Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:53:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 22. 4. 2015 - Aktualizováno

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 20.04.2015



Zpěvačka Monika Absolonová, lékař Vítězslav Hradil a módní kritička Františka Čížková se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 22. dubna ve 21.35 na Primě.


Monika Absolonová – oblíbená zpěvačka, která momentálně září ve slavném muzikálu Evita, jež uvádí Divadlo Studio DVA.

MUDr. Vítězslav Hradil – lékař, skvělý fyzioterapeut a dlouhodobý kolega známého fyzioterapeuta Pavla Koláře. „Rehabilitační lékař musí umět od všeho něco: musí si umět všímat a měl by mít šikovné ruce,“ říká primář Centra pohybové medicíny Pavla Koláře, který léčí české sportovce i celebrity.

Františka Čížková – módní kritička. Snad nejobávanější kritička se módě věnuje od 80. let. V Česku je postrachem celebrit, do jejichž outfitů se bez servítků trefuje prostřednictvím své rubriky Módní policie. Zásluhu na obrovském vlivu Františky Čížkové má její prostořekost a lehce zlomyslná vtipnost, s níž dokáže zepsout doslova kohokoli a která magneticky přitahuje pozornost čtenářů.


Jako první host se dnes v pořadu objeví sympatická zpěvačka, herečka a moderátorka Monika Absolonová. Jan Kraus ji uvede velice pochvalnými slovy o tom, že takováto kombinace dovedností ji staví do naprosto unikátní pozice, což je asi také důvodem toho, že její kariéra strmě stoupá. Představitelka Evity ze stejnojmenného nového muzikálu, které uvádí divadlo Studio DVA, je z pochvaly očividně v rozpacích. Následně se debata stočí do zpěvaččiny privátní sféry, Jana Krause konkrétně zajímá vztah s partnerem hokejistou. Monika přizná, že již dříve byla vdaná za hokejistu, což moderátora trochu zklame, neboť rád srovnává soužití s hokejistou a fotbalistou. Moderátora zajímal režim, jaký mají hokejisté. „Před zápasem spí, ale po zápase se zase nespí. Má podobný režim jako já,“ dodala Monika. Prozradila, že zápasy svého přítele hodně prožívá a že nedávno byla se svou maminkou na hokeji a ta během utkání jedla klobásu. „Mami, můžeš přestat jíst tu klobásu?, vyčetla jsem jí, zatímco ona se divila, že prý na ledě hrají pěkně, tak proč by nejedla klobásu. Ale je fakt, že s mámou podnikáme výlety a že výlet na hokej je vždycky spojený s klobásou,“ smála se Monika. Jan Kraus se dále zajímá o její vaření, protože o Monice je známé to, že vaří z radosti. Vařením se dokonce uklidňuje, a tak se často ještě v noci, když se vrátí z divadla, pouští do velkých kulinářských experimentů a přitom si povídá se svým přítelem. To, zda se chce Monika vdávat, nebo nechat svůj partnerský život jen tak plynout, se dozvíme na samém konci rozhovoru. A samozřejmě nepřijdeme ani o písničku.


S objemným dárkem a se slovy: „Mám pocit, že se často vrtíte, tedy při různých tématech různě,“ přichází druhý host večera, Vítězslav Hradil, rehabilitační lékař, primář z Centra pohybové medicíny a spolupracovník Pavla Koláře, specialisty na léčbu všeho, co souvisí s pohybovým aparátem. Za darovaným předmětem se skrývá jakýsi rehabilitační podsedák, jehož princip spočívá v tom, že jednak stimuluje svaly a navíc díky drobným pohybům člověk lehce přenáší váhu do nohou. Podrobnější instruktáž však dostal Jan Kraus příslibem až po skončení pořadu. Zatímco pan doktor pochválil pohybovou kulturu Moniky Absolonové, svého hostitele k jeho značné nelibosti upozornil, že si všiml, že nemá dobrou kyčel. Jan Kraus však chce raději než o svých nedostatcích mluvit o tom, co je podstatou obrovského úspěchu pana Koláře. Doktor Hradil chvíli zvažuje, zda má chválit sebe, nebo svého šéfa. Poté tedy zvážní a pokusí se divákům vysvětlit, že profesor Kolář vymyslel metodiku, která se jmenuje DNS neboli dynamická neuromuskulární stabilizace, která využívá vrozené motorické stereotypy, které jsou dané každému dítěti. Fyzioterapeut se pak u dospělých lidí snaží vrátit za určitých podmínek k této vývojové fázi, znovuobjevit vrozené motorické programy nezanešené postupně přibývajícím civilizačním balastem, jako je škola, Sokol, počítač atd. A také sestavit program cvičení, které bude pacientovi vyhovovat, dojde k potřebnému zapojení svalů, ovlivnění problému a především, že bude pacient schopen sám doma tyto cviky praktikovat. Vědomé cvičení a porozumění svalové souhře, tomu, co se v těle odehraje při určitém pohybu, není jednoduché se naučit, trvá třeba dva až tři měsíce, ale je to velmi důležité. Zda k tomu stačí po ránu v posteli „pást hříbata“, jak navrhuje Jan Kraus?


Františka Čížková, která se specializuje na módu a hodnotí pro společenské časopisy outfity slavných osobností, je třetím hostem dnešní talkshow. Zdůrazňuje, že její hodnocení vychází z čistě subjektivního pohledu, což je důležité, a proto by se kritizovaní neměli cítit napadáni, ale brát to s nadhledem. Původně se věnovala módě prakticky, tedy jako oděvní výtvarnice či návrhářka, ale protože zde nejsou pro módu dobré podmínky, upustila od toho. I Jan Kraus si přisadí na téma módy, a sice svou historkou o tom, že rád nosí černou barvu. Jednou ho však zastavil nějaký člověk, který mu vytknul, že svým černým oblečení bere druhým lidem světlo. Paní Čížková však nad touto pravdou jen kroutí hlavou, že takový člověk je spíše podivín než odborník na módu. Od módy se však dostaneme i k problémům ryze fyzickým. Nejprve nám paní Františka na sebe prozradí, že se jí v poslední době podařilo překonat mentální anorexii. Dozvíme se, co to je v jejím pojetí a že jí trpí leckdo, ať už má tělesnou váhu jakoukoli. Dále si vyslechneme, že utrpěla značná tělesná zranění, když ji před třemi lety porazilo auto, a nyní jí všechno bolí. V tomto okamžiku se samozřejmě chopí slova pan doktor a nabízí, aby mu hned zítra zavolala, zároveň poškádlí Jana Kraus narážkou na zmiňovanou kyčel. Závěrem se však dostaneme zpět k módě a k tomu, že paní Čížková už hodnotila i přítomnou Moniku Absolonovou, která patří k celebritám, jež se hodnotí často. Dodává však, že bývá dobře oblečená. Monika se ujímá slova a prozrazuje, že na některé příležitosti žádá o pomoc stylistu. Zároveň ale připomíná, že se z pera módních kritiků dozvěděla i takové věci, jako že je bez talentu, bez šarmu, což ji mrzelo, protože to se netýká módy, stejně jako hodnocení oblečení na soukromých akcích, například na svatbách. Zda si dámy vzniklou situaci v klidu vysvětlí, nebo zda dojde k šarvátce, se dozvíme dnes večer ve v Show Jana Krause na Primě.


Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.04.2015 • TV Nova nabídne nový pořad technologických novinek Upgrade
20.04.2015 • Tři sestry slaví 30 let - ČT art je divákům připomene hned třikrát
15.04.2015 • Rozhovory Britských listů na regionalnitelevizi.cz
14.04.2015 • Show Jana Krause – 15. 4. 2015 - Aktualizováno
13.04.2015 • RTVS k 70. výročiu skončenia 2. svetovej vojny odvysiela takmer 60 televíznych, filmových a dokumentárnych titulov
11.04.2015 • Česká televize přinese výběr z tvorby BBC: Sherlock, Fleming i Top of the Lake

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist