Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 07:53:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

TV tipy Universal Channel ve 13. týdnu

  Autor: satCentrum/UniversalChannelCZ&SK , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 21.03.2015


Universal Channel připravil ve 13. týdnu pro své diváky např. finálový 22. díl čtvrté řady krimi série Havaj 5-0, krimi thriller se Sylvesterem Stallonem D-tox a romantický film s Ashtonem Kutcherem Šílený rande. S Universal Channel si zkrátka vyberete...


Havaj 5-0 - 4. řada, 22. díl (finále)

Tým 5-0 se dozví, že Wo Fat utekl z vězení v Coloradu, použil k tomu bombu, kterou udělal díru do zdi ve své cele. Navíc Doris navštívila Wo Fata dvakrát během měsíce, ve kterém utekl. Grover se dozví, že jeho dcera Samantha byla unesena hackerem Ianem Wrightem, a dostala instrukce ukrást vybavení SWAT jednotky pro gang žoldáků, aby mohli ukrást 100 miliónů zadržených dolarů z drog, které chtějí použít na rozvoj 3. světové války, peníze převáží tým 5-0. Když je žoldáci obklíčí, zjitsí, že agent z oddělení obrany Novak, který jim měl ty peníze dodat, je sám ukradl. Po tom, co tým 5-0 a Grover žoldáky zabijí, společně hledají Navakovu dodávku, ale ta je prázdná, bez peněz. Ian dorazí do budovy vedení 5-0 a tvrdí jim, že ty peníze našel, Novak je schoval v opevnění samoanského gangu. Grover se rozhodne tam vyrazit a vezme sebou bombu, kterou pak vyhrožuje odpálit, pokud nedostane peníze zpět. Mezitím tým 5-0 obklíčí opevnění a zabaví peníze. Když dorazí na místo setkání s Ianem, zjistí, že má zpoždění. Grover mezitím obdrží telefonát, že Samantha byla propuštěna a je v pořádku a Ian byl zabit Wo Fatem. Za to, jak se Grover zachoval, byl poslán do předčasného důchodu, nakonec ale přijme nabídku McGarreta a přidává se k týmu 5-0.

Krimi / Drama / Akční
USA, 2010, 42 min
Režie: Len Wiseman, Alex Zakrzewski, Peter Weller
Hrají: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Chi McBride, Taylor Wily a další

Úterý 24. března od 21:20 hod.


D-tox

Agent FBI Jake Malloy se stane svědkem brutálního zločinu, který zanechává stopy na jeho psychice. Aby se zotavil, nastoupí léčbu v rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdykoli může stát příští obětí.

Thriller / Krimi / Drama / Horor
USA / Německo, 2002, 96 min
Režie: Jim Gillespie
Hrají: Sylvester Stallone, Christopher Fulford, Polly Walker, Charles S. Dutton a další

Čtvrtek 26. března od 22:20 hod.


Šílený rande

Ted pracuje ve vydavatelství, kde ale není spokojený se svojí pozicí a rád by získal povýšení. Příležitost se mu naskytne, když je pozvaný na párty k šéfovi domů. Tam pozná Lisu, šéfovu pohlednou dceru a těší se, že svou příležitost zdvojnásobí. Na párty jsou však další hosté, kteří by jeho plány mohli zmařit, například černá ovce rodiny, Lisin bratr, po kterém jde místní drogový dealer. Vznikne tak pořádný chaos a Ted musí dát vše do pořádku.

Komedie / Romantický
USA, 2003, 86 min
Režie: David Zucker
Hrají: Ashton Kutcher, Michael Madsen, Tara Reid, Molly Shannon a další

Sobota 28. března od 21:00 hod.


Další novinky, soutěže a aktivity naleznete na stránkách www.universalchanneltv.cz či FB stránkách.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBC Universal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Připraveno dne 21. 3. 2015 podle podkladů Martiny Zvířecí a Veroniky Tamchynové, TV CONSULTING – zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SR, obr. se po kliknutí zvětší!








  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.04.2015 • Hra o trůny® bude uvedena 12. 4. 2015 současně ve více než 170 zemích
22.03.2015 • To nejlepší cestování, jaké si dovedete představit, ve 13. týdnu na Prima ZOOM
20.03.2015 • UFC na NOVA Sport už od pondělí 23. března 2015
20.03.2015 • Premiérový seriál na Viasat Nature: Sirotčinec pro nosorožce
19.03.2015 • Vrchol sezóny La Ligy: Barcelona vs. Real Madrid - už tuto neděli na Sport1
18.03.2015 • Velké kontinentální cesty po železnici pokračují od 19. března třetí řadou

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist