Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 15:20:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Pavlásek a Knor budou za taneční vystoupení platit penězi, pomohou tak dětem

  Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 31.03.2015


Tak trochu netradičně složená porota, která za výkony na tanečním parketu nerozdává body, ale přímo peníze. I takové novinky čekají na diváky zábavného pořadu Pomozte dětem, který se opět ponese v duchu oblíbené soutěže StarDance. Přímý přenos tohoto večera s charitativním posláním odvysílá Česká televize 4. dubna od 21:10 na ČT1.


„Spojení divácky atraktivního formátu StarDance a benefičního pořadu Pomozte dětem se v minulém roce osvědčilo, proto jsme se rozhodli v něm pokračovat,“ říká manažer vývoje České televize Jan Potměšil a dodává: „Někteří profesionální tanečníci si proto pro letošní ročník připravili exkluzivní taneční vystoupení s dětmi, kterým bylo ze sbírky pomoženo.“

Role průvodkyně slavnostním večerem se chopí účastnice první řady StarDance, moderátorka Jolana Voldánová: „Těším se na hodně legrace, protože takovými mými spolukomentátory budou například Miloš Knor nebo Lukáš Pavlásek, takže doufám, že se dočkáme řady humorných situací. Přála bych si, aby se pořad divákům líbil, byl to pro ně příjemně strávený večer, který zároveň poslouží těm nejlepším možným úmyslům.“ A právě Miloš Knor a Lukáš Pavlásek společně se Zdeňkem Chlopčíkem, jediným profesionálem v oblasti tanečního umění této speciální poroty, budou hodnotit taneční výkony. Tentokráte je však na tanečníky kladen daleko zodpovědnější úkol než jen pobavit publikum svým vystoupením. Porotci totiž nebudou udělovat za předvedené taneční číslo klasické body, jak jsou diváci zvyklí, ale tanec ohodnotí přímo penězi, které pak poputují na sbírkové konto.

A aby bylo propojení tance a pomoci potřebným dokonalé, do jednotlivých choreografií jsou zapojeny také znevýhodněné děti, kterým Kuře pomáhá. Těšit se tak můžeme na speciální beatboxové taneční číslo, do kterého Jan Onder zapojil i klienta z organizace Dům tří přání zabývající se pomocí dětem v nouzi, společnou choreografii Kristýny Coufalové a dětí z občanského sdružení Romstar a další vystoupení, která pohladí oko i duši. Podpořit dobrou věc přijdou vítězové minulých ročníků StarDance Dana Batulková, Kateřina Baďurová-Janků, Pavel Kříž, i ti, kteří sice nezvítězili, ale pomoc a podpora hrají i v jejich životech velmi důležitou roli, Alexander Hemala, Bára Poláková, David Suchařípa a Vladimír Kratina.

Slavnostní večer obohatí hudební hvězdy Monika Absolonová a Lenka Filipová s dcerou Lenny. Představí se také nová patronka projektu Pomozte dětem Marie Doležalová. „Již mnoho let se setkávám s dětmi při práci, zejména při natáčení dětského pořadu České televize Planeta Yó, ale také třeba na letních filmových táborech, kde vedu kurzy herectví. Proto jsem na nabídku být součástí projektu Pomozte dětem nadšeně kývla,“ říká Marie Doležalová a dodává: „Udělalo mi radost, že se budu podílet na věci, která inspiruje další lidi k tomu, aby pomáhali.“

Pomozte dětem je dlouhodobý charitativní projekt České televize a Nadace rozvoje občanské společnosti spojený s celonárodní veřejnou sbírkou zaměřenou na pomoc ohroženým a znevýhodněným dětem. Za 16 let spolupráce se podařilo vybrat téměř 200 miliónů korun, kterými bylo podpořeno 200 tisíc sociálně či zdravotně znevýhodněných dětí z celé České republiky.


Přispět na sbírkové konto Pomozte dětem lze několika způsoby:

bankovním převodem na sbírkové konto 505 333 505/5500

zasláním dárcovské DMS ve tvaru „DMS KURE“ na číslo 87 777 (cena jedné DMS je 30 Kč, Pomozte dětem obdrží 28,50 Kč)

Přispívat je možné i pravidelně po celý rok, stačí zaslat SMS ve tvaru „DMS ROK KURE“ na číslo 87 777. Každý měsíc pak bude automaticky odečtena částka 30 Kč. Více informací na www.darcovskasms.cz.

Další podrobnosti o možnostech přispění a projektu na www.pomoztedetem.cz.


Alžběta Plívová, tisková mluvčí České televize


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.03.2015 • Nový formát pomaly ďalej zájdeš: RTVS bojuje proti neduhom modernej doby
31.03.2015 • Dajto má za sebou najúspešnejší deň od začiatku roku 2015!
30.03.2015 • Nejsledovanějším pořadem sobotního večera se stala Česká Miss 2015 na Primě, bodoval i páteční Kurýr na Prima COOL
30.03.2015 • Akčný kinohit Útek z väzenia najsledovanejším programom nedele! Markíza ponuku konkurencie prevalcovala...
30.03.2015 • Show Jana Krause – 1. 4. 2015
30.03.2015 • Velká šance pro Malé mnichy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist