Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 17:22:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nový seriál, který je dějově zasazen před Živí mrtví - už toto léto na AMC

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 17.03.2015


Americká televizní stanice AMC si vybrala k vysílání dvě řady seriálu, který je dějově zasazen před seriálový hit „Živí mrtví“ a AMC Global dnes zároveň ohlásila, že získala mezinárodní televizní práva na tento nový seriál a má v plánu vysílat každou epizodu nejpozději do 24 hodin od její premiéry v USA. AMC Global je mezinárodní televizní stanicí fungující pod značkou AMC, která začala vysílat ve druhé polovině roku 2014 a je možné ji naladit ve více než 115 zemích světa.


Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero a David Alpert ze seriálu „Živí mrtví“ jsou výkonnými producenty nového seriálu, který pochází ze studií AMC, stejně tak jako původní seriál. Dave Erickson („Marco Polo“, „Zákon gangu“), který se podílel na tvorbě pilotního dílu a jeho scénáře společně s Kirkmanem, je nyní výkonným producentem a showrunnerem. V seriálu budou hrát Cliff Curtis („Pohřešovaný“, „Gang Related“), Kim Dickens (Zmizelá, „Zákon gangu“), Frank Dillane (Harry Potter a Princ dvojí krve) a Alycia Debnam Carey (V oku tornáda).

Děj nového seriálu se odehrává v Los Angeles a bude se točit kolem nových postav a jejich životních příběhů. První řada seriálu bude obsahovat 6 epizod, každá o délce 1 hodiny, a poprvé se bude vysílat na AMC v druhé polovině léta. Druhá řada se začne vysílat v roce 2016.

„Značka AMC se rychle stala synonymem pro televizní stanici s nejžádanějším filmovým a seriálovým obsahem,“ řekl Bruce Tuchman, prezident stanic AMC a Sundance Channel Global. „Jsme rádi, že můžeme přinést tento seriál divákům celosvětově a to už do 1 dne od premiéry v USA a zároveň tak zajistit, že celosvětová komunita fanoušků „Živých mrtvých“ může tento nový příběh prožívat společně.“

Ed Carroll, provozní ředitel společnosti AMC Networks, řekl: „V čele s Robertem Kirkmanem a Davem Ericksonem, společně se skupinou výkonných producentů a skvělých herců, dá tento nový seriál fanouškům „Živých mrtvých“ to, o co už si žádali dlouhou dobu – pohled na jinou část zombie apokalypsy, na tu, která se odehrává na úplném začátku epidemie.“


O AMC Global

AMC Global, obchodní jednotka společnosti AMC Networks International, přináší oblíbené filmy od každého žánru a zároveň také uvádí premiéry původních seriálů a filmů, a přináší tak divákům něco hlubšího, něco bohatšího, Něco víc. Za poslední desetiletí stanice vyprodukovala několik seriálů s nejvíce oceněními, které daly nový význam dramatickému vyprávění. Kromě toho, že je AMC vysílána napříč Severní Amerikou, dá se naladit také ve více než 115 zemích a oblastech světa. AMC Global je přední zábavní stanicí a k dispozici je v HD a SD a napříč všemi platformami, včetně televizního vysílání, online vysílání, videotéky na vyžádání a na mobilním zařízení.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Ondřej Vácha, PR Manager, AMC Networks International CE


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/QdS8Yj Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.04.2015 • Hra o trůny® bude uvedena 12. 4. 2015 současně ve více než 170 zemích
18.03.2015 • Velké kontinentální cesty po železnici pokračují od 19. března třetí řadou
16.03.2015 • V úterý a ve středu ovládne Primu COOL LM UEFA. Na co se můžeme těšit?
16.03.2015 • Premiéra na Viasat Explore: Povolení vrtat
15.03.2015 • Historická, přírodní i záhadologická „Nej“ ve 12. týdnu na Prima ZOOM
14.03.2015 • TV tipy Universal Channel ve 12. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist