Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 18:52:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Televizní kanál E! bude dostupný od 8. 4. 2015 v nabídce satelitní televize Skylink

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 31.03.2015


Od 8. dubna bude televizní kanál E! Entertainment Television dostupný v České republice a na Slovensku i v nabídce satelitní televize Skylink a to v balíčcích Kombi, Multi HD a Komplet. Televizní program E! nabízí vždy jako první exkluzivní reality show, nejnovější informace o celebritách a zábavě a také živé přenosy z červeného koberce během udílení prestižních cen!


Universal Networks International rozšiřuje distribuci E! Entertainment Television v České republice a na Slovensku. Televizní kanál, který přináší jedinečný program plný zajímavostí ze světa celebrit, bude dostupný i v nabídce satelitní televize Skylink v balíčcích Kombi, Multi HD a Komplet.

Televizní kanál E! přináší nejčerstvější zprávy ze světa celebrit, glamour a styl hvězd, pravdivé příběhy z Hollywoodu či seriály, které diváky nadchnou i překvapí. V jeho programovém schématu mohou diváci nalézt celosvětově úspěšné show jako například Držte krok s Kardashians, House of DVF nebo #RichKids of Beverly Hills.

Televizní program E! nabízí vždy jako první exkluzivní reality show, nejnovější informace o celebritách a zábavě v pořadu E! News, a také živé přenosy z červeného koberce během udílení prestižních cen - Oskarů, Emmy, Grammy, Fashion Weeku v New Yorku a mnoho dalších.

Jaro na kanále E! je nabité premiérovými seriály. Každou neděli ve 20 hod můžou diváci sledovat 10. řadu reality show Držte krok s Kardashians. Od 26. dubna každou neděli nabídne E! hned dva zábavné a zároveň informativní pořady. Zpackané operace – 2. řada (ve 21 hod) o nepovedených plastických operacích a Dobrá práce: ano či ne? (ve 22 hod) si bere pod lupu hollywoodské celebrity a jejich plastické zákroky, ty povedené i ty méně úspěšné.


Technické parametry pro naladění E! v nabídce Skylinku:

Satelitní pozice: Astra 23,5° E
Frekvence: 11 797 MHz
Polarizace: Horizontální
FEC: 3/4
Symbolová rychlost: 29 500 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: ON

E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce, bez reklam. V září 2014 byla spuštěna lokální facebooková stránka: https://www.facebook.com/eonlineczsk


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě.

Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Ivana Finlay-Notman a Veronika Tamchynová, TV Consulting, zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SR, 31. 3. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.04.2015 • Televizní stanice pro dospělé lákají, Axocom rozšiřuje portfolio o Hustler
31.03.2015 • Satelit Thor 7 vynese dne 15. 4. 2015 raketa Ariane – zvláštní kanály ke startu satelitu
30.03.2015 • TV Barrandov spouští nový televizní kanál KINO BARRANDOV
28.03.2015 • RTRS Plus volně z družice Eutelsat 16A
26.03.2015 • Dardimandi volně z družice AzerSpace 1
25.03.2015 • Společnost SES spolu s partnery úspěšně dokončila testování Ultra HD vysílání ze satelitu Astra v České a Slovenské republice

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist