Prima LOVE slaví 4. narozeniny!
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 07.03.2015
Prima LOVE 8. března oslaví již své čtvrté narozeniny. V průběhu čtyř let vysílání došlo k rebrandingu a programové změně kanálu, s čímž souvisí i změna struktury diváků. K rebrandingu, kdy se logo kanálu Prima LOVE přebarvilo z růžové na fialovou, došlo 26. srpna 2013.


V rámci následující programové změny bylo vysílací schéma výrazně obohaceno o kriminální seriály v čele se Sběrateli kostí či Castlem na zabití. V návaznosti na to v posledním roce vzrostl podíl mužských diváků Prima LOVE z 31,38 na 34,15 %. Průměrný podíl na sledovanosti za uplynulý rok v prime time dosáhl 2,99 % všech diváků ve věku 15 až 44 let.

Obliba Prima LOVE ale roste napříč pohlavími a věky, přičemž její vysílání dle průzkumů úspěšně oslovuje především vzdělanější diváky. U mladých cílových skupin ve věku 15 až 44 let Prima LOVE zaznamenává zvyšující se úspěšnost meziročně mezi muži i ženami. I share Prima LOVE roste ode dne spuštění a tento trend si drží dodnes.

Nejúspěšnějšími pořady za dobu vysílání Prima LOVE jsou Odsouzena za vraždu s 246 tisíci diváky staršími patnácti let, Báječné dorty s 242 tisíci diváky staršími patnácti let či VyVolení – Vila živě s 227 tisíci diváky staršími patnácti let. Výborně si vedly i pořady Život s Helenou, Zločiny nad Seinou, Sběratelé kostí, Vražda v mém domě, Hotel Paradise, Castle na zabití a Zhubni, nebo přiber!

Ke 4. narozeninám kanálu Prima LOVE vznikla také image kampaň, kdy slovo LOVE v názvu kanálu v překladu neznamená lásku, ale milovat. Prima LOVE tímto poukazuje na to, že diváci milují krimi, pátrání, překvapení, příběhy, napětí, vzrušení, svádění, zápletky i pokušení. Tato kampaň se objeví v rámci spotů ve vizuální podobě v televize, na onlinu i v printu, což doplní i kampaň v rádiích.

Zdroj: ATO – Mediaresearch


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21481/prima-love-slavi-4-narozeniny/