Show Jana Krause – 25. 2. 2015
Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 21.02.2015

Modelka Simona Krainová, herečtí bratři Kryštof a Matěj Hádkovi a Tomáš Žilinčář, výrobce faksimilií, se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 25. února ve 21.35 na Primě.


Simona Krainová – modelka a maminka dvou synů. V současnosti má premiéru film Vybíjená, ve kterém hraje hlavní ženskou roli. Snímek natočil režisér Petr Nikolaev podle knihy Michala Viewegha.

Matěj a Kryštof Hádkovi – Kryštof je mladší, proslavil se rolí pilota Vojtíška ve snímku režiséra Jana Svěráka Tmavomodrý svět. Matěj je starší a jeho první velkou filmovou příležitostí byla role Tédy ve filmu Ivana Vojnára Cesta pustým lesem. Často si jednoho pletou s druhým. Teď má premiéru nový film, kde hrají oba společně – Kobry a užovky.

Tomáš Žilinčár – spolumajitel firmy, která se jako jediná u nás zabývá výrobou faksimilií, přesných napodobenin historických listin a knižních historických děl nevyčíslitelné ceny, z nichž některé tvoří i součást sbírky papežské knihovny ve Vatikánu.

Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 25. února ve 21.35 na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21408/show-jana-krause-25-2-2015/