Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 13:30:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Březnové premiéry na HBO Comedy a HBO Go

  Autor: Redakce satCentrum/HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 23.02.2015


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v březnu třetí řadu britského komediálního seriálu s příběhy středoškolského profesora historie se svéráznými metodami výuky MIZERNÁ VÝCHOVA, na HBO Go uvidíme třináctidílný seriál Jana Hřebejka AŽ PO UŠI, absurdní komedii GRANDHOTEL BUDAPEŠŤ a britské drama PHILOMENA....


HBO Comedy

MIZERNÁ VÝCHOVA III. (Bad Education III.)

Třetí řada britského komediálního seriálu – rozčleněná do šesti epizod – rozehrává další příhody středoškolského profesora historie se svéráznými metodami výuky. Alfie (Jack Whitehall), jenž působí ve vzdělávacím zařízení v Hertfordshiru, má mentalitu přerostlého puberťáka. Se svými studenty to myslí dobře, naráží však na vlastní nezralost. Alfieho otec byl jmenován zástupcem ředitele a hned při první příležitosti syna ztrapní historkou z oslavy jeho osmnáctin. Také hrdinův milostný život, v němž hraje důležitou roli učitelka biologie Gulliverová, je plný groteskních trablů...

2014 | 28 minut | 12 | komediální seriál
Režie: Al Campbell
Hrají: Jack Whitehall, Mathew Horne, Sarah Solemani, Ethan Lawrence, Harry Enfield

Úterý 3. března 2015, 20:00 hod., každé úterý, středa a čtvrtek, vždy ve 20:00 hod.



HBO Go

AŽ PO UŠI

Třináctidílný seriál ze současnosti, který pro společnost HBO Europe natočil Jan Hřebejk, se odehrává v současné Praze. Hořce úsměvné vyprávění líčí osudy několika mužů a žen, kteří trpí různorodými komplexy, partnerskými poruchami, problémy s navazováním vztahů, nebo jejich devalvací na pomíjivá erotická povyražení. Současnou konzumní společnost, kde se city často mění ve zboží či v bezduché dráždidlo, zachycuje v lehce absurdní nadsázce. V otevřeném závěru nenabízí žádná zjednodušující řešení. Hlavní postavy seriálu, který nezobrazuje jen vztahy heterosexuální, ztělesnili špičkoví čeští herci a herečky.

2013 | 30 minut | 12 | romantická komedie
Režie: Jan Hřebejk
Hrají: Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Hynek Čermák, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Jana Kolesárová, Lenka Krobotová, Jana Švandová, Radek Holub, Jaromír Hanzlík


GRANDHOTEL BUDAPEŠŤ (The Grand Budapest Hotel)

Dějištěm fantaskní koláže se společensko-kritickými prvky je fiktivní hotel ležící v blíže neurčené oblasti v Alpách. V šedesátých letech se tu autor obskurního vyprávění setkal se starým Zerem Mustafou, který mu vypověděl svůj osud. Na počátku třicátých let Zero jako mladičký válečný uprchlík pracoval v hotelu, kterému vládl přísný správce Gustav. Společně prožili dramatická dobrodružství, když na zámku – patřícímu Gustavově příznivkyni – ukořistili starý obraz. Vzbudili tím nevoli domnělého dědice drahocenného plátna, který na ně poslal zabijáka. Tomu padne za oběť několik nevinných lidí... Pitoreskní kronika pracuje se stylizovaným obrazem a nápaditou hudbou.

2014 | 96 minut | 12 | absurdní komedie
Režie: Wes Anderson
Hrají: Ralph Fiennes, Tony Revolori, Fahrid Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody


PHILOMENA

Britský film těží ze skutečných událostí, jež popsal ve své knize novinář Martin Sixsmith. Líčí setkání se stárnoucí Philomenou, s níž se vydal po stopách jejího syna. Philomena v mládí náhodně otěhotněla a v klášteře porodila chlapce, kterého si v jeho útlém dětství osvojili adoptivní rodiče. Po padesáti letech se hrdinka rozhodne svého potomka najít a spolu se zmíněným žurnalistou po něm pátrá v USA. Vyjde najevo, že Philomenin syn vyrostl v harmonické rodině, působil v Bílém domě a jako homosexuál zemřel na AIDS. Také on usilovně pátral po své matce... Příběh o hledání ztracené sebeúcty se prolíná s průhledy do novodobých britských dějin.

2013 | 94 minut | 12 | drama
Režie: Stephen Frears
Hrají: Judi Dench, Steve Coogan, Sophie Kennedy Clark, Mare Winningham, Barbara Jefford



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 23. 2. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/HE2BZJ Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.03.2015 • Velké kontinentální cesty po železnici pokračují od 19. března třetí řadou
22.02.2015 • Dobrodružství a poznání s Prima ZOOM v 9. týdnu
21.02.2015 • Nejslavnější operní scéna světa zveřejnila program satelitních přenosů nové The Met: Live in HD sezóny 2015/16
20.02.2015 • HBO uvede minisérii podle knihy J. K. Rowling - CASUAL VACANCY (Prázdné místo)
20.02.2015 • Exorcisté a Čelisti - dva páteční tipy na Prima ZOOM
17.02.2015 • Rekordní sledovanost Eurosportu během FIS MS v alpském lyžování 2015

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist