Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 10:29:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Dubnové premiéry na Viasat Explore, History a Nature

  Autor: Viasat TV , e-mail: info@viasat.sk Přidané: 29.03.2015


V dubnu vám Viasat History přinese fascinující nový dokument Koloseum: Úplný příběh – odkrývající historii Kolosea, a sledující nové renovační techniky, díky kterým se jeden z nejslavnějších monumentů na světě přemění do své dřívější slávy. Nezapomeňte se naladit také na Viasat Explore, kde budete moci sledovat Zvedání domů – tým bývalých vězňů bude pomáhat zachraňovat domy zničené hurikány.


A v neposlední řadě, na Viasat Nature, uvidíte Paula O’Gradyho, který se vrací do psího a kočičího útulku v londýnské Battersea, aby tak pomohl čtyřnohým kamarádům najít nový domov – to vše v třetí řadě seriálu Paul O´Grady - Pro lásku psů.




Koloseum: Úplný příběh - Novinka!

Dva tisíce let lidských dramat zanechaly na zdech Kolosea své stopy. V současné době ale dostává díky soukromému i veřejnému sektoru tento nejslavnější světový monument historický vzhled. Odstraňují se vrstvy špíny a restaurátoři provádějí zásadní opravy, a díky tomu dochází k novým objevům doposud skrytých detailů. Kontroverzní renovační projekt by měl největší dochované římské aréně na světě vrátit dávnou slávu. Zasvěcené rozhovory představí vědce a projektanty za tímto projektem, a také diskutabilní plány na využití Kolosea pro budoucí akce.

Každé úterý, 28. dubna – 5. května na Viasat History, ve 21:00 hod.



Zvedání domů

Zvedání domů je zajímavá dokumentární série, která sleduje hodného obra Jeremyho Pattersona a jeho tým bývalých vězňů i rodinných členů při cestách po Americe, kde zvedají lidem domy – a pozvedají i náladu – a obnovují tak důvěru a víru majitelů domů, traumatizovaných hurikány Katrina, Isaac a v poslední době Sandy. Tým pracuje s budovami, o nichž si mnozí mysleli, že se nedají zachránit, a kde majitelé roky čekali na svůj dům a návrat životu k normálu. Avšak zvedání domů není žádná snadná práce – zvláště když zvedáte obří plážové domy, sedící na posunujícím se písku. Série přenese diváky pod základy a do tunelů pod domy, které se budou sunout se skřípěním nahoru, vratký centimetr po centimetru, a představí riskantní svět vyhraněných osobností a klaustrofobické akce.

Každé pondělí, 13. dubna – 15. června na Viasat Explore, ve 21:50 hod.



Paul O´Grady - Pro lásku psů (3) - Novinka!

Paul O’Grady jde za svým srdcem - přímo zpět do domova pro psy a kočky v Battersea! Těší se na přivítání s nejnovějšími obyvateli a setkání s ještě více psy. Paul podá pomocnou ruku všem, od šťastných štěňat po psy, kteří mají štěstí, že přežili, a příležitostně způsobí zmatek se svými milovanými psími společníky.

Každé pondělí, 6. dubna – 11. května na Viasat Nature, ve 20:05 hod.



Pro více informací o televizních kanálech Viasat navštivte jejich profily na Facebooku s názvem Viasat Nature, Viasat Explore či Viasat History, nebo webovou stránku viasanature.cz, viasatexplore.cz či viasathistory.cz.


O společnosti MTG´s Viasat Broadcasting:

MTG´s Viasat Broadcasting je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat , sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte www.mtg.se.


Ines Gáliková, Country Manager PAY TV CZ & SK, Viasat World Ltd., www.viasat.sk


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.04.2015 • Hra o trůny® bude uvedena 12. 4. 2015 současně ve více než 170 zemích
31.03.2015 • Dubnové premiéry na HBO Comedy a HBO Go
30.03.2015 • Dubnové filmové lahůdky na Cinemaxu
29.03.2015 • To nejzajímavější nabízí Prima ZOOM ve 14. týdnu
28.03.2015 • TV tipy Universal Channel ve 14. týdnu
27.03.2015 • Objevujte v dubnu přírodu na Nat Geo Wild

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist