Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 00:53:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Česká televize vysílá hokejové šampionáty nejdéle na světě - letos po padesáté

  Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 13.04.2015


Česká televize nabídne při letošním mistrovství světa v hokeji českým divákům rekordních 57 televizních utkání. Rekordní je také počet let, po která již hokejové šampionáty vysílá. První nabídla již v roce 1956. Nyní se Robert Záruba a jeho kolegové s diváky potkají kromě dvou studií umístěných přímo v hokejových halách také v hotelu české národní reprezentace. Vlastní bonusy pro diváky připravil i tým nových médií ČT.


„Česká potažmo Československá televize je nejvytrvalejším světovým vysílatelem v historii Mistrovství světa v hokeji. Při tom jubilejním, padesátém, nabídneme divákům nejen nejvíce televizních utkání v historii českých obrazovek, vůbec poprvé opatříme i kompletně všechna utkání na webu mshokej.cz českým komentářem,“ popisuje výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský.

Z celkových 64 hokejových zápasů bude Česká televize exkluzivně vysílat 57 utkání. Šampionát zahájí 1. května zápas Finska s USA, čeští hokejisté nastoupí proti Švédsku, Studio MS začíná vysílat v 15:00, program před utkáním Česko-Švédsko začne v 19:45. Diváky provedou mistrovstvím čtyři komentátoři, spolu s Robertem Zárubou, který se na přenosech hokejových šampionátů podílí již třiadvacet let, bude z Prahy komentovat Michal Dusík, experti Martin Hosták a Milan Antoš, z Ostravy Ondřej Zamazal a Tomáš Jílek a experti David Moravec a David Pospíšil. Studio Mistrovství světa bude vysílat z obou arén, v Praze ve složení Petr Vichnar či Robert Záruba. V Ostravě bude hostitelem studia Jiří Hölzel. „Diváci se budou moct během šampionátu opět zapojit do ankety zaměřené na národní tým. Po nejslavnějším gólu, nejlepším brankářském zákroku nebo největší bitvě budou tentokrát volit nejlepšího kapitána v historii národního týmu,“ uvádí vedoucí projektu hokejového mistrovství v České televizi Robert Záruba.


Hokejové poledne

Kromě studií Mistrovství světa přiblíží divákům šampionát i pořad Hokejové poledne, který uvidí diváci poprvé již 30. dubna. Darina Vymětalíková a Pavel Richter a jejich hosté v něm vždy nabídnou návrat do minulého hracího dne, aktuality z tréninků, pohledy do zákulisí mistrovství a také řadu zajímavostí včetně soutěže „Královská odměna“, v níž bude možné získat na poslední chvíli vstupenky na zápas českého národního týmu. „Diváci se mohou těšit na ryze hokejové části pořadu, ale také na nejrůznější odbočky a netradiční pohledy na mistrovství světa a na to, jak celá země i zahraniční návštěvníci šampionát v Česku prožívají. Hokejové poledne bude k vysílání využívat studia v Praze a v Ostravě a kromě nich ještě mnoha jiných míst, například obě fan zóny, okolí O2 areny, dva speciály chystáme i z hráčského hotelu“ doplňuje Robert Záruba.


V televizi, na webu, sociálních sítích a hlavně s Bobem a Bobkem

Všechny zápasy mistrovství budou moci diváci sledovat na www.mshokej.cz. Videoarchiv navíc nabídne sestřihy důležitých momentů, rozhovory s hráči i reportáže o dění na mistrovství. Speciální aplikace se objeví i v HbbTv, budou do ní integrována videa z portálu ČT sport. V aplikaci ČT sport pro mobilní telefony a tablety přibude po dobu konání akce samostatná rubrika MS v hokeji se všemi důležitými informacemi o týmech a zápasech. Maskoty letošního mistrovství jsou oblíbené postavy Boba a Bobka. S těmi se v netradiční hokejové roli setkají nejen fanoušci na stadionech, ale i dětští diváci u obrazovek. A to buď ve večerníčku, který v průběhu šampionátu uvede Česká televize v nové digitalizované verzi nebo ve speciálním dětském hokejovém kvízu. K šampionátu bude připraven i dětský komiks, ve kterém budou oblíbené postavičky řešit nedovolené bránění či krosčeky.


Alžběta Plívová, Vedoucí Komunikace a PR, tisková mluvčí, Česká televize


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.04.2015 • Co nás čeká v úterním a středečním zápase LM UEFA?
12.04.2015 • Historická, bojovná, záhadná, ale také ženská Prima ZOOM v 16. týdnu
11.04.2015 • Hra o trůny® bude uvedena 12. 4. 2015 současně ve více než 170 zemích
11.04.2015 • TV tipy Universal Channel v 16. týdnu
10.04.2015 • Premiérový seriál Zvedání domů na Viasat Explore
09.04.2015 • Nejslavnější dostih světa Velká národní 2015 na NOVA Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist