Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 09:38:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 25. 3. 2015

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 23.03.2015


Herec Jan Čenský, písničkářka Simona Martausová a otec na rodičovské dovolené Dominik Landsman se představí v Show Jana Krause. Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 25. března ve 21.35 na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Jan Čenský – herec, moderátor a lektor rétoriky. Netřeba více představovat.

Simona Martausová – slovenská písničkářka, jedna z aktuálně nejpopulárnějších na Slovensku. Její písně vyhrávají v tamních rádiích, vyprodává koncertní sály a minulá deska „Dobrý deň, to soma ja“ získala dvakrát platinový status. Simonina tvorba poutá především dívčí něhou, nezkažeností showbyznysem a lidskostí. Nedávno (říjen 2014) vydala třetí album „Na pravom poludní“. Simona je rovněž divadelní herečka a členka Radošinského naivního divadla.

Dominik Landsman – otec na rodičovské, který o svém „utrpení“ začal psát vtipný blog, který se stal fenoménem. Ironické šlehy zoufalého otce vycházejí i knižně s názvem Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti. Má dítě, cítí vyčerpání, podléhá pocitu, že nezvládá, a o svých pocitech, frustracích a zážitcích píše blog, který čtou miliony lidí. Ve svých zápiscích působí třicetiletý muž drsně a suverénně, ale ve skutečnosti se prý cítí frustrovaný a odříznutý od světa stejně jako to popisují tisíce žen na mateřské. „Divím se, že se mi ještě nezačalo dělat mlíko,“ říká. „Dříve mě mluvení živilo, teď zvládám leda tak paci, paci nebo hají. Měl jsem kamaráda na rodičovské, s kterým jsme venčili, ale co jsme se přestěhovali, bývám venku sám. Ostatní matky mě nebaví. Žvaní jen o dětech a mě cizí fakani nezajímají,“ přiznává. Dodává, že matky na písku ho mají jako atrakci, ale že jeho nezajímají ani trochu. Blog je pro něj prý terapie. „Jsem tady, chlap s dítětem, vlítl jsem do toho, aniž bych chtěl, a nijak si to neužívám. Píšu blog o tom, jak strašný by to mohlo být, a to mi pomáhá přežít,“ vysvětluje. Občas mu prý někdo napíše, že je hajzl a že ze syna vychovává spratka, ale jinak jsou na blog pozitivní ohlasy a lidé nadsázku chápou. Ozvala se mu prý i Liga otevřených mužů s nabídkou spolupráce. „Nás chudáků je víc,“ říká. Rada pro budoucí otce? „Najděte si lepší práci než partnerka, aby k tomu, co prožívám já, vůbec nemuselo dojít.“ Jak se ocitl na rodičovské? „Partnerka neplánovaně otěhotněla a já přišel o práci. Jelikož měla dobré místo, po šestinedělí jsem zůstal se sklopenýma ušima doma. Já dětem nikdy nepropadal. Líbily se mi z dálky. Kluka mám moc rád, ale jinak mě děti spíš otravujou.“ Do budoucna by se rád živil psaním. „Třeba z knížky bude bestseller,“ přemýšlí. „Bohužel, momentálně jsem mentálně blíž synovi než třicátníkovi. Počítám, že za pár měsíců se střetneme se synem na stejné úrovni. On jde dopředu, já zakrňuju.“


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima, 23. 3. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.03.2015 • Premiéra akčného trileru Tokarev porazila konkurenčnú tanečnú šou!
24.03.2015 • Občan K. - půl roku pod cizí identitou dnes na ČT art
23.03.2015 • Roman Šmucler opět hledá nejchytřejšího Čecha
20.03.2015 • Prima spustí nový lifestylový magazín, vysílat se bude od pondělí do pátku
19.03.2015 • Česká klasika - třikrát s Jiřím Menzelem, komedie století a debut Jana Hřebejka
18.03.2015 • V Kanadě se líbí český film Pojedeme k moři

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist