Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 13:46:08   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Sport1 HD a Sport2 HD odhaluje komentátorský tým Formule 1

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 25.02.2015


Sezona 2015 Formule 1 je už za dveřmi a po několikaměsíční zimní pauze přichází exkluzivně od půlky března na sportovních stanicích Sport1 HD a Sport2 HD. Společnost AMC Networks International Central Europe, získala práva na dobu tří let. Vysílání v HD kvalitě, dvojjazyčný komentář, profesionální analýzy přímo ve studiu a on-site reportér jsou jedny z mnoha benefitů, které sportovní stanice Sport1 HD a Sport2 HD divákovi F1 přinášejí.


Hlavním benefitem nové sezony F1 bude možnost sledovat všechny tréninky, kvalifikace a závody v HD kvalitě. Novinkou pro letošní ročník Formule 1 bude také podrobná profesní analýza a to přímo ve studiu a on-site reportér, který přinese to nejžhavější z většiny Velkých cen. Fanouška sportu nasáklého benzínem čeká pro letošní sezonu mnoho novinek.

Diváci jistě ocení i sestavení komentátorského týmu. Český a slovenský fanoušek se může těšit na komentáře a analýzy ve svém rodném jazyce. Moderátorem studia a hlavním komentátorem pro Českou republiku se stane Tomáš Richtr, profesionál s mnohaletými zkušenostmi. Velkým benefitem pro fanouška Formule 1 se stane profesionální analýza přímo ve studiu, kterou zastřeší za Českou republiku Jan Charouz a pro slovenské diváky Štefan Rosina. O komentář závodů v českém jazyce se postará již zmiňovaný Tomáš Richtr a se slovenským komentářem přijde Štefan Eisele. Součástí týmu je i Ondřej Voršilka, on-site reportér, který přinese ty nejžhavější novinky přímo z místa dění závodů.

Všichni komentátoři budou zároveň aktivní a pravidelně reagovat na divácké dotazy na facebooku SportTV a blogu Sport1 HD a Sport2 HD na webu http://www.sport1tv.cz/. S železnou pravidelností se s diváky podělí také o svůj pohled na Formuli 1, přinesou odbornou analýzu a zodpoví všechny dotazy. Brzy také zveřejníme podobu a program studia a celkový koncept Formule 1.

„Nemůžeme se dočkat 15. března na zahájení nové sezony Formule 1 na stanicích Sport1 HD a Sport2 HD. Přineseme Vám Formuli 1 v takové kvalitě, jakou si zaslouží: moderní studio, nejlepší domácí komentátoři, reportér přímo na místě dění a HD kvalita jen demonstrují náš závazek k této fantastické sportovní události. Naším cílem je poskytnout takový zážitek, který umocní divácký prožitek z těchto napínavých závodů“, řekl Levente B. Málnay, výkonný ředitel společnosti AMC Networks International Central Europe.

„Jsem rád, že se nám podařilo vybrat tento komentátorský tým a osobně, jako fanoušek F1, se těším na první závod na našich stanicích Sport1 HD a Sport2 HD. Pevně věřím, že to bude pro diváka vynikající sportovní zážitek“, řekl Evžen Chlanda, Country manager AMC Networks International pro Českou republiku a Slovensko.


Tomáš Richtr, Hlavní (studiový) moderátor a komentátor

Tomáš Richtr se Formuli 1 začal profesně věnovat v roce 1998 přispíváním na nově vznikající zpravodajské weby. Jeho zájem se soustředil nejen na dění na samotné závodní dráze, ale i na organizační zákulisí a události s ním spojené. Jeho hlas bylo možné poprvé slyšet při národních závodech ČR nebo závodech DTM, GT nebo WTCC na Automotodromu v Brně dva roky před tím, než se přesunul do televize. Tam se věnoval šampionátům IndyCar, Le Mans, F3000 nebo A1 GP. Od roku 2008 začal nejsledovanější šampionát motorsportu i komentovat. A to mu vydrželo dodnes.

Pro sezonu 2015 bude Tomáš Richtr spolupracovat se společností AMC Networks International, provozovatelem sportovních stanic Sport1 HD a Sport 2 HD, nejen na pozici komentátora přenosů F1, ale také jako moderátor předzávodních Studií F1. „Vždy jsem kroutil hlavou nad stovkami těch tiskových zpráv, ve kterých bylo řečeno, jak jsou závodníci F1 nadšeni z nové výzvy například při změně týmu. Ale já opravdu jsem!" řekl Tomáš Richtr. „Jsem nadšen rozsahem, který chce AMC Formuli 1 věnovat. Předzávodní Studio F1 bude hodinové a své analýzy v něm budou nabízet experti Jan Charouz a Štefan Rosina. Televize bude mít na mnoha závodech svého redaktora, takže budeme mít informace z první ruky. Vysílat se budou všechny jízdy bez výjimky. Navíc v obrazové kvalitě HD. Podle mého názoru dostat lidi k Formulím 1 ještě blíž už by šlo hodně obtížně."


Jan Charouz, Studiový analytik, spolumoderátor

Jan začal závodní kariéru v sedmi letech na motokárách třídy Comer 80, v níž závodil pět let. V roce 2000 přestoupil do třídy ICA-J a ve své druhé sezoně získal třetí místo v mezinárodním šampionátu České republiky. V roce 2002 závodil ve třídě Ford Fiesta v Mezinárodním mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích. Společně s Erikem Janišem skončili první a stali se nejmladšími mistry v historii šampionátu. Jan Charouz za svou kariéru nasbíral velké množství titulů a vítězství a získal i cenu FIA Talent roku.

Jan bude velkým přínosem pro novou Formuli 1 na sportovních stanicích Sport1 HD a Sport2 HD a to hlavně díky mnohaletým zkušenostem nasbíraných přímo za volantem. Jan Charouz bude hlavním analytikem, který přinese do rozboru závodů vždy něco nového a bude schopen se podívat na celou situaci z úplně jiného pohledu – pohledu jezdce. „Jsem poctěn příležitostí stát se členem týmu nové F1 na stanicích Sport1 HD a Sport2 HD. V motoristickém prostředí se pohybuji velmi dlouho a za tu dobu jsem nasbíral spoustu zkušeností a teď se o ně mohu konečně podělit i s díváky. Už se nemohu dočkat“, konstatoval Jan Charouz.


Štefan Rosina, Studiový analytik, spolukomentátor

Štefan byl jedním z nejúspěšnějších závodních jezdců ze Slovenska, v seriálu MS Porsche Cup odjezdil kompletních sedm sezon na okruzích, kde se jezdily závody Formule 1. Jeho nejlepším výsledkem v kariéře byla bronzová pozice v celkovém hodnocení šampionátu v roce 2009 za tým Walter Lechner Racing. Po více jak šesnácti letech se Štefan rozhodl naplno věnovat komentování přenosů Formule 1 a proto také nově usedne do křesla studiového analytika, aby přinesl převážne slovenskému publiku nový a svěží pohled na každou Velkou cenu.

„Velmi mě těší důvěra a hlavně příležitost, kterou mi Sport1 HD a Sport2 HD dala. Se Štefanem Eiselem jsme už sehraná dvojice, máme za sebou dva roky úspěšné spolupráce a myslím si, že v tomto směru si rozumíme a umíme se doplňovat. Předpokládám, že nás čeká zajímavá sezona a startovní pole bude vyrovnané. Už se nemůžu dočkat prvního závodu v Melbourne“, řekl Štefan Rosina.


Štefan Eisele, Komentátor

30ti letý zkušený redaktor sportovního zpravodajství odchovaný na nezapomenutelných soubojích Häkkinena s Schumacherem přinese zcela jistě zajímavý pohled na závody Formule 1, které sleduje více než 18 let. Současnou éru F1 navíc považuje za to nejzajímavější období. Dva poslední ročníky spolukomentoval F1 na slovenské televizi a vedl některé přímé přenosy a hodinové studio před začátkem velké ceny. V létě roku 2014 si dokonce zajezdil ve Formuli Renault 2,0 na Slovakiaringu.


Ondřej Voršilka, On-site redaktor

Ostřílený redaktor se zájmem o motosport, který působí na Sport1 HD a Sport2 HD již několik let, přinese fanouškům burácejících motorů ty nejžhavější novinky přímo z místa dění Velké ceny. Spolu s Ondřejem nahlídneme pod pokličku Formule 1 a to rovnou z první řady. Na poli motorsportu komentoval seriály formule BMW, Porsche Super Cup, sérii X fighters ve freestyle motokrosu, světovou sérii enduro a mnoho dalších. „Od malička mě to táhlo k motorsportu. Motokáry, amatérská rallye, vše, co bylo nasáklé benzínem mě zajímalo. A jelikož F1 je v tomto odvětví absolutní vrchol, je mi ctí, že mohu být na Sport 1 HD a Sport2 HD při tom a přinášet Vám ty nejzajímavější informace přímo z dějství Velkých cen", řekl Ondřej Voršilka.


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Ondřej Vácha, PR manager, 25. 2. 2015


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/jy0ZmV Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.03.2015 • Velké kontinentální cesty po železnici pokračují od 19. března třetí řadou
26.02.2015 • Březnové programové tipy HBO a HBO HD
25.02.2015 • Objevujte v březnu přírodu na Nat Geo Wild
23.02.2015 • Březnové premiéry na HBO Comedy a HBO Go
22.02.2015 • Dobrodružství a poznání s Prima ZOOM v 9. týdnu
21.02.2015 • Nejslavnější operní scéna světa zveřejnila program satelitních přenosů nové The Met: Live in HD sezóny 2015/16

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist