UFC exkluzivně na NOVA Sport
Autor: TV Nova , e-mail: info@novasport.cz Přidané: 10.03.2015
Prémiová stanice NOVA Sport jako jedna z prvních televizních stanic v evropském regionu uzavřela exkluzivní dohodu s nejprestižnější MMA (Mixed Martial Arts) organizací na světě, se slavnou americkou UFC (Ultimate Fighting Championship). Fanoušci bojových sportů se dočkají přímých přenosů ze všech evropských galavečerů a dalších vybraných světových akcí.


„UFC je jedním z nejexkluzivnějších produktů na trhu a my jsme rádi, že divákům prémiové stanice NOVA Sport můžeme nabídnout unikátní přenosy z této nejlépe produkované bojové show na světě,“ říká Petr Horák, ředitel sekce nových projektů skupiny Nova. NOVA Sport také odvysílá většinu titulových zápasů, které UFC zpravidla nabízí pouze přes své placené online brány.

„MMA pokračuje na své cestě nejrychleji rostoucího sportu na světě a já jsem nadšený, že mohu stanici NOVA Sport přivítat v rodině UFC. Stává se tak součástí skupiny vybraných exkluzivních kanálů, které dokáží uspokojit stále se zvyšující poptávku po akcích UFC v oblasti Evropy, Středního východu a Afriky,“ říká David Allen, Senior viceprezident a generální ředitel UFC pro Evropu, Střední východ a Afriku.

Kromě živých přenosů a čerstvých záznamů z největších galavečerů MMA scény se diváci NOVA Sport mohou těšit na týdeník UFC Ultimate Insider, který dává pohled do zákulisí nejvíce rostoucího sportovního odvětví současnosti. Z dalšího programu UFC, který NOVA Sport v České republice a na Slovensku exkluzivně nabídne, si příznivci MMA nesmí nechat ujít unikátní pořady UFC Fighter Profiles a UFC Fight Flashbacks, které nezapomenutelným způsobem představí nejslavnější bojovníky a zápasy současnosti i historie.

Přenosy UFC bude na NOVA Sport svým komentářem provázet uznávaný odborník a známý konferenciér bojových galavečerů v České republice a na Slovensku Ondřej Novotný.


Ivana Chodurová, Corporate PR Coordinator, 10. 3. 2015

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21499/ufc-exkluzivne-na-nova-sport/