Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 10:42:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

TV tipy Universal Channel v 18. týdnu

  Autor: satCentrum/UniversalChannelCZ&SK , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 25.04.2015


Universal Channel připravil v 18. týdnu pro své diváky např. americkou komedii Garde na výletě, další pokračování série komedií Prci, prci, prcičky – Spolek Beta a finálový díl 5. řady kanadského mysteriózního seriálu Městečko Haven. S Universal Channel si zkrátka vyberete...



Garde na výletě

Tato komedie vypráví příběh o bývalém trestanci a řidiči únikového vozu zločinců Rayi Bradstoneovi, který se rozhodl pověsit krádeže na hřebík a stát se řádným otcem své dcery Sally. Nemůže si však najít legitimní práci, a proto souhlasí, že se zapojí ještě do jedné bankovní loupeže. Na poslední chvíli však zaváhá a rozhodne se místo toho řídit autobus, kterým jeho dcera jede na školní výlet. Své kamarády kriminálníky nechá ve štychu a ti se mu teď hodlají pomstít. Brzy pronásledují autobus plný školních dětí až do New Orleans. Unikne jim Ray a ochrání svěřené děti? Role Raye se zhostil Paul Levesque, slavný zápasník Triple H.

Komedie / Akční / Rodinný
USA, 2011, 103 min
Režie: Stephen Herek
Hrají: Paul Levesque, Kevin Corrigan, Kevin Rankin, Enrico Colantoni a další

Čtvrtek 30. dubna ve 22:20 hod.



Městečko Haven 5. řada 13. díl (finále)

Po tom, co doktorka odhalila svou pravou identitu, mají všichni rozporuplné pocity. Dwight se nemůže zbavit pocitu, že ho ošálila, Audrey má pocit, že se doktorka zajímá více o Maru než o ni a Nathan je naopak rád, že je ve městě někdo další, na koho může sáhnout. Duke je velmi deprimovaný z Mařina podvodu, když k němu přistoupí zákaznice s malou stížností, ublíží jí. Velmi ho to vyděsí a vydává se za doktorkou na vyšetření. Ta zjišťuje, že z něj Mara udělala časovanou bombu. Aby nikoho neohrozil, rozhodne se z městečka odejít. Přemlouvá Maru, aby šla s ním. Mezitím se ve městečku objevují další a další problémy. Doktorka už však ví jak na to, a rozhodne se dát Audrey a Maru dohromady, aby Haven zachránila. Během tohoto rituálu má bohužel zmizet Audreyna osobnost. K velkému překvapení všech je to Mara, kdo zemře, což je dobrá zpráva pro všechny, kromě Duka.

Krimi / Drama / Fantasy / Mysteriózní
Kanada, 2010, 45 min
Režie: Lee Rose, Fred Gerber, Robert Lieberman, Rachel Tala a další
Hrají: Eric Balfour, Lucas Bryant, Emily Rose, Nicholas Campbell, Richard Donat a další

Pátek 1. května ve 21:20 hod.



Prci, Prci, Prcičky – Kniha lásky

Sexy dovádění, žhavé dívky a nespoutaná zábava, klasická náplň prciček! Rob, Nathan a Lube, kamarádi ze střední, náhodně objevují ve školní knihovně legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou napsali bývalí studenti, ale několik chybějících stran způsobuje, že si každý z nich užije zábavu, kterou opravdu nečekal!

Komedie
USA, 2009, 93 min
Režie: John Putch
Hrají: Bug Hall, Kevin M. Horton, Brandon Hardesty, Beth Behrs, Melanie Papalia, Eugene Levy a další

Sobota 2. května ve 21:00 hod.



Další novinky, soutěže a aktivity naleznete na stránkách www.universalchanneltv.cz či FB stránkách.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBC Universal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBC Universal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Připraveno dne 25. 4. 2015 podle podkladů Martiny Zvířecí a Veroniky Tamchynové, TV CONSULTING – zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SR, obr. se po kliknutí zvětší!








  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.05.2015 • TV tipy Universal Channel v 19. týdnu
01.05.2015 • Nalaďte si v květnu na National Geographic Channel
27.04.2015 • Objevujte v květnu přírodu na Nat Geo Wild
26.04.2015 • Dobrodružná, bojovná a záhadná Prima ZOOM v 18. týdnu
24.04.2015 • Populární jednoaktový tandem: Sedlák kavalír / Komedianti v posledním satelitním přímém přenosu 9. sezóny z Metropolitní opery
22.04.2015 • Tenisová legenda Chris Evertová expertkou Eurosportu během French Open

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist