Kdo je kdo? – 2. díl
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 19.02.2015
Dvojici Těžkej Pokondr jsme zvyklí vídat vždycky spolu. V pořadu Kdo je kdo? se ale dočasně stali soupeři, když soutěžili proti sobě každý v jiném týmu. Jak pomůže Daně Morávkové klaun? A kdo si myslí, že je nemytá mrcha? Dívejte se na další díl zábavně-soutěžní show Kdo je kdo? ve čtvrtek 19. 2. ve 21.35 na Primě.


Roman Ondráček hádal profesi rybáře. Poslouchal zvuk potlesku publika a pronesl: „Je to trochu takové smažení kaprů.“ Netušil, že je svou poznámkou velmi blízko. Profesi ale nakonec neuhodl, i když se mu dostalo nápovědy, která například zněla: „Jsi fajn, ale proč se tak často zasekáváš?“

Dana Morávková opět předvedla svůj neuvěřitelný smysl pro dedukci, když měla uhodnout, že představuje Jeana-Paula Belmonda. „Dobře chráníš svou zem,“ dozvěděl se naopak moderátor Miloš Pokorný. Měl podle této nápovědy uhodnout, že je květináč.

Když došlo na to, aby hádala Alice, indicie nabraly dvojsmyslný ráz. „Ukážeš, ale nedáš“. Nebo „Čistou tě mám nejraději“, zapsala si Alice. „Alice, chceš se vůbec na něco ptát?“ sondoval moderátor Petr Vondráček. Alice se samozřejmě zeptala a po prvních odpovědích, které si vyslechla, usoudila: „Myslím, že jsem nemytá mrcha. Ale co konkrétně, to nevím,“ smála se herečka. Jaký předmět měla Alice uhodnout? A který tým nakonec vyhraje?

Dívejte se na další díl zábavně-soutěžní show Kdo je kdo? ve čtvrtek 19. 2. ve 21.35 na Primě.


Josef Ducký, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21402/kdo-je-kdo-2-dil/