 2. 2015


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/urQp9g Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.02.2015 • ДОЖДЬ brzy kódovaně z družice Astra 4A
13.02.2015 • Demo kanál Astra Ultra High Definition z družice Astra 2E
10.02.2015 • Andalucia TV se vrátí k satelitnímu vysílání - z družic Astra a Hispasat
10.02.2015 • United Group rozšiřuje kapacitní smlouvu s operátorem Eutelsat – přechod platformy Total TV na DVB-S2/MPEG-4
09.02.2015 • Fen Folk TV z družice Hellas Sat 2
07.02.2015 • Deutsche Welle s dalšími čtyřmi programy – DW Evropa na satelitu Hot Bird skončí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Mňam. 

17.03.2015 18:38 • ® pantik
Dosti mě to zklamalo.
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist