V úterý a i ve středu ovládne Primu COOL LM UEFA. Na co se můžeme těšit?
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 09.03.2015
Primu COOL bude vysílat tento týden opět přehlídku světových fotbalových hvězd - Ligu mistrů UEFA. Utkání REAL MADRID – SCHALKE 04 uvidíme živě v úterý 10. března, ve středu 11. března pak duel FC BAYERN MNICHOV – ŠACHTAR DONĚCK. Ve studiu zasednou vedle Libora Boučka Marek Jankulovski, Václav Svěrkoš a Leoš Mareš.


REAL MADRID – SCHALKE 04

Repríza loňského osmifinále Real Madrid – Schalke 04 bude mít nejspíš stejné rozuzlení jako před rokem, když všechno spěje k postupu a také domácí výhře Realu. První zápas skončil 2:0 pro Real a doma se dá očekávat, že si obhájce trofeje svůj postup pohlídá.

Jenže jakýkoli německý tým nelze podcenit v žádném okamžiku. Schalke určitě udělá maximum, aby Real neměl cestu do čtvrtfinále hladce umetenou. Fanoušci se i proto mohou těšit na všechny v současnosti zdravé hvězdy Realu. Cristiano Ronaldo se pořád pere s Messim o pozici nejlepšího střelce v historii Ligy mistrů, takže ten určitě chybět nebude. Stejně tak jsou připraveni Benzema, Bale nebo Kroos. Real neprohrál doma v Lize mistrů 21 zápasů v řadě, z nichž 20 vyhrál a jednou se jednalo o remízu. Naposledy nestačil před čtyřmi lety v semifinále na Barcelonu 0:2.

Přehlídku světových fotbalových hvězd hlavně v dresu Realu vysílá v úterý 10. března živě Prima COOL. Přímý přenos osmifinálové odvety začíná ve 20:15 a ve studiu zaujme své stále místo vedle Libora Boučka vítěz Ligy mistrů z roku 2007 Marek Jankulovski a druhým hostem bude moderátor a hvězda českého showbyznysu Leoš Mareš.


FC BAYERN MNICHOV – ŠACHTAR DONĚCK

Bayern čeká odveta se Šachtarem a bude to určitě jiný zápas než ten první ve Lvově. Z toho, co se dělo v prvním utkání, bolela hlava. Strašný zápas s jedinou střelou na bránu a výsledek 0:0. Šachtar hodně myslel na obranu a teď to bude stejné. Bayern ke všemu ten první zápas hodně bolel. Doněck hrál jako vždy tvrdě. Ale paradoxně viděl červenou kartu Xabi Alonso a Bayern dohrával v deseti hráčích. Alonsova neúčast je velkým oslabením Bayernu, protože chybí také Lahm a Javi Martinez, kteří by mohli hrát na jeho místě. Do zálohy se tak nejspíš posune Alaba.

Klíčem ale bude, jak dlouho Šachtar vydrží odolávat tlaku Robbena, Ribéryho a spol. Šachtaru se v Německu v posledních letech vůbec nedaří a odváží si debakly. V Leverkusenu prohrál 0:4 a v Dortmundu 0:3. Takže pořádná bída. Bayern doma Šachtaru určitě pořádně zatopí a bude to nejspíš pořádná jízda. Případný postup Doněcku by byl šokem pro celou Evropu.

Odveta osmifinále Bayern Mnichov – Šachtar Doněck je na programu ve středu 11. března ve 20:15 živě na Prima COOL. Radek Šilhan přivítá ve studiu ambasadora Ligy mistrů na Prima COOL Marka Jankulovského a bývalého reprezentanta a účastníka EURO 2008 Václava Svěrkoše.

Všechny zápasy mají výkop ve 20.45. Vysílání na Prima COOL začíná ve 20.15.


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21489/v-utery-a-i-ve-stredu-ovladne-primu-cool-lm-uefa-na-co-se-muzeme-tesit/