Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 04:24:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Viasat Nature uvádí třetí řadu seriálu Pro lásku psů s populárním komikem Paulem O'Gradym

  Autor: CHILLICOM/Viasat TV , e-mail: info@viasatnature.cz Přidané: 07.04.2015


Dubnové pondělky na Viasat Nature budou patřit třetí řadě seriálu Paul O´Grady: Pro lásku psů. Diváci v doprovodu komika a zapáleného milovníka psů Paula O'Gradyho dostanou možnost seznámit se se známým útulkem v Battersea i jeho psími chovanci. Budou to dojemné příběhy psí houževnatosti, zotavení a návratu do života...


V psím útulku v londýnském Battersea, který je nejstarším zařízením svého druhu na světě, si s sebou každý zvířecí obyvatel nese srdceryvný příběh zanedbané péče, zrady a opuštění. Starostlivý personál je ale odhodlaný pomoci každému psímu bezdomovci. Kanál Viasat Nature nyní přináší třetí řadu oblíbeného seriálu Paul O'Grady: Pro lásku psů, v němž diváci v doprovodu komika a zapáleného milovníka psů Paula O'Gradyho dostanou možnost seznámit se se zvířaty v nouzi. Postupně tak navštíví několik zvířecích útulků, kde opuštění psi dostávají druhou šanci.

Paul O'Grady se v nové řadě mnoha cenami ověnčeného seriálu setkává se zvířaty v londýnském Battersea a dalších dvou útulcích, které patří stejné organizaci. Zprostředkovává jejich dojemné příběhy a společně s veterináři Shaunem a Philem a odborníky na zvířecí chování, etology Ali a Brianem, se budou snažit psům a kočkám vynahradit děsivé zážitky z minulosti šťastnými příběhy v budoucnosti.

Péčí o opuštěná zvířata se zabývají nadšenci, soukromá dobročinná i státem financovaná zařízení. V České republice funguje odhadem okolo 200 zvířecích útulků, které každoročně zachrání tisíce psů a koček. Přibližně polovina z nich se vrací původním majitelům, třetinu adoptují noví majitelé a zbývající zvířata zůstávají v útulcích.

Roční náklady na provoz jednoho útulku mohou dosahovat řádově milionů korun, protože útulek musí zajistit výživu zvířat, zdravotní péči od odblešení a odčervení až po chirurgické zákroky, hradit energie a mzdy personálu, atd.

V ČR funguje Centrální evidence zvířat a věcí ČR, do níž se ukládají informace o zvířatech označených čipem a jejich majitelích, což značně usnadňuje návrat ztracených zvířat. Podle zákona si nesmí nálezce ztracené zvíře ponechat, jinak mu hrozí pokuta, u zvířat s hodnotou vyšší než 5000 Kč by se jednalo dokonce o trestný čin.


Seriál Paul O'Grady: Pro lásku psů vysílá kanál VIASAT NATURE vždy v pondělí od 6. dubna do 11. května 2015 v 19:05 hodin.

Pro více informací o televizním kanálu Viasat Nature navštivte profil na Facebooku s názvem Viasat Nature nebo webovou stránku http://viasatnature.cz/.


O společnosti MTG´s Viasat Broadcasting:

MTG´s Viasat Broadcasting je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat, sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte www.mtg.se.


Lukáš Kapinus, Account executive, CHILLICOM


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.04.2015 • Hra o trůny® bude uvedena 12. 4. 2015 současně ve více než 170 zemích
06.04.2015 • Renovace klasických aut pod taktovkou National Geographic Channel
06.04.2015 • Celý svět je váš na Prima ZOOM v 15. týdnu
04.04.2015 • TV tipy Universal Channel v 15. týdnu
03.04.2015 • Discovery v dubnu potěší české kutily
31.03.2015 • Dubnová porce zábavy na kanálech FilmBox

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist