Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 10:31:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

freeSAT obohacuje nabídku o tři nové kanály: Megamax, Echo TV a Duna TV HD

  Autor: CHILLICOM/freeSAT , e-mail: info@chillicom.cz Přidané: 02.04.2015


Společnost UPC DTH oznamuje rozšíření své programové nabídky v rámci služby freeSAT o tři nové kanály na Slovensku a jeden v České republice. Dětský kanál Megamax obohatí nabídku v ČR i na Slovensku. Slovenští diváci se vedle Megamaxu mohou nově těšit také na převážně zpravodajský kanál Echo TV a maďarskou veřejnoprávní stanici Duna TV HD.


Duna TV HD nabídne pestrou programovou skladbu včetně zpravodajství, sportovních přenosů, filmové tvorby i oblíbených seriálů v HD kvalitě, od šéfkuchaře Jamieho až po inspektora Colomba.

Echo TV je konzervativní kanál zaměřený zejména na ekonomické a politické zpravodajství a publicistiku.

Vysílání televizní stanice Megamax je sestaveno z oblíbených seriálů a dalších pořadů pro děti a mládež tak, aby plně uspokojilo potřeby publika ve věku od 7 do 14 let. Megamax uvádí to nejlepší ze světa dobrodružství a napětí, humoru a zábavy i hudby. Mladí diváci se mohou těšit na dobrodružství svých hrdinů a superhrdinů, prožívat situace i životní příběhy, které jsou jim vlastní a blízké, a mohou z nich čerpat zkušenosti a poučení. Na Megamaxu mimo jiné uvidíte:

Postavy rozzlobených ptáčků z oblíbené hry Angry Birds ožívají v zábavném animovaném seriálu plném dobrodružství. Jejich život je plný rozruchu a odhodlání, protože musí každý den bránit svá vejce proti lstivým prasatům, která se je snaží za pomoci různých úskoků ukrást.

„Přijďte zpátky za dva roky“ – to je odpověď, kterou J. P., Bo a Robbie dostávají po každém zkušebním vystoupení. Společně sdílí vášeň pro hudbu, ale neustále se musí potýkat s tím, že jejich okolí je nebere vážně, a to jen proto, že je jim pouze 15 let. Pak ale dostanou skvělý nápad. Založí vlastní virtuální kapelu The Avatars, jejíž sláva okamžitě stoupá ke hvězdám… avšak pouze na internetu. Ve svých skutečných životech se musí potýkat se stejnými problémy jako jakýkoliv jiný teenager: škola, láska, přátelství, rodina a mnohé další. Ani život ve virtuálním světě však není snadný!

Království Chima, kdysi nedotčený přírodní ráj, se jednoho dne stane bojištěm osmi znepřátelených zvířecích kmenů. Laval a Cruger, kteří bývali nejlepšími přáteli, se kvůli politováníhodnému nedorozumění stanou soky na život a na smrt. Chi zajišťující stabilitu říše je stráženo odvážnými lvy. Když se k moci dostane mladý krokodýlí král Cruger a jeho úskočná sestra Crewler, s pomocí svých spojenců získají nadvládu nad Chi pro sebe. Citlivá rovnováha je tak okamžitě narušena. Mladý vůdce lvů Laval ale učiní vše, co je v jeho silách, aby se s Crugerem vypořádal a opět nastolil v království Chima odvěkou rovnováhu.


„Těší nás, že můžeme nabídnout nové kanály včetně jednoho ve vysokém rozlišení, na kterých si mohou diváci každého věku najít své oblíbené pořady pro zábavu a inspiraci, ale i informace o aktuálním dění ve sportu, politice či ekonomice,“ uvedl při příležitosti rozšíření programové nabídky Zoltan Pinkola, regionální ředitel UPC DTH pro obchod a rozvoj podnikání.

Kanál Duna TV HD bude na Slovensku součástí balíku freeSAT medium a přijímat jej budou moci zákazníci s vybavením pro vysílání ve vysokém rozlišení (HD). Echo TV se rovněž stane součástí balíku freeSAT medium na Slovensku. Kanál Megamax bude zařazen do balíku freeSAT plus v obou zemích.

Všechny tři kanály budou k dispozici od 7. dubna. Zároveň s nimi od stejného data diváci v nabídce naleznou i kanály Fine Living Network a Food Network, jak bylo oznámeno již dříve.
Kanál Duna TV HD bude k dispozici na pozici 127 a Echo TV na pozici 36. Kanál Megamax naleznou diváci v obou zemích na pozici 107.


O společnosti UPC DTH S.à r.l.

Společnost UPC DTH S.à r.l. se sídlem v Lucembursku, evropském centru satelitních služeb, poskytuje služby satelitní televize v Maďarsku, České republice i na Slovensku a navíc řídí služby satelitní televize poskytovatele v Rumunsku. Její služba direct to home (DTH), známá pod názvem UPC Direct na maďarském trhu, freeSAT v České republice a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, se může pochlubit počtem více než 783 300 zákazníků (k 30. prosinci 2014). UPC DTH S.à r.l. nabízí svým zákazníkům širokou nabídku televizních kanálů s kvalitním obsahem, špičkový zákaznický servis a vysokou kvalitu signálu vyznačující se čistým HD obrazem. UPC DTH S.à r.l. je dceřinou společností Liberty Global plc.


Anika Stará, CHILLICOM, 2. 4. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.04.2015 • Televizní stanice pro dospělé lákají, Axocom rozšiřuje portfolio o Hustler
31.03.2015 • Televizní kanál E! bude dostupný od 8. 4. 2015 v nabídce satelitní televize Skylink
31.03.2015 • Satelit Thor 7 vynese dne 15. 4. 2015 raketa Ariane – zvláštní kanály ke startu satelitu
30.03.2015 • TV Barrandov spouští nový televizní kanál KINO BARRANDOV
28.03.2015 • RTRS Plus volně z družice Eutelsat 16A
26.03.2015 • Dardimandi volně z družice AzerSpace 1

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist