Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 16:11:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Rok 2015 se skupinou Nova přinese Policii Modrava i nové formáty

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 26.02.2015


Skupina Nova na tiskové konferenci představila programové schéma pro jaro 2015 a nastínila i své plány pro podzim letošního roku. Diváci se mohou těšit na dlouho očekávaný kriminální seriál Policie Modrava a premiérové díly reality show Výměna manželek, na podzim se kromě velkolepé show SuperStar dočkají i dvou nových formátů o vaření.


„Výsledky uplynulého roku jasně potvrzují vedoucí pozici skupiny Nova na televizním trhu se stabilním podílem na sledovanosti. Pro diváky jsme opět připravili bohatou programovou nabídku plnou premiérových pořadů a oblíbených formátů. Naše vlajková loď TV Nova představí nový kriminální seriál Policie Modrava. Na jaře odstartují i nové díly oblíbené reality show Výměna manželek,“ říká Christoph Mainusch, generální ředitel a jednatel skupiny Nova. Diváci nepřijdou ani o své oblíbené seriály: Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice a Doktoři z Počátků. V novém hávu se představil hobby magazín Rady ptáka Loskutáka, který se chlubí moderním logem a především novým moderátorem. Pořadem od začátku jarní sezony provází Petr Rychlý.

Páteční a sobotní večery v roce 2015 divákům zpestří i premiérové české a zahraniční filmy. Z české tvorby se na obrazovkách TV Nova objeví například hudební pohádka Tři bratři, komedie Zakázané uvolnění nebo pokračování populární klasiky Dědictví aneb Kurva se neříká. Ze zahraničních filmových trháků se diváci mohou těšit na televizní premiéru snímků Avengers, Hněv Titánů, Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna a řadu dalších.

Televize Nova nabídne také skutečně nabitý podzim. Od září odstartuje nový ročník velkolepé soutěžní pěvecké show SuperStar, ve které budou všichni diváci svědky zrození nové hudební hvězdy. Milovníci vaření si pak určitě nesmí nechat ujít úplně nové formáty soutěžních kuchařských show Nejlíp vaří moje máma! a Češi vaří česká jídla (název pořadu bude upřesněn).


Jaro 2015 na TV Nova

TV Nova

Ulice
V jarní části jubilejní desáté sezony seriálu Ulice se diváci mohou těšit na hledání biologického otce Adriany Peškové, které jí připraví krušné, ale i veselé okamžiky při odhalování podrobností z bouřlivého mládí její zesnulé maminky Kláry. Terezu Jordánovou čeká vášnivý, ale komplikovaný vztah a nové prostředí velkoměsta nebude procházka růžovou zahradou pro rodinu Maléřových.
Vztahy se zkomplikují i mezi Miriam Hejlovou a majorem Kadlecem, kterým bude do života zasahovat majorova schovanka Alice. Premiérové díly najdou všichni diváci ve vysílání v obvyklém čase, každý všední den před Televizními novinami.


Doktoři z Počátků
V Doktorech z Počátků si Ema Beranová nechce připustit vztah s Vítkem a jako poslední jí dojde, že Vítek nemá čisté úmysly. Otovo přátelství s Lídou přerůstá v tajný milenecký vztah a Ondřej staví Dům na půl cesty pro děti z dětských domovů. A na Vandu s Romanem konečně čekají rodičovské starosti…

Ordinace v růžové zahradě 2
Pokračování desáté sezony s sebou přinese další zvraty v osudech kamenických obyvatel. Zdena a David Suchých se budou muset poprat s manželskou krizí a Hanák bude dál propadat alkoholu. Najde se někdo, kdo mu pomůže? Čestmír Mázl zjistil, co je Melisa zač a s pomocí Jakuba a Jany se bude snažit vyváznout z jejích spárů. Běla bude řešit dilema. Rozhodne se odjet do Španělska nebo se postarat o děti zesnulé Marie? Na premiérové díly se diváci mohou těšit každé úterý a čtvrtek od 20.20.

Výměna manželek
Úspěšná reality show Výměna manželek se vrací! Nejdrsnější sonda do českých manželství přichází s premiérovými epizodami, které opět přinesou řadu dramatických momentů. Každý díl představí dvě na prvního pohled odlišné domácnosti, deset dní stráví ženy v nové domácnosti pod přísným dohledem nového manžela. V nových dílech představí svou domácnost přepečlivá zdravotní sestřička Jana i chaotická Monika, diváci také uvidí například temperamentní Veroniku s panovačným manželem nebo zhrzenou Martinu, která se snaží překonat nevěru svého manžela.

Rady ptáka Loskutáka
Pořad Rady ptáka Loskutáka se 21. února poprvé představil v novém hávu – kromě nových rubrik, grafiky a dekorací se diváci dočkali nového moderátora Petra Rychlého.

U Haliny v kuchyni
Sobotní podvečer bude již tradičně patřit Halině Pawlowské a jejímu pořadu U Haliny v kuchyni. Halina bude zvát diváky přímo do své kuchyně. Ti se mohou nechat inspirovat a naučit se užívat si i těch nejdrobnějších každodenních radostí, vůní a chutí. U Haliny v kuchyni najdou tradiční rodinné recepty svázané s příběhy těch, kteří je přinesli. Halina k tomu přidává dobré rady, tipy a triky – ovšem formou, jakou je předává spíše matka dceři, nežli učitel žákovi. Samozřejmě nechybí ani její specifický humor.

Policie Modrava
Nový původní seriál televize Nova Policie Modrava přinese na obrazovky nádhernou šumavskou přírodu, neokoukané herce, napětí, tajemství i humor. Celý seriál vznikal v prostředí autentických reálů a exteriérů Národního parku Šumava. Představí se v něm zkušená kriminalistka Janu Vinickou v podání Soni Norisové, která z osobních důvodů přichází z většího města na venkov a přijme uvolněné místo velitele policejní stanice. Z počátku však musí bojovat s nepřízní místních policistů, kteří se nemohou smířit s tím, že jim velí žena. Každá epizoda seriálu otevře nový kriminální případ, na jehož pozadí prožívá Jana i soukromé vztahy. Společně se Soňou Norisovou se v hlavních rolích představí i Jaroslav Satoranský, Filip Tomsa, Jana Boušková a řada dalších.

Premiérové české filmy
V průběhu roku 2015 uvede televize Nova celou řadu premiérových českých filmů v čele s příjemnou komedií Jiřího Vejdělka Něžné vlny, která diváky zavede zpět do roku 1989. Režisér Jan Hřebejk bude ve filmu Zakázané uvolnění vyprávět o únosu nevěsty, který se nepovedl. Matouš Ruml a Miroslav Donutil prožijí milostné dobrodružství ve snímku Deset pravidel jak sbalit holku. Bolek Polívka zazáří v pokračování kultovní komedie Dědictví aneb Kurva se neříká a Vánoce si pak diváci užijí s rodinnou pohádkou Jana a Zdeňka Svěrákových Tři bratři.

Premiérové zahraniční filmy
Velké filmové trháky čekají diváky na Nově i v roce 2015. Do vesmíru se vypraví Sandra Bullocková ve filmu Gravitace, která odlétá jako inženýrka na svou první misi. Boj o život nastane v nebezpečné aréně ve filmech Hunger Games a Hunger Games: Vražedná pomsta. A to není zdaleka všechno! Připraven je například Hněv Titánů, Millerovi na tripu, Muž z oceli, Ledové království, Univerzita pro příšerky, Iron Man 3, Thor: Temný svět a mnoho dalších filmových zahraničních hitů.

Premiérové zahraniční seriály
Diváci nepřijdou v roce 2015 o své oblíbené seriály Námořní vyšetřovací služba, Mentalista, a Kriminálka Las Vegas. Ty doplní zcela nové seriály - Černá listina, Stalker, Intelligence nebo Mizera. V Černé listině budeme sledovat příběh nejhledanějšího zločince, který se nechá dobrovolně zatknout v sídle FBI. Seriál Stalker představí zvláštní policejní jednotku zabývající se případy stalkingu. S Joshem Hollowayem zjistíme v seriálu Intelligence, jaké to je být supermoderním agentem tajné služby, jenž má v mozku implantovaný mikročip superpočítače. Další novinkou bude i seriál Mizera o geniálním obhájci, který bere jen ty nejzapeklitější případy.


Podzim 2015 na TV Nova

Nejlíp vaří moje máma!
Televize Nova představí nový formát zábavné reality show o vaření, ve které se dvojice složené z rodičů a jejich dospělých dětí mezi sebou utkají v napínavém kuchařském souboji plném emocí a dramatických situací. Rodiče se v soutěži objeví v rolích poradců a instruktorů, kteří mohou do vaření svého syna nebo dcery v případě krize vstoupit a pokusit se tak zachránit jídlo, které se na závěr podrobí přísnému posouzení soudcem, rozhodujícím o vítězích.

„Češi vaří česká jídla“ (název pořadu bude upřesněn)
Kuchařská show ušitá Čechům přímo na míru – i to diváci uvidí během podzimu na Nově. V této nové show se nebude vařit nic jiného než klasická česká jídla, která máme všichni tak rádi a důvěrně je známe. Každý z nás má ale své zlepšováky a tajné přísady, proto například svíčkovou udělá každý po svém a přesně o to půjde. Soutěžící budou mít za úkol uvařit dané jídlo tak, jak ho dělají doma.

SuperStar
Už tento podzim se na obrazovky vrátí nejslavnější pěvecká show světa - televize Nova a Markíza odstartují hledání příští SuperStar. Nový ročník oblíbené show přinese hvězdnou porotu, skvělé pěvecké výkony i novou šanci splnit si sen a stát se hvězdou.
Jaro 2015 na tematických stanicích skupiny Nova

Nova Cinema
Na Nova Cinema bude rok 2015 patřit hvězdným hercům! Na jaře se Ben Affleck představí jako herec i režisér oscarového snímku Argo. Ewan McGregor zazáří v romantické komedii Lov lososů v Jemenu, v thrilleru Pravidla mlčení zazáří Robert Redford i Shia LaBeouf a Ralph Fiennes uhrane svým výkonem coby Charles Dickens ve filmu Vášeň mezi řádky. Na obrazovce Nova Cinema nebudou chybět ani tituly Poseidon, Casanova, Troja, Poslední samuraj nebo Vévodkyně.

FANDA
FANDA v roce 2015 přinese premiérové díly akčních seriálů světového formátu. Nový rok odstartoval pokračováním oblíbeného seriálu Arrow, po kterém se diváci mohou těšit na nový mysteriózní seriál Pod kupolí. O pokračování své oblíbené sci-fi série nepřijdou fanoušci seriálu Revoluce, který bude následovat novinka v podobě kriminálního seriálu Gotham. Filmovým příznivcům FANDA nabídne skvělý snímek 300: Bitva u Thermopyl nebo akční snímek Dredd. Sportovní nadšence určitě potěší pokračování pátečních živých nočních přenosů z nejlepší hokejové ligy NHL.

SMÍCHOV
Spousta zábavy čeká diváky na SMÍCHOVĚ i v roce 2015. Mladý a zamilovaný finančník Brody se představí v premiérovém sitcomu Suterén plném úderných vtipů. Komické i trapné příběhy skupiny dospělých studentů univerzity Greendale uvidíte v seriálu Zpátky do školy. SMÍCHOV uvede v premiéře i jeho 5. řadu. Seriál Pravidla zasnoubení diváky vtáhne do spletité sítě manželských vztahů, kratochvil i povinností. Parta teenagerů z Wisconsinu prožívá řadu prvních lásek, dobrodružství i malérů v seriálu Zlatá sedmdesátá. SMÍCHOV neopustí ani oblíbené sitcomy 2 $ocky, Přátelé či Dva a půl chlapa.

TELKA
Oblíbené seriály, soutěže a pořady ze zlatého fondu zábavy – to bude TELKA i v roce 2015. Diváci se mohou těšit na další díly dřívějších sérií seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice. Moderátoři Dalibor Gondík a Kristina Kloubková provedou zábavnou taneční show Bailando a spoustu zábavy přinesou i pořady ze zlatého fondu televize Nova – Zlatá mříž, GO-GO šou, Novoty, Čundrcountryshow, Ruská ruleta, Zlatíčka a další.

NOVA Sport
Nabídka prémiové stanice NOVA Sport v roce 2015 uspokojí i ty nejnáročnější sportovní diváky. Fotbaloví fanoušci se dočkají přenosů Evropské ligy UEFA a nejstarší fotbalové soutěže světa FA Cupu, příznivce motocyklového sportu čekají napínavé chvíle u závodů série MotoGP. Milovníci tenisu si nesmí nechat ujít utkání nejprestižnější soutěže světa Wimbledonu a turnajů série ATP. Chybět nebudou ani zápasy nejslavnější hokejové ligy NHL a basketbalové NBA. Skuteční sportovní labužníci se mohou těšit na exkluzivní přenosy z anglické ragbyové ligy, Premier League v šipkách a přímé přenosy z galavečerů nejprestižnější MMA organizace na světě, slavné americké UFC.


Internetové projekty skupiny Nova

TN.cz
Na portálu TN.cz návštěvníci dvakrát týdně najdou jedinečný diskusní pořad Vaše téma, ve kterém zkušené reportérky Televizních novin Klára Brunclíková a Michaela Šmídová debatují s aktuálními osobnostmi z politiky, ekonomiky, kultury a dalších oborů. Na moderní on-line reportáže a aktuality ze světa sportu se mohou těšit návštěvníci webu Novasport.tv, který nyní najdou v novém responzivním designu optimalizovaném pro všechna mobilní zařízení.

NOVA Plus
Návštěvníci portálu NOVA Plus se mohou každou středu těšit na talk show Na baru, ve které hosty ze světy showbyznysu v přímém přenosu zpovídá krásná moderátorka Tereza Janáčová. Do vysílání se svými dotazy zapojují i samotní diváci. Uživatelé NOVA Plus nepřijdou ani o poslední díly oblíbených seriálů z produkce TV Nova, ukázky z nových epizod a nově i řadu exkluzivních přenosů ze zákulisí hudebních a společenských akcí.

VOYO
Videoportál VOYO si pro fanoušky filmové a seriálové tvorby připravil řadu novinek. Diváky čeká divoká jízda s bájným kapitánem Jackem Sparrowem ve filmu Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna, zažijí akční Non-Stop jízdu s Liamem Neesonem a poznají příběh nádherné Grace, kněžny monacké. Romantické duše si přijdou na své u oscarové Terapie láskou nebo české komedie Zakázané uvolnění. Pro nejmenší diváky na VOYO připravili druhé pokračování animovaného příběhu Auta nebo českou hudební pohádku Tři bratři.

Zdroj: ATO – Mediaresearch


Anna Suchá, Corporate PR Manager, 26. 2. 2015


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/gYLqyC Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.03.2015 • Prima dnes uvede nový lifestylový pořad Gondíci s.r.o.
27.02.2015 • Hravá kampaň pořadu Gondíci s.r.o. cílí na tvořivé a zvídavé Čechy [ 1 ]
26.02.2015 • Zaži hudbu naživo
26.02.2015 • Návrat na místo činu - začíná natáčení druhé řady Případů 1. oddělení
26.02.2015 • Déčko opět bojuje o ocenění v PromaxBDO Europe Awards
25.02.2015 • Fantastický záver prvej série seriálového hitu Horná Dolná!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist