Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 14:00:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Březnové filmové lahůdky na Cinemaxu

  Autor: Redakce satCentrum/HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 01.03.2015


Placený filmový kanál Cinemax v březnu odvysílá třetí řadu mexicko-amerického seriálu z produkce HBO VĚZNICE CAPADOCIA. Dále uvidíme m.j. snímky CASA GRANDE, ZPÁTKY DO RINGU, MANŽEL, GOODBYE, LENIN!, MÍLOVÝ BĚH, MAFIE VRAŽDÍ JENOM V LÉTĚ, ZÁTAH 2, MILOVAT SMRT, NĚCO, CO STVOŘIL BŮH a LIDSKÝ KAPITÁL.


VĚZNICE CAPADOCIA III. (Capadocia III.)

Třetí řada mexicko-amerického seriálu z produkce HBO – inspirovaného skutečnými událostmi – se vrací do fiktivní ženské věznice na předměstí Mexico City a znovu sleduje tamější boj o nadvládu. Klíčovou postavou se opět stává advokátka Teresa Lagos, jež hájí práva vězenkyň a čelí přitom novým intrikám. V úvodní epizodě drsného vyprávění se snaží dostat k moci zlověstná organizace zvaná Bratrstvo. Svých pochybných cílů chce dosáhnout prostřednictvím drastických změn pořádků ve vězení.

2012 | 55 minut | 18 | drama
Režie: Pedro Pablo Ibarra
Hrají: Ana de la Reguero, Cecilia Suárez, Dolores Heredia, Juan Manuel Bernal, Gabriela de la Garz

Středa 4. března 2015 ve 22:00 hod. a následující středy ve 22:05, 22:00 a 22:05 hod.


CASA GRANDE

Dějištěm brazilského dramatu ze současnosti je rozlehlý dům v luxusní čtvrti Rio de Janeira, kde žije sedmnáctiletý Jean s rodiči a mladší sestrou. Personál navenek zámožné rodiny tvoří řidič a dvě hospodyně. Jean, který je v posledním ročníku střední školy, stojí před rozhodnutím, co studovat dál. Zároveň se věnuje děvčatům, vlastnímu vzhledu i bujarému nočnímu životu. Jeho nóbl svět se však začne hroutit v momentě, kdy vyjde najevo, že nezodpovědný otec prohýřil skoro celé rodinné jmění.

2014 | 110 minut | 12 | drama
Režie: Fellipe Barbosa
Hrají: Thales Cavalcanti, Marcello Novaes,
Suzana Pires, Alice Mel, Bruna Amay

Neděle 1. března 2015 ve 20:00 hod.


ZPÁTKY DO RINGU (Grudge Match)

V americké hořké komedii se sešli dva slavní hollywoodští představitelé urptuných boxerů – Robert De Niro a Sylvester Stallone. Ztělesnili v ní bývalé šampióny, kteří se po třiceti letech chystají vyřešit v ringu dávný spor, který zásadně ovlivnil jejich kariéry. Boxeři Henry Sharp a Billy McDonnen se kdysi smrtelně rozkmotřili kvůli vztahu k atraktivní Sally. Ta s prvním z nich chodila, náhodou se však vyspala s jeho rivalem, kterému po letech oznámí, že s ním má dospělého syna. Chystaný zápas vyvolá masovou pozornost na sociálních sítích, tvrdý souboj obou mužů však znamená překonání jejich absurdních antipatií.

2013 | 109 minut | 12 | hořká komedie
Režie: Peter Segal
Hrají: Robert De Niro, Sylvester Stallone, Kevin Hart, Alan Arkin, Kim Basinger

Sobota 7. března 2015 v 20:00 hod.


MANŽEL (The Husband)

Hrdina kanadského úsměvného dramatu se octne v prekérní situaci. Jeho manželka skončí ve vězení kvůli sexu se čtrnáctiletým studentem a Henry tak zůstane sám na výchovu jejich synka. Přičinlivý muž se snaží úporně plnit své každodenní povinnosti: pečuje o nezvladatelné mimino a zároveň dál intenzivně pracuje v reklamce. Život na doraz, v němž pozvolna ztrácí veškeré přátele, jej ale nesnesitelně vyčerpává. Začne se proto věnovat podivným zálibám, které jej však málem dovedou až k totální zkáze.

2013 | 77 minut | 12 | komedie
Režie: Bruce McDonald
Hrají: Maxwell McCabe-Lokos, Sarah Allen, Dylan Authors, August Diehl, Joey Klein

Neděle 8. března 2015 v 20:00 hod.


GOODBYE, LENIN!

Slavná německá veselohra, jež zesměšňuje komunistické resentimenty, vychází z originálního nápadu. Její hlavní postavou je mladík z bývalé NDR, jehož ideově kovaná matka zkolabuje pár dnů před pádem berlínské zdi a probere se až po osmi měsících. V někdejší zemi trabantů mezitím nastane kapitalismus, Alex však nemohoucí ženu udržuje v iluzi, že všechno zůstalo při starém. Shání pro ni potraviny, které už se neprodávají, a obluzuje ji lživými televizními zprávami. Jeho mystifikace dlouho funguje, vyžaduje však stále krkolomnější úsilí... Satira o socialistické absurditě se prolíná s karikaturou konzumního třeštění.

2013 | 113 minut | 12 | satira
Režie: Wolfgang Becker
Hrají: Daniel Brühl, Katrin Sass, Chulpan Khamat, Maria Simon, Florian Lukas

Pátek 13. března 2015 v 20:00 hod.


MÍLOVÝ BĚH (One Square Mile)

Středoškolák Drew se nechal vtáhnout do podsvětí a působí jako poslíček drogového dealera. Sportovně nadaný mladík nemá oporu ve své ovdovělé matce, zadluženém bratrovi, ani ve spolužačce, do níž se zahleděl. V době, kdy se jeho existence začne povážlivě otřásat, všimne si Drewova výjimečného talentu bývalý kouč (hraje ho Richard Jenkins). Zdánlivě odepsaný muž, jenž má problémy s alkoholem, začne rozháraného mladíka trénovat a dovede ho k nečekaným výkonům. Starší bratr však Drewa dál stahuje na scestí...

2014 | 92 minut | 12 | drama
Režie: Charles-Olivier Michaud
Hrají: Kelly Blatz, Richard Jenkins, Cam Gigandet, Kim Basinger, Analeigh Tipton

Sobota 14. března 2015 ve 20:15 hod.


MAFIE VRAŽDÍ JENOM V LÉTĚ (La mafia uccide solo d‘estate)

Celovečerní debut italského autora – pocházejícího z Palerma – sleduje s úsměvným nadhledem zhoubný vliv sicilské mafie na tamější společnost. Kronika ze sedmdesátých až devadesátých let miulého století líčí tamější tragické události očima důvěřivého kluka. Arturovým idolem se stane politik Giulio Andreotti a dospívající hrdina zároveň prožívá svou první velkou lásku. Mezitím dochází k vraždám policistů, vyšetřovatelů a soudců i k masově navštěvovaným pohřbům obětí... . Autobiografická sonda, jejíž tvůrce ztvárnil i hlavní roli, zpestřila nesoutěžní kolekci Jiný pohled na loňském karlovarském MFF.

2013 | 86 minut | 12 | komediální drama
Režie: Pierfrancesco Diliberto
Hrají: Pierfrancesco Diliberto, Cristiana Capotondi, Claudio Gioè, Antonino Bruschetta, Alex Bisconti

Neděle 15. března 2015 ve 20:30 hod.


ZÁTAH 2 (The Raid 2: Berandal)

Pokračování unikátního thrilleru – natočeného v indonésko-americké koprodukci – rozehrává nová dobrodružství mstitele Ramy, který opět přijímá roli policisty v utajení. Rama působí v protikorupční jednotce vedené důvěryhodným velitelem a dostane za úkol proniknout do místního zločineckého gangu. Jeho pátrání začíná ve vězení, kde si odpykává trest syn všemocného mafiána Banguna. Rama potřebuje získat informace, které by vůči tomuto nebezpečnému hlavounovi umožnily policejní zákrok. Během své riskantní mise však musí ovládnout touhu po soukromé pomstě.

Sobota 21. března 2015 v 20:30 hod.


MILOVAT SMRT (Love Eternal)

Šestadvacetiletý Ian zůstane po smrti své matky zcela sám. Rozhodne se dobrovolně ukončit svůj život, v zasněženém lese však narazí na bezvládné tělo mladé školačky. Dívka i její dopis na rozloučenou jím hluboce otřesou a Ian si její tělo odnese domů. Po boku mrtvé dívky poprvé v životě uvěří, že je schopen najít lásku i důvod žít. Dívčino tělo pak pohřbí pod rozkvetlou třešní v zadní části své zahrady. Později se setká s další ženou, s níž se seznámil přes internet a jež má sebevražedné sklony... Irské mysteriózní drama vzniklo na motívy románu japonského spisovatele Keia Oishiho.

2013 | 4 minut | 12 | mysteriózní drama
Režie: Brendan Muldowney
Hrají: Robert de Hoog, Pollyanna McIntosh, Amanda Ryan, Emma Eliza Regan, Declan Conlon

Neděle 22. března 2015 v 20:00 hod.


NĚCO, CO STVOŘIL BŮH (Something the Lord Made)

Americké biografické drama – realizované v produkci HBO – se odehrává ve čtyřicátých letech uplynulého století. Jeho hlavními postavami jsou dva muži s rozdílným vzděláním i společenským postavením, jež zásadně ovlivnili dějiny lékařství. Doktor Alfred Blalock je zámožný běloch, který působí v čele chirurgického oddělení baltimorské nemocnice. Vivien Thomas je černý tesař, jehož sny o studiích zničila hospodářská krize a který pracuje v nemocniční laboratoři. Oba muži společně objeví převratné metody léčby pacientů se srdeční vadou. Jejich spolupráci však ohrozí absurdní společenské tlaky.

2004 | 105 minut | 12 | biografické drama
Režie: Joseph Sargent
Hrají: Alan Rickman, Mos Def, Kyra Sedgwick, Gabrielle Union, Charles S. Dutton

Sobota 28. března 2015 v 20:00 hod.


LIDSKÝ KAPITÁL (Il capitale umano)

Zápletka italsko-francouzského snímku – uvedeného na loňském MFF v Karlových Varech – se točí kolem autonehody, jejíž obětí se stane náhodně projíždějící cyklista. Brzy vyjde najevo, že inkriminované SUV, jež neštěstí způsobilo, patří bohatému podnikateli. Pokud by policie obvinila jeho syna, zhroutily by se otcovy plány na politickou kariéru. Do kauzy mezitím vstoupí další rodina, jež usiluje o společenský vzestup... Drama se sociálně-kritickými prvky, jehož původní děj autoři přesunuli z USA do Itálie, vzniklo podle románu Stephena Amidona. Kritické události, jež zpřevrací životy několika lidí, nahlíží z různých úhlů.

2013 | 106 minut | 12 | drama
Režie: Paolo Virzì
Hrají: Fabrizio Bentivoglio, Matilde Giolio, Valeria Bruni Tedeschi, Valeria Golino, Fabrizio Gifuni

Neděle 29. března 2015 v 20:00 hod.



Oficiální stránka Cinemaxu: www.cinemaxtv.cz.
Facebook: Cinemax CZSK
Twitter: HBO_CZSK
Youtube: HBO CZSK.

Placený filmový kanál Cinemax vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, freeSAT a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor 5/Thor 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry kanálu Cinemax (a také program Cinemaxu 2, který vysílá jen v některých kabelových sítích a v platformě Magio TV na Amosu a freeSAT na Thoru) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


Připraveno s využitím podkladů Pavly Brožkové, PR & Marketing HBO Europe, 1. 3. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/VwYCts Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.03.2015 • Velké kontinentální cesty po železnici pokračují od 19. března třetí řadou
02.03.2015 • Velmi dobrodružné cesty na Prima ZOOM v 10. týdnu
28.02.2015 • Březen na Universal Channel
27.02.2015 • Nalaďte si v březnu na National Geographic Channel
26.02.2015 • Březnové programové tipy HBO a HBO HD
25.02.2015 • Objevujte v březnu přírodu na Nat Geo Wild

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist